Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ako by seth povedal,daj odkial si si isty.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Son-Goku
Darca
Darca

najdi radsej nieco ine.s tym pentagonom si robi srandu ako perfektne mu vysiel model toho lietadla.jaskynny muzi robili perfektne manevre s takym obrovskym lietadlom 2 metre nad zemou.alebo uz su aj ine zabery z toho pentagonu?ci 11 rokov po je este stale malo?vidim ako su tie videa oblubene a ze ludia s nimi aj suhlasia.chudak chalan je tak zufaly ze radsej blokol komentare a ani neodpoveda na spravy.
Billy
Star
Star

Tak v prvom rade, unoscovia neboli ziadni "jaskynni muzi". Boli to ludia, ktori chodili na vysoku skolu.

Neviem ake perfektne manevre mas na mysli, no ten 330° obrat nebol vobec narocny.

Tiez neviem, ake dalsie zabery by si chcel vidiet. Pentagon zabavil dokopy 84 videozaznamov z 9/11. V roku 2004 Pentagon uviedol, co na tych zaznamoch bolo. Vacsina z nich bola z New Yorku z vezi World Trade Center a ich okolia. Mnoho dalsich natocenych este pred utokmi, napr. na letisku a na Floride. Iba 4 z nich boli hlasene z okolia Pentagonu v case utoku. Do roku 2005 boli vsetky 4 zverejnene.
Son-Goku
Darca
Darca

takze videa uz su aj z inych casti? boli ukazane verejnosti? zaujimas sa o to si v tom zbehli tak mi ich najdi.
Billy
Star
Star

Su medzi tymi videami na YT, ktore som poslal.
Son-Goku
Darca
Darca

pomoz mi ich najst,stracam sa.ja som chcel vidiet ine kamerove zaznamy, ako naraze lietadlo do pentagonu.z policnej lampy alebo priamo u budovy.asi sme sa vtedy nepochopili.
Billy
Star
Star

Son-Goku
Darca
Darca

finally is the best-quality video of the attack :lol: :lol: mna by zaujimalo kolko ludi tymto zaberom veri a kolko ludi tam vidi lietadlo.ja tam nic nevidim.mne je to jedno. este si pockam teda na tie dalsie 3 videa ktore boli publikovane.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Je úplne zbytočné ti niečo dokazovať. Pretože aj ak by niekto publikoval nejaký rukolapný dôkaz, že si to nespravili Amíci, aj tak by si ho spochybnil. Pretože ty tam tú konšpiráciu vidieť chceš a basta. Načo sa tu o tom vôbec bavíte...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hlava mi neberie, že neexistuje normálny záznam. Náraz do dvojičiek bol asi z milión uhlov nasnímaný a náraz do Pentagonu, kde musí byť milión kamier, je odkázaný na zúfalé videá v kvalite niekedy zo 70. rokov.
Son-Goku
Darca
Darca

z hentoho rozmazaneho videa ma tazko presvedci ze to bolo lietadlo.ja tomu mozem verit ale nevidim tak ziadne lietadlo.amici vzdy klamu ked sa im to hodi.ukazu zabery z greckych nepokojov a spravia z toho reportaz o tom ze to su ludia co protestuju proti putinovi.takze zvasty mozu pisat a vraviet hentym domacim idiotom.
Billy
Star
Star

Su tam 3 zaznamy. Prve 2 boli z dvoch roznych bezpecnostnych kamier, treti z hotela Doubletree. Stvrte video bolo natocene jednym z okoloiducich, avsak asi az minutu po naraze.

Videozaznamy nie su jedinym dokazom, ze Flight 77 do Pentagonu narazil. Faktom vsak ostava, ze rozmery a farba objektu na videozaznamoch sa zhoduju s Boeingom 757. Spolu s dalsimi dokazmi je to uplne jasne. Ak nie, tak by si nam, zmanipulovanym a zaslepenym skeptikom mohol vysvetlit nasledujuce:

- poskodenie v Pentagone sa zhoduje s Boeingom 757 (trup B757 ma sirku 3,7 metra, diera v Pentagone mala priemer 5 - 5,5 metra, vedla nej stopy po kridlach)
- vsetky obete (okrem jedneho babatka) z Letu 77 boli identifikovane podla testov DNA
- mnozstvo trosiek z Boeingu 757 American Airlines, najdenych v okoli Pentagonu a v Pentagone samotnom kratko po naraze
- takmer absolutna zhoda medzi vypovedami svedkov, ze do Pentagonu narazilo lietadlo Boeing 757 American Airlines
- odrazenych 5 poulicnych lamp pred Pentagonom (najvzdialenejsie 2 boli vzdialene asi 30metrov od seba) a 20-tonovy generator pred Pentagonom, posunuty o 45° - dkaze take nieco spravit raketa?
Son-Goku
Darca
Darca

nie som sice expert na vybuchy a podobne, ale v takej rychlosti ak by lietadlo vrazilo do budovy,myslim ze by vyzerala trochu inak,dalsia vec povrava sa ze tam malo byt 30 000 litrov paliva.trosky sa nasli vyzera to tak ze to tam vybuchlo ako pri atomke ale budovou to nic nespravilo, je aj fotka kde este stolny pocitac v pohode sedi na stole.strazena budova milion kamier a svetu ukazuju 11 rocne zamazane zabery tocene chladnickou alebo mikrovlnkou.uz tomu pomaly zacinam verit ale este mi najdi to video toho chlapika co to tocil pozrel by som sa rad ako to tam horelo.ak to na yt je a ak to teda aj urcite musi byt kedze to ukazovali verejnosti.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja tam vidim Tomahawk a nie 757, vsetci do mna :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

songoku napísal:nie som sice expert na vybuchy a podobne, ale...,myslim ze
Máš pravdu, nie si expert a preto je jedno čo si myslíš.

