Pouzivate internet na mobile?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pouzivate internet na mobile?

Príspevok od používateľa beardie »

testovacia prevadzka, parametre/cena sa urcite zmenia
Lpersexionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lpersexionist »

Čaf boys.
Má niekto prehľad v tom, kt. operátor v súčasnosti ponúka najvýhodnejší mobilný internet ? Ide mi hlavne o to, aby som mal neobmedzený objem dát/mesiac, čo najnižšiu cenu a akú-takú rýchlosť.
Dík za odpoveď.
exploited154
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa exploited154 »

Ja používam od O2 miny balíček za 3€/100MB je celkom rýchli, ale iba v 3G (keď prekročíš 100MB tak sa ti len trochu spomalí (v 2G sieti to ani nezaznamenáš :D ))
Lpersexionist
Amateur
Amateur

100Mega mi nebude stačiť.. Skôr by som potreboval 1 možno 2 Giga a hlavne, aby som po prečerpaní limitu neplatil za každý ďalší MB
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

2gb od mobilneho operatora? preboha naco, 500mb je klasika, ja som sa este nikdy nepriblizil ani len k 400mb, co si chces stahovat mapy do navi cez 3g?
exploited154
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa exploited154 »

máš tam viac možností... Extra 8€/1GB a net do noteboku 12€/2GB a ani v jednom prípade neplatíš po prekročení nič navyše. Ja som používal aj klasický 6€/500MB
Lpersexionist
Amateur
Amateur

Orange ma lepsiu ponuku 2GB za 10€ rychlost 21Mb.. O2 chce za 2GB 11€ pri rychlosti 14Mb, takze zostanem asi pri Orange. OK diky moc ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

600MB/mesiac aj to ked idem niekde kde par dni pouzivam telefon ako modem, ale inak tiez nevidim vyznam si kupovat 2GB. a uz vobec nie u Pomarancu, lebo to urcite bude daky ofajc... napr. si ku tomu budes musiet zobrat 1000 sms-iek, alebo nieco "velmi" vyhodne. ale good luck :smt006
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja mám za 5€ mesačne 2gb od Ružových :)
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Ja mam neobmedzeny od Ruzovych, a kedze ho vyuzivam skoro nonstop, tak som spokojny. :P
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

tiež spokojnosť internet od telekomu k paušalu podla seba naj 10 (samozrejme 2 roky viazanosť za službu.) keď si neberiete k paušalu telefon tak máte možnosť si vybrať jeden bonusový balíček čo bolo u mňa teda Neobmedzený internet (teda neobmedzený ako neobmedzený po 2 GB sa spomalí na nejakých 64 KB/S (ak nie menej) ) k tomu internetu mám ešte 50 min čo v podstate ani nejak nepotrebujem išlo mi hlavne o internet do mobilu.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja volám minimum na súkromnom mobile, na volania mám firemný. Takže ja som si len zobral kredit. Keď si dobijem za viac ako 10€ tak mám tento "neobmedzený net" na 15 dní zdarma.
Inak neminiem viac ako 5€ na volania a SMS mesačne, pretože používam Viber / Skype / FB ... a pod

Takže u mňa spokojnosť :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

bez internetu v mobile by som asi neprezil, whatsapp, viber, maily, mhd spoje alebo hocico uzitocne, icq..
vsetko co mi treba, si mozem hocikedy hocikde pozriet, co je najlepsia vec, o chvilu budu 2 roky co mam od telekomu internet, ktory ma skvele pokrytie, internet je rychly a mam to v baliku podla seba 3 tusim, bola vianocna akcia atd, mam 4 baliky (2x40min, vecer vikedny telekom zdarma volania a 1,5gb internetu, kde v priemere mesacne "presurfujem" tak 1gb +/-)

osobne o2 internet neodporucam, ma zle pokrytie, staci zajst za mesto a stranky sa nedockate

orange ma takisto kvalitny internet, dobre pokytie ale neviem ako to je s cenou
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Presedlal som do Orange. Takže už mám Orange nejaký tiež nekonečný internet - 2GB na mesiac + 200 MB tuším. Na telefón a občas sa pripojiť s notebookom úplne stačí. A cez ich 3G to ide pekne . Ping do 70ms. Takže sa s tým aj celkom dá surfovať :)
denial
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mobilny internet 2025 ?

Príspevok od používateľa denial »

Dobry den.

Kto pouziva tento rok Telekom 1 TB mobilny internet "zadarmo", ake su nase moznosti na buduci rok ?

[bez obskurnosti ako exkluzivne manualna obnova nejakych balikov]

Vdaka
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ponuku od O2 som využil, prišla práve vhod. Pes mi zničil kábel od internetu, kým to vyriešim (nový kábel kúpiť nestačí, nakoľko kábel ide priamo do steny), používam mobilný hotspot na všetko.
Na radosti už mám vyčerpané cca 60gb (bežne mám cca 30-40gb), teraz som to prepol doba na O2 a tam už som zhltol 40gb :).
denial
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa denial »

Tak este si overujem detaily v euroteli k tym 100 GB na buduci rok, lepsie ako nic.

K tym 1000 GB tento rok som sa radil aj osobne na predajni a bez zatajovania a skryvania som sa spytal, ci ked si kazdy mesiac dobijem 50 eur, tak dostanem aj 7.50 bonusovych, predlzi sa mi terabajt zadarmo a on ze ano.
Na to sa ma este opytal, ze preco si teda nedam neobmedzeny pausal, ked chcem dobijat mesacne za tolko.
Vravim - no lebo na konci roka mi potom vsetok ten kredit vratite.
A on: Aha uz chapem.

Mam tam teraz 500 eur bonusoveho kreditu, skoda, ze ho nemam ako vyuzit, ale nepotrebujem ich osklbat.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

Hát musíme lebo na pevný nemáme, to treba platiť. Tak len nejaký lacný smartfón/tablet z pod ruky, kde stačí že je funkčný display nech sa dá prehliadať a niekde na zadarmo wifine vyriešim, alebo nejaká 4ka/tescomobil simkarta že internet za nejakých pár eur sa aktivuje a dovideňá.
Napísať odpoveď