Co by ste si o tom mysleli vy?
Re: Co by ste si o tom mysleli vy?
14teho januára minulého roka... Baví ťa to ešte stále ? Takmer 2 roky ? Mal by si vyhľadať odbornú pomoc, žiaden súdny človek by toto robiť nemohol. Keď ma niekto ignoruje mesiac, tak strácam záujem, nie 2 roky. Mal by si pochopiť, že keby niečo s tebou chcela, tak by s tebou niečo mala. No namiesto toho mala 3 priateľov s ktorými sa rozchádzala a schádzala. Čo z toho vyplýva ? Nemá o teba záujem. Si fajn kamarát, niekde v epic friendzone, ktorý jej poradí na písomke, zabaví ju svojou naivitou a tam to končí., Navyše má ona 19 a ty 17, to nemáš ani auto, ani si nekúpiš alkohol, ani ťa nepustia do niektorým podnikov.. Spamätaj sa ! 
Ano, nechcel som to tu vytahovat, co bolo 14.januara minuleho roka. To uz je davno za nami. Len sa ma enterprise pytal, ako vyzerali naznaky toho, ze chcela bozk.
No a čo chceš na to počuť? Mal si šancu, premrhal si ju. Už s ňou chodiť nebudeš a ak ešte stále dúfaš tak sa budeš mať veľmi zle.. Get over it!
Všetci radia...radia správne.Ukonč to.Tento týždeň som aj ja uzavrel jednu kapitolu života(veľmi podobnú s tou tvojou,len ja som pre ňu nebol taký poskok/handra alebo ako to povedať).
Budeš z toho nejaký čas na dne možno týždeň možno mesiac.Ale ukonč to lebo aj keď ju máš veľmi rád/ľúbiš a bude to fakt bolieť,je lepšie to uzavrieť.
Budeš z toho nejaký čas na dne možno týždeň možno mesiac.Ale ukonč to lebo aj keď ju máš veľmi rád/ľúbiš a bude to fakt bolieť,je lepšie to uzavrieť.
-
enterprise
Medium Expert
Inak akoze sa ti aj cudujem...ze ked su ti jej frajeri taki ocislovany, ze ta to vobec bavi a neodradza... 
Kasli nato. Urob to pre seba... Pride taka chvilkova prazdnota, nebudes vediet poriadne nad cim mas rozmyslat. Aj ked ja som ten kriz so sebou netahal dva roky... Inak...ty si predtym uz mal nejaku vaznu znamost ??
Kasli nato. Urob to pre seba... Pride taka chvilkova prazdnota, nebudes vediet poriadne nad cim mas rozmyslat. Aj ked ja som ten kriz so sebou netahal dva roky... Inak...ty si predtym uz mal nejaku vaznu znamost ??
Marinak
Riesenie celej zalezitosti existuje> pokus sa ju v prihodnu chvilu jednoducho zviest /nemyslim teraz ze ju budes chceit pobozkat na líčko, chapeme sa/. Ale pozor!
Musi to byt sice naoko dorazne, ale nesmies prekrocit hranicu aby to uz bolo povazovane za agresivne a mohli byt z toho problemy. Ta rada vyzera sibnuto, ale je racionalna: ona Ta totiz ako milenca nechce, takze bude dorazne protestovat a nic z toho nebude. Naviac jasne date obaja najavo kam to chce ten druhy a kam uz nie a tym padom padne cely friendzone. Ona sa Ti zacne vyhybat a Tebe bude jasne za zo psa slanina nebude, vybavena vec..
V opacnom pripade zostanes navzdy na urovni kamarata ktory jej robi zadarmo rozne sluzbicky.
Riesenie celej zalezitosti existuje> pokus sa ju v prihodnu chvilu jednoducho zviest /nemyslim teraz ze ju budes chceit pobozkat na líčko, chapeme sa/. Ale pozor!
