Niekto mi hackuje účty na nete atd .. dá sa tomu daako zabranit ?? uz 2dni po sebe mi prišiel email o nedovolenom prístupe na moj gmail acc .. piatok, 24. augusta 2012 8:45:09 GMT
Adresa IP: 59.56.11.1 (163data.com.cn)
Poloha: Fuzhou, Fu-ťien, Čína
a potom ešte o 10tej...nechápem to aj na yt to isté ... načo by už len mna niekto hackoval ?? dá sa tomu zabránit ?
Hackovanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hackovanie
dá, zmeň si heslo
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
OT... ja som sem klikol iba preto, že by som tu našiel neake vzory na HAČKOVANIE pre mamku... 
-
Kok
Light Professional
ja som sem chcel napisat svoje sposoby hackovania priadze
Takže - klikol si v minulej dobe na nejaky exe subor? Existuju RAT - remote administration tool - klikneš, potichu sa ti nainštaluje a hacker ma kontrolu nad tvojim PC doslova - teraz nepíšem žiadny blábol toto nie je len v amerických filmoch možné ak si to všetci myslia, mám s tým skúsenosti.. heslá odchytáva do ftp serveru na free hostingu alebo na smtp gmail account, dalej ti môže robiť čo sa mu zachce, vidieť ta cez webku, otvoriť dvd-rom, heslá steam skype paypal všetko vytiahne z cookies , kopirovať súbory vymazovať všetko.. Normálne je vírus detekovaný, lenže hackeri si platia $$$ za encrypteri ktoré im to spravia 100%fud - fully undetecable, potom spravia scan na virustotal.com a ked vidia že scan nezistil prítomnosť vírusov tak rozosielaju.. Napr tak že na YouTube spravia video, akože program na pridavanie hier na steame alebo TF2, decka to nainštalujú a nech sa páči, hacker si robí čo chce s pc a obeť o tom vôbec nevie..detrox napísal:Niekto mi hackuje účty na nete atd .. dá sa tomu daako zabranit ?? uz 2dni po sebe mi prišiel email o nedovolenom prístupe na moj gmail acc .. piatok, 24. augusta 2012 8:45:09 GMT
Adresa IP: 59.56.11.1 (163data.com.cn)
Poloha: Fuzhou, Fu-ťien, Čína
a potom ešte o 10tej...nechápem to aj na yt to isté ... načo by už len mna niekto hackoval ?? dá sa tomu zabránit ?
Potom je možné že si klikol na link a vypytalo si to od teba Javascript enable disable, ak si klikol enable, zasa sa ti nainštaloval vírus, napr Stealer, ten odchytáva všetky heslá a dá ich na ftp..
Spoiler
Sandbox typicky poskytuje přísně kontrolovanou množinu zdrojů pro programy v něm spuštěné, jako odkládací prostor na disku a v paměti (typicky se tento prostor po ukončení programu vymaže, takže v něm nelze uchovávat trvalá data).