Len pár faktických poznámok..

Z wtc jestvuje preto veľa záznamov, lebo tam boli dva útoky. Ten prvý spôsobil, že to každý kameroval. A nevidel som ešte žiaden záber WTC z tých tisícov bezpečnostných kamier, ktoré sú vraj všade. To asi preto, lebo bezpečnostné kamery nie sú zvyčajne nasmerované na oblohu a aj keby boli, tak ich fps alebo skôr fpm je tak nízke, že zo sto kamier zachytí rýchlo pohybujúci sa predmet na desatine snímanej plochy cez ktorý náhodou preletí možno jedna. Rovnako aj kvalita bezpečnostných kamier je pochopiteľne chabá a tento fakt sa znásobuje tým, že ak aj niečo zachytia, tak mi vidíme len výrez z hornej desatinky obrazovky.

Z tých istých dôvodov neboli záznamy ani pri pentagone. Ale je tam tisíc očitých svedkov, ktorí jasne identifikovali lietadlo a niektorý aj farby a typ. Kdežto nejestvuje myslím ani jeden ktorý by povedal, že videl raketu, jestvuje len chlap, ktorý povedal, že to bolo "ako keby" tam letela missle, čo konšpirátori hneď použili za fakt, ale zvyšných tisíc svedkov proste odignorovali.

Toto je bezpečne a absolútne najzákladnejšia vlastnosť všetkých ktorí konšpirácie tvoria a tých ktorí im veria = selekcia toho čo sa im hodí a čo sa im nehodí. Konšpirácia je ako pozerať sa na bodkovaný obrus a vybrať si len pár bodiek, ktoré tvoria chcený obrázok a ostatné zakryť.

A samozrejme platí čo vždy vravím, nikdy sa tu k ničomu nedôjde..
Son-Goku
Darca
Darca

a co im robi problem dodat jedno posrane kvalitne video ktore by v momente zrusilo tuto nezrovnalost.tisic ludi videlo slay ty si ich urcite vsetkych vypocul :D, 7 miliard ci kolko nas je ale ziadne lietadlo nikdy nevidelo na zabere ale tutok billy z toho hovna vymodeloval lietadlo :D no nic a iraku su doteraz zbrane hromadneho nicenia len ich sadam zakopal niekde hlboko do piesku ber lopatu slay zavolaj aj kamarata lesa a hor sa hladat.
Billy
Star
Star

Nezrovnalost tam ziadna nie je, takze ju netreba vobec rusit. Nezrovnalost tam vidia iba ludia, ktori veria vymyslom a nevedia si dat dokopy zopar jednoduchych veci.

1000 svedkov tam nebolo, bolo 136 svedkov, ktori videli lietadlo letiet na Pentagon, 103 svedkov videlo lietadlo narazit do pentagonu, 26 z nich povedalo, ze to bolo lietadlo American Airlines, 7 z nich povedalo, ze to bol Boeing 757. 0 svedkov videlo raketu, 0 svedkov videlo stihacku, 0 svedkov videlo helikopteru narazit do Pentagonu...

Ja som nic nevymodeloval, len som povedal fakt, ze farba, rozmery a rychlost objektu na videozaznamoch sa zhoduje s Boeingom 757 American Airlines.

To s tymi ZHN vam trochu oponuje, pretoze logicky, keby Amici uz tak precizne a dokonale naplanovali 9/11, preco by im malo robit problem podstrcit do Iraku zopar zbrani hromadneho nicenia s arabskym popisom a povedat "tu ich mate"?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

slay napísal:To asi preto, lebo bezpečnostné kamery nie sú zvyčajne nasmerované na oblohu a aj keby boli, tak ich fps alebo skôr fpm je tak nízke, že zo sto kamier zachytí rýchlo pohybujúci sa predmet na desatine snímanej plochy cez ktorý náhodou preletí možno jedna.
bezpecnostne kamery su zvycajne namierene na miesto, ktore maju monitorovat, je jasne, ze minimum ich bude otocenych na 50-te poschodie WTC

som si ale isty, ze v okoli Pentagonu ich bude niekolko desiatok namierenych prave na tu cast budovy, ktora bola zasiahnuta
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Son-Goku napísal:a co im robi problem dodat jedno posrane kvalitne video ktore by v momente zrusilo tuto nezrovnalost.tisic ludi videlo slay ty si ich urcite vsetkych vypocul :D, 7 miliard ci kolko nas je ale ziadne lietadlo nikdy nevidelo na zabere ale tutok billy z toho hovna vymodeloval lietadlo :D no nic a iraku su doteraz zbrane hromadneho nicenia len ich sadam zakopal niekde hlboko do piesku ber lopatu slay zavolaj aj kamarata lesa a hor sa hladat.
Keby dodali video, tak by si povedal, že ho sfalšovali. Rovnako ako to tvrdíte o videách z mesiaca. Aký je dnes problém dorobiť lietadlo do kamerových snímkov? Žiaden.

A nepleť tu témy ako Iraq, ja som nikdy nikde nič o žiadnych zbraniach v Iraqu nepísal. To, že vyvraciam jeden nemysel, neznamená že som automaticky za Iraq, Afganistan, Lybiu, Syriu a všetko s pečiatkou USA. Svet nie je čiernobiely.
Napísať odpoveď