Ak by este niekoho nieco napadlo, kludne piste.
Windows 8
Re: Windows 8
Mam SATA mechaniku.
Ked budem mat viacej casu, tak sa na to kuknem. Zatial dakujem.
-
Maxpayne
Light Professional
sapo mne to spravilo zle stiahnute iso.
Maxpayne mi vnukol malé deja-vu. Taktiež sa mi marí, že som mal zle stiahnuté iso, takže asi na 90% bude problém tu. Ak nie, ešte mi niekto v hlave trklo, že som raz podobný problém vyriešil tak, že som normálne na tvrdo 5x po sebe resetol PC, a potom to išlo. (toto riešenie ma nenapadlo, našiel som to na nete). Ale skôr to zlé iso.
da sa nejakym sposobom, uplne vypnut metro?
(teraz nemyslim vygoogleny rusky program, alebo zasah do registrov)
proste nejaky sposobom z rozhrania windowsu navolit klasicky styl win 2000 alebo aero?
+ podporuje rozlisenie 1280*800 ?
mal som to virtuale a tam to neslo teda.
(teraz nemyslim vygoogleny rusky program, alebo zasah do registrov)
proste nejaky sposobom z rozhrania windowsu navolit klasicky styl win 2000 alebo aero?
+ podporuje rozlisenie 1280*800 ?
mal som to virtuale a tam to neslo teda.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
rozlíšenie to podporuje (ale nepripneš si aplikáciu do rohu) a vypnúť sa nedá..
Metro sa vypnúť nedá, a tie modifikácie ti neodporúčam. Aero mala posledne verzia Consumer Preview. (neviem, čo ti vadí. Aero je to isté, čo má osmička teraz, s mierne jednoduchším designom), a rozlíšenie ti pôjde.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aero tam ale ostalo.. Len je preč priehľadnosť a oblé rohy
-
Corn Flake
Guru wannabe
Forsaken: Môžeš si nainštalovať toto http://classicshell.sourceforge.net/
Skusil som sa pobabrat v tom BIOSe, ale neprisiel som na nic. Skoda.
Sapo: Na 99,99844894% je to zle stiahnuté iso.
Zvlášť, ak si to ťahal origo od Microsoftu, tam mi sťahovanie padlo pred koncom 3x po sebe.
MichalkoOo: presne tak.
MichalkoOo: presne tak.
po dvoj dňovej skúsenosti s win 8 pro RTM som si povedal že na svojom desktope to nechcem vidieť ale na notebooku si to určite zariadim tam mi to príde perfektné
celkom pozitívne reakcie mám na tento systém 
prečo na ntb ano?
tiez rozmyslam ze si to nahodim na ntb, myslite ze budu na to ovladace? na stranke vyrobcu som nasiel len Win7
tiez rozmyslam ze si to nahodim na ntb, myslite ze budu na to ovladace? na stranke vyrobcu som nasiel len Win7
Vacsinou tie stare ovladace funguju uplne bez problemov.
Ved vyskusaj trial verziu a uvidis.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mam to par dni. Musim povedat, ze je to fakt len o zvyku. Produktivita prace nie je o nic nizsia. V konecnom dosledku to ale bola podla mojho nazoru zbytocnost a mali zostat pri povodnom Start menu. Obcas mam este problem s tym, ze zapnem PC, nabootuje, ale pri loading screene sa zasekne a musim cold boot. Potom to ide bez problemov.
s tymto je to konecne opat "normalny" windows...Corn Flake napísal:Forsaken: Môžeš si nainštalovať toto http://classicshell.sourceforge.net/
diky
na desktope to nechcem vidiet kvôli metru nepotrebujem to tam potrebujem. Tam potrebujem hneď na plochu a kliknúť na hru. To je jediné na čo mám desktop. Ak budú dotykové utrabooky niaky si zaobstarám a s metrom to bude perfektné. Z čoho nemôžem je Boot TimeMuftinko napísal:po dvoj dňovej skúsenosti s win 8 pro RTM som si povedal že na svojom desktope to nechcem vidieť ale na notebooku si to určite zariadim tam mi to príde perfektnécelkom pozitívne reakcie mám na tento systém
Muftinko napísal: Tam potrebujem hneď na plochu a kliknúť na hru. To je jediné na čo mám desktop. Ak budú dotykové utrabooky niaky si zaobstarám a s metrom to bude perfektné. Z čoho nemôžem je Boot Timeked som prešiel späť k 7 nadávam o sto šesť.
Ďalší, čo "vie" o čom rozpráva. Na osmičke máš tiež normálnu plochu, desktop, s ikonami, košom, lištou, hodinami, a všetkým ostatným! Takže tento tvoj "argument" asi prekonal všetky ostatné...
Nobelovu cenu za túto vetu.Muftinko napísal: na desktope to nechcem vidiet kvôli metru nepotrebujem to tam potrebujem.
Hensym napísal:
Ďalší, čo "vie" o čom rozpráva. Na osmičke máš tiež normálnu plochu, desktop, s ikonami, košom, lištou, hodinami, a všetkým ostatným! Takže tento tvoj "argument" asi prekonal všetky ostatné...![]()
Nobelovu cenu za túto vetu.
Čo by som si mal chcieť dokázať? Toto je diskusné fórum, tak diskutujem. Nijak som ťa neurazil, iba som reagoval na tvoj príspevok. Môj post mal aspoň akú takú informačnú hodnotu a aký taký argument, zatiaľ čo ty si napísal iba "Ďalší inteligent". Takže sa spoločne zamyslime, že kto robí "zle". 
Prepáč že vôbec reaguješ na môj príspevok negatívnym postojom. A že si ma trocha urazil príspevkom Nobelovu cenu za túto vetu čo som sa len zmýlil vo vete a myslel úplne inak no ty si na to reagoval.Hensym napísal:Čo by som si mal chcieť dokázať? Toto je diskusné fórum, tak diskutujem. Nijak som ťa neurazil, iba som reagoval na tvoj príspevok. Môj post mal aspoň akú takú informačnú hodnotu a aký taký argument, zatiaľ čo ty si napísal iba "Ďalší inteligent". Takže sa spoločne zamyslime, že kto robí "zle".