SAMSUNG YP-U3 mp3 prehravac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Martin11
Light Star
Light Star

SAMSUNG YP-U3 mp3 prehravac

Príspevok od používateľa Martin11 »

ahojte, kupil som sestre tento mp3 prehravac na narodky ale ked ho pichnem do usb portu tak vobec ho pc neregisrtruje. Kupil som to z bazosu, a predavajuci mi povedal ze tam treba nainstalovat nejaky softver len problem je ze neviem aky? cital som na nete ze tam treba aj neco aktualizovat nejake ovladace ale ked dam tento pc a spravovat tak mi tam nevihodi ziaden samsung yp-u3 ako nazov toho disku proste pc ho nijak nezaregistruje ako by tam ani nebol
Ak by nekto vedel aky softver tam treba tak by som bol vdacny za link alebo nejaku radu
Verzia softveru na mp3-ke je VER 1.13EU
Pre upresnenie toto je ta mp3
http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk& ... x=62&ty=63
quartz
Light Star
Light Star

Re: SAMSUNG YP-U3 mp3 prehravac

Príspevok od používateľa quartz »

citujem ti to z jedneho fora tak skus ked bude fungovat napis ked nie ajtak napis :D
Stačilo kliknout pravým na tento počítač, zvolit spravovat, potom spávce zařízení a tam najít tenhle přehrávač, měl jsem u něho žlutý vykřičník. Klikl jsem tedy na něho pravým, dal odebrat. Potom jsem přehrávač znovu připojil a už ho to v poho našlo.
Martin11
Light Star
Light Star

na toto som uz natrafil no problem je v tom ze ja ked to pripojim do usb portu na pc 2.0, 3.0 proste jedno kam a do akeho pc tak nezobrazi nic akoby som tam nic ani nedal .... :D dik za odpoved aj tak ...:D
bcxxx
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bcxxx »

Tento prehravac som mal aj ja, myslim ze prenos dat medzi PC a playerom ide cez MTP (media transfer protocol) a nie cez Mass storage...na prenos mp3 potrebujes samsungacku aplikaciu, taky ich vlastny "i-Tunes". Mam pri sebe este origos driver cd, tak ak chces, mozem to dakam uploadnut a poslat ti link, ok ?
Martin11
Light Star
Light Star

bol by som bol velmi rad ak by sa to dalo nejak uploadnut a potom aby som si to staiahol ... Velke vdaka za ochotu :D
Napísať odpoveď