Pranie ušňových topánok
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pranie ušňových topánok
No, moj problem je v skratke taky... bol som na jednom feste, mal som ušnove boty zn. Quicksilver, kto pozna tak vie o aky material sa jedna, ide oto , že ked som prišiel dom, tak som ich nehal vonku, na slnku.... a proste vyschli na totalku, na tvrdo, snažil som sa ich trochu revitalizovat ale nič nepomaha, lebo ta vrstva, alebo neviem čo to je, medzi tou ušnou a spodnou latkou, mne to pripomina karton, resp. tvrdy papier, sa trochu akokeby pokrčil... a teraz neviem čo by sa stalo keby som ich dal vyprat... či by sa fakt neako radikalne zničili... dakujem za rady... 
-
marek carey
Medium Star
Re: Pranie ušňoych topanoka
Ja si davam topanky normalne prat, a ked su este mokre a poddajne, tak ich riadne vypcham novinami, aby sa napli a ked tak vyschnu, tak potom su pekne vyrovnane a drzia tvar.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pranie ušňoych topanoka
aj taketo ušnove?
Re: Pranie ušňových topánok
pre opravu, je to useň nie ušen 
Zdravim, mam takisto usňové topánky zn. adidas a chcel by som sa spýtať, či ich treba pred 1. použitím nejakým prípravkom postriekat aby sa napili alebo niečo také. K+ istá
Netreba.minik460 napísal:Zdravim, mam takisto usňové topánky zn. adidas a chcel by som sa spýtať, či ich treba pred 1. použitím nejakým prípravkom postriekat aby sa napili alebo niečo také. K+ istá
Dik, pýtal som sa v deichmanne A dali mi tam nejaký prípravok na to, tak to skúsim
(š)UŠEŇ
sorry za off, ale kosím sa
sorry za off, ale kosím sa
-
Kok
Light Professional
whisper: ja ked som narazil na tuto temu tak bolo veselo 15 minut