PC nebootuje
PC nebootuje
zdar, nedavno som vyhrabal starsi PC, skusil bootnut a "zaseklo" sa to na obrazovke biosu, po ktorej ma zacat boot. bootovat som skusal z 2 mechanik, USBcka, disku
doska MSI K8M Neo-V
CPU Athlon 64 2800+
1GB a data ram (2x512MB)
neviete niekto ako flashnut bios bez bootu alebo opravit to?
doska MSI K8M Neo-V
CPU Athlon 64 2800+
1GB a data ram (2x512MB)
neviete niekto ako flashnut bios bez bootu alebo opravit to?
Re: PC nebootuje
Odpoj všetko nepotrebné - HDD, mechaniky a pod a skús tak spustiť.
v tom PC je integrovana grafika, hdd som skusal odpojit a okrem mechaniky tam nic ine nieje.
resetnut cmos si skusal ? vyberes baterku na doske... pripadne tam zvykne byt jumper ale na tejto nieje pokial dobre viem, mam ju tu na skrini
nie, nepomohol ani CMOS... ale ked to zapinam tak pod F10 je "flash recovery" pouzili ste to niekto? ked to odklepnem tak sa ma to spyta ano/nie a ked dam cokolvek, rebootne. predpokladam ze to bude chciet disketu s biosom alebo take nieco...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusal si ist do biosu, hodit to na predvolene nastavenia a potom boot z cd/dvd???
aj to som skusal, bez zmeny
Možno robia bordel jumpre na CD/DVD / HDD, ak máš ide zariadenie. Tiež by som skúsil F1, a podobne. Ak máš nastavené v bios-e manuálne prepínanie týchto okien, tak kým nepôjdeš ďalej (predvolene F1) nespraví to nič.
@Hensym preto som toto písal, kvôli jumprovaniu.Denco napísal:Odpoj všetko nepotrebné - HDD, mechaniky a pod a skús tak spustiť.
jumpre su OK, vsetko je poodpajane a s tym F1 si to ako myslel? ked to ma bootovat to mam stlacit alebo este pred?
Keď ti to sekne tak skús F1 alebo ine