Musi to byt sice naoko dorazne, ale nesmies prekrocit hranicu aby to uz bolo povazovane za agresivne a mohli byt z toho problemy. Ta rada vyzera sibnuto, ale je racionalna: ona Ta totiz ako milenca nechce, takze bude dorazne protestovat a nic z toho nebude. Naviac jasne date obaja najavo kam to chce ten druhy a kam uz nie a tym padom padne cely friendzone. Ona sa Ti zacne vyhybat a Tebe bude jasne za zo psa slanina nebude, vybavena vec..
beardie- Co tym myslis??
gogo956- Konecne prvy clovek, co si mysli, ze aka-taka sanca tu este stale je.
Mohol by si to, prosim Ta, podla moznosti este trosku rozviest??
Vcera vecer som toto konzultoval so svojou kamaratkou, ktora pozna mna a ju velmi dobre. Rozoberali sme to spolu a podla nej by som tomu este mohol dat sancu i ked si od toho nemam vela slubovat. Takze, asi ma budete mat po precitani tohto prispevku za uplneho blazna, ale rozhodol som sa, ze do toho pojdem, za pokus mi to stoji. Sam som zvedavy, ako to bude cele prebiehat. Takze 3.september je nas den!!
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2012, 22:12)
enterprise- Vaznu znamost som este zatial nemal, toto je 2.objekt zaujmu v mojom zivote (dievcat sa mi samozrejme pacilo viac, ale toto je oficialne akosi druha v poradi, kde nieco skusam).
gogo956- Konecne prvy clovek, co si mysli, ze aka-taka sanca tu este stale je.
Vcera vecer som toto konzultoval so svojou kamaratkou, ktora pozna mna a ju velmi dobre. Rozoberali sme to spolu a podla nej by som tomu este mohol dat sancu i ked si od toho nemam vela slubovat. Takze, asi ma budete mat po precitani tohto prispevku za uplneho blazna, ale rozhodol som sa, ze do toho pojdem, za pokus mi to stoji. Sam som zvedavy, ako to bude cele prebiehat. Takze 3.september je nas den!!
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2012, 22:12)
enterprise- Vaznu znamost som este zatial nemal, toto je 2.objekt zaujmu v mojom zivote (dievcat sa mi samozrejme pacilo viac, ale toto je oficialne akosi druha v poradi, kde nieco skusam).
-
enterprise
Medium Expert
Ok...ale ked sa uz posnazis, tak daj sam sebe zavazok, ze to je posledny...a asi aj prvy otvoreny pokus. Ak nevyjde...ber nohi na plecia 
No a to je ten problém.. Ty si od toho sľubuješ neviem čoMarinak napísal:Vcera vecer som toto konzultoval so svojou kamaratkou, ktora pozna mna a ju velmi dobre. Rozoberali sme to spolu a podla nej by som tomu este mohol dat sancu i ked si od toho nemam vela slubovat.
-
enterprise
Medium Expert
Ale jednoducho je zle, ked sa to tak natahuje...
Ja ti to poviem takto...s tymi kamaratkami by som to moc neriesil a od bab by som si v tychto veciach nikdy nedal radit. Kym som si zacal so svojou terajsou (vola sa Emma), pytal som sa jej `naj`kamaratky, ze co a ako, ze ako Emma s chalanmi a tak. A zevraj sa nemusim snazit, ona vraj chce byt sama a nie je pripravena na vztah... Toto hovorila jej `kamaratka´. No a prisiel som domov a Emma mi uz pisala. Prve dievca, ktore napisalo same od seba... Potom par stretiek, preskocenie par polienok od jej kamarakty, surova hadka s jej kamaratkou, ktora skoncila placom kamaratky. A kamaratka uz nie je kamaratkou, ale zakernou svinou v ociach tej, ktora v piatok nebola pripravena na vztah a vo stvrtok uz so mnou chodila a je so mnou uz cca 8 mesiacov.
