datacomp.sk
datacomp.sk
mate niekto skusenosti s timto Eshopom ? ak ano dobre ci zle?
Re: datacomp.sk
iba tie najlepsie
odkedy zrušili xcomputers.sk, tak všetko nakupujem len tam... objednávka cez net, osobné vyzdvihnutie... zatiaľ spokojnosť......
-
Ryan Giggs
VIP
Tiez mam len pozitivne skusenosti.
Kupoval som už u nich kopec veci a zatiaľ maximálna spokojnosť....
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prečo taká "renomovaná" firma používa templatový systém pre e-shop?
robil som asi 20 designov pre ten systém čo používajú, neverím tým firmám. To len bokom, nikdy som od nich nič nebral, takže netuším.
ak som objednal tovar v piatok 16:30, pride mi uz zajtra?
vraj pride o 1 pracovny den, maju otvorene aj v sobotu, beriem to teda ako pracovny den?
uplink, neries web...ries najnizsie ceny IT v KE, ries vynikajucu komunikativnost, ries 3 pobocky po celych KE - donaska na pobocku ako pri alze, akurat ze zadarmo a hlavne ries to ze za hodinu sa v tejto teme nazbierali 4 kladne komenty zo 4ch
vraj pride o 1 pracovny den, maju otvorene aj v sobotu, beriem to teda ako pracovny den?
uplink, neries web...ries najnizsie ceny IT v KE, ries vynikajucu komunikativnost, ries 3 pobocky po celych KE - donaska na pobocku ako pri alze, akurat ze zadarmo a hlavne ries to ze za hodinu sa v tejto teme nazbierali 4 kladne komenty zo 4ch
Ak to majú na niektorej predajni, tak si to určite budeš môcť vyzdvihnúť už v sobotu.. ak to majú na externom sklade u dodávateľa (tiež zelená fajka), tak určite až v pondelok... toť moja skúsenosť.CheZteR napísal:ak som objednal tovar v piatok 16:30, pride mi uz zajtra?
Inak súhlasím, že ten ich eshop je strašne vadný.. osobne si tovar vyberám v alze.. a až mám vybratý konkrétny model, idem do datacompu zistiť cenu, ak je dobrá, objednávam.
hej, mali zelene fajky vo vsetkych 3 predajniach, v sobotu sa neozvali, tak ocakavam teda ze sa ozvu zajtra hej? 
A ked njeco objednam cez ups mal by som to mat uz na druhy den doma? cez pracovny tyzden
podla toho o kolkej to objednas
tak mne nakoniec prisiel prave mail ze moj tovar objednany v piatok o 16:31 mi pride az v utorok, cize od objednavky si treba pockat 1 pracovny den, akoze na dodanie tovaru na pobocku (osobne vyzdvihnutie)
tak mne nakoniec prisiel prave mail ze moj tovar objednany v piatok o 16:31 mi pride az v utorok, cize od objednavky si treba pockat 1 pracovny den, akoze na dodanie tovaru na pobocku (osobne vyzdvihnutie)
16.00 az 17.00 su hranicne hodnoty skladov, je jedno ci ide o Bgs, Atc, Westech, Agem, treba to stihnut aj pred, aby to dali este vecer odoslat a rano im to pride. Ty si to zial objednaval navyse v piatok, takze tovar im posielaju az dnes a v obchode bude asi az v utorok doobeda.
hej, ale mne to vobec nevadi ze cakam do utorka
som si toho vedomý ze som to objednaval v dost blbom case
ja tam tiez kupujem vsetko, este mi chyba aby boli otvoreni cely tyzden aspon na moldavskej tak ako je alza v prg na holesoviciach
Takze ak stihnem objednat do 17 hod tak to mozem na dalsi den cakat doma kurierom?
Ta tazko, pisal som o velkskladoch. Datacomp je normalny obchod a neverim tomu, ze podvecer este posielaju zasielky.
Ale prislo by to do 2-3 dni nje?
urcite
Pridavam dnešnú skúsensť:
Chcel som si kúpiť myš Logitech Performance mouse MX. Po otvorení balenia som zistil, že chýba niektoré doplnkové príslušensto. Samotný výrobca aj datacomp to uvádza ako súčasť balenia. Po stornovaní objednávky a presmerovaní na inú pobočku, kde by sa to vraj už nemalo zopakovať, tak samozrejme sa to zopakovalo. Z môjho pohľadu išlo o vykrádanie doplnkového príslušenstva a predaja samotného produktu za plnú sumu. Myslím že to iste by ma čakalo aj na iných pobočkách. To bola posledna kvapka trpezlivosti s datacompom, takže končím a prechádzam ku konkurencii.
Chcel som si kúpiť myš Logitech Performance mouse MX. Po otvorení balenia som zistil, že chýba niektoré doplnkové príslušensto. Samotný výrobca aj datacomp to uvádza ako súčasť balenia. Po stornovaní objednávky a presmerovaní na inú pobočku, kde by sa to vraj už nemalo zopakovať, tak samozrejme sa to zopakovalo. Z môjho pohľadu išlo o vykrádanie doplnkového príslušenstva a predaja samotného produktu za plnú sumu. Myslím že to iste by ma čakalo aj na iných pobočkách. To bola posledna kvapka trpezlivosti s datacompom, takže končím a prechádzam ku konkurencii.