Samozrejme, moze to byt az prilis dobre mierena kamaratska rada, ktora ti chce dat nadej. To som ja zazival pri tej patnastke co som strasne chcel. Od septembra do januara. Potom mi cinklo a s dievcatom som nadobro skoncil, aj ked sa potom nejako snazila so mnou kontaktovat... Akoze je pravda...neda sa povedat, ze by mi bola uplne jedno, ale pocitil som k nej tolko despektu, ze dovi
Teraz mam dievca seberovne, ake mi vyhovuje a keby nemam pred sebou vysku, tak som si ju schopny zajtra zobrat 
Samozrejme, moze to byt az prilis dobre mierena kamaratska rada, ktora ti chce dat nadej. To som ja zazival pri tej patnastke co som strasne chcel. Od septembra do januara. Potom mi cinklo a s dievcatom som nadobro skoncil, aj ked sa potom nejako snazila so mnou kontaktovat... Akoze je pravda...neda sa povedat, ze by mi bola uplne jedno, ale pocitil som k nej tolko despektu, ze dovi
po analyze celej temy som dospel k nazoru ze to dievca je je*** krava (nato ze ma 19, pfuuuh)
tak strucne to zhrniem ze preco:
-samovrazda
-59 frajerov
-frajer ma pristup na fb
-spravanie ako keby mala 15 -
bez urazky, ruky prec cim skor, lebo zbytocne si stazujes zivot.
to ze to chces zasa skusit je od teba strasna zaslepenost, zalaskovanost az po usi, skus sa prefliaskat a brat to trocha realisticky, prestan si dopisovat s jej frajermi, prestan o nej diskutovat so vsetkymi moznymi ludmi, proste sa nanu vyje*** ked chces mat klud, ak sa chces zatazovat, a furt si davat nadeje ze mozno mi konecne da ked ju nevies ani poriadne pobozkat tak do toho kludne chod
ps
Tiez mam nieco podobne za sebou ale nastastie sa to zomlelo rychlo a netrvalo to 2 roky
tak strucne to zhrniem ze preco:
-samovrazda
-59 frajerov
-frajer ma pristup na fb
-spravanie ako keby mala 15 -
bez urazky, ruky prec cim skor, lebo zbytocne si stazujes zivot.
to ze to chces zasa skusit je od teba strasna zaslepenost, zalaskovanost az po usi, skus sa prefliaskat a brat to trocha realisticky, prestan si dopisovat s jej frajermi, prestan o nej diskutovat so vsetkymi moznymi ludmi, proste sa nanu vyje*** ked chces mat klud, ak sa chces zatazovat, a furt si davat nadeje ze mozno mi konecne da ked ju nevies ani poriadne pobozkat tak do toho kludne chod
ps
Tiez mam nieco podobne za sebou ale nastastie sa to zomlelo rychlo a netrvalo to 2 roky
len tak otázka, načo si zakladal túto tému, keď si si nezobral k srdcu ani jednu dobrú radu čo ti tu páni poskytli a chystáš sa urobiť tú istú blbosť znova?
Si stratený prípad ...
Ale samozrejme, ze mi vas nazor nie je ukraduty. Bral som ho pri konzultacii plne na vedomie a spomenul som ho.
z teba by mala radost kazda sekta 
A to uz preco?? 
Prečítaj si svoje príspevky v tejto téme a uvidíš 
-
maciatko99
Medium Star
Po prečítaní prvého príspevku v téme som si myslela, že máte tak 15 až 16 rokov. Keď som uvidela neskôr, že ty máš 17 a ona ma 19, skoro som zo stoličky spadla.
Ako bolo poznamenané už v úvode tejto témy, tak to dievča nevie čo chce a dovolím si jej správanie odhadnúť na úroveň 14-ročnej pubertiačky, ktorá mení názor dvakrát za deň. Celé to vaše správanie je ako u detí, ale vo svojom veku by ste sa mali správať úplne inak. Pusa na líce nič neznamená, také určite dávaš aj babičkám, susedám alebo hocikomu keď sa stretnete, keď si blahoželáte k sviatku a i. Váš platonický vzťah, ak sa to dá nazvať vzťahom, nie je nič iné ako kamarátstvo, ak to vôbec kamarátstvo je, pretože kamaráti by sa mali k sebe spravať úprimne a hlavne si neklamať.
Keby tak veľmi chcela, tak si to blokovanie na Facebooku zruší. Keby tak veľmi chcela a chcela by byť s tebou v kontakte cez Facebook, tak ti navrhne, aby si si založil účet s vymysleným menom a ona si ťa potvrdí, tým by si mohol sledovať aspoň jej statusy a fotky, občas si s ňou aj popísať, len to by musela zmazať kvôli jej priateľovi.
Ešte ma napadá otázka, pretože si tu písal o sebe, o jej priateľovi a o ďalších dvoch alebo troch ľudoch, ako im ten vzťah vlastne funguje? Chodí s ním (možno sa ani nechytia za ruky, dajú si občas pusu na líce, vlastne to nie je ani vzťah), šlušne povedané namotáva a vyznáva lásku tebe, potom ďalším dvom a všetko je v poriadku? Bez urážky, kto z vás je väčší hlúpak, ty alebo ten jej priateľ? Chcel by si žiť v strachu, tak ako žije jej priateľ, aby sa bál, že koho bude namotávať, komu bude vypisovať a komu bude vyznávať lásku?
Sprav len jedinu jednu správnu vec a tou je zabudnúť na ňu, hodiť to za hlavu a o nič sa s ňou už nepokúšaž, nemá to výnam, nemá to budúcnosť, nemá to žiadne preferencie na vzťah, na nič. Budeš sa len trápiť, zničíš seba a v horšom prípade zničíš aj ju + jej priateľa. Ak ju máš až tak rád, tak to spravíš kvôli nej, kvôli jej štastiu a kvôli jej trápeniu.
Ako bolo poznamenané už v úvode tejto témy, tak to dievča nevie čo chce a dovolím si jej správanie odhadnúť na úroveň 14-ročnej pubertiačky, ktorá mení názor dvakrát za deň. Celé to vaše správanie je ako u detí, ale vo svojom veku by ste sa mali správať úplne inak. Pusa na líce nič neznamená, také určite dávaš aj babičkám, susedám alebo hocikomu keď sa stretnete, keď si blahoželáte k sviatku a i. Váš platonický vzťah, ak sa to dá nazvať vzťahom, nie je nič iné ako kamarátstvo, ak to vôbec kamarátstvo je, pretože kamaráti by sa mali k sebe spravať úprimne a hlavne si neklamať.
Keby tak veľmi chcela, tak si to blokovanie na Facebooku zruší. Keby tak veľmi chcela a chcela by byť s tebou v kontakte cez Facebook, tak ti navrhne, aby si si založil účet s vymysleným menom a ona si ťa potvrdí, tým by si mohol sledovať aspoň jej statusy a fotky, občas si s ňou aj popísať, len to by musela zmazať kvôli jej priateľovi.
Ešte ma napadá otázka, pretože si tu písal o sebe, o jej priateľovi a o ďalších dvoch alebo troch ľudoch, ako im ten vzťah vlastne funguje? Chodí s ním (možno sa ani nechytia za ruky, dajú si občas pusu na líce, vlastne to nie je ani vzťah), šlušne povedané namotáva a vyznáva lásku tebe, potom ďalším dvom a všetko je v poriadku? Bez urážky, kto z vás je väčší hlúpak, ty alebo ten jej priateľ? Chcel by si žiť v strachu, tak ako žije jej priateľ, aby sa bál, že koho bude namotávať, komu bude vypisovať a komu bude vyznávať lásku?
Sprav len jedinu jednu správnu vec a tou je zabudnúť na ňu, hodiť to za hlavu a o nič sa s ňou už nepokúšaž, nemá to výnam, nemá to budúcnosť, nemá to žiadne preferencie na vzťah, na nič. Budeš sa len trápiť, zničíš seba a v horšom prípade zničíš aj ju + jej priateľa. Ak ju máš až tak rád, tak to spravíš kvôli nej, kvôli jej štastiu a kvôli jej trápeniu.
toto je fantaaaaazia, milujem taket citanicko
. Chcem sa ta opytat preco to chces skusat s tak labilnou a rozorvanou osobou, ked ty posobis ako normalny vyrovnany clovek?