Tu nájdeš všetky zápasy kola v HD kvalite, potrebuješ na to iba program sopcast (niekde nie je potrebný) a rýchly internet.
F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Riso19: http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
Tu nájdeš všetky zápasy kola v HD kvalite, potrebuješ na to iba program sopcast (niekde nie je potrebný) a rýchly internet.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
42 melonov..dost dobra suma, dufam, ze ju Levy neschova do suflika
No to som zvedavý, koľko si Modrič zahrá. Bude tam na tom poste Ozil, Kaká a Modrič, čo je podľa mňa až prehnaný luxus, hlavne za také peniaze. Som zvedavý, či sa jeden z nich posunie viac na kraj alebo sa jednoducho len budú počas sezóny striedať na tom istom poste.
Kaka odide, ak aj neodide, Modric bude podla mna uprednostnovany
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze dostane prednost aj pred Ozilom..ale to ukaze cas a ako sa dokaze etablovat
Ty vole tak snáď bude Real po sezóne ochotný predať Sahina do Liverpoolu na trvalo. 
Len či bude chcieť L'pool dať za neho také peniaze, lebo tipujem, že Real si nevypýta 5.000.000 €...
sahin by nemal byt na predaj
Afellay je v Arsenale
a moj tip na titul je asi Chelsea
-
Steven666
King
Link na toho Affelaya v Arsenale.
-
redliner
King
Myslím že to boli iba "rumours" nevidel som oficiálny link či skutočne prestupil
Arsenal mohol radšej v prvom rade priviesť útočníka, lebo ako to tak vyzerá, tak ani Giroud, ani Podolski nie sú dostatočná náhrada za RvP. Ak príde Afellay, tak na ten post majú Gervinha, Walcotta, možno z časti Podolskeho.
Som zvedavý, či ešte City nejako posilnia, Mancini spomínal, že ešte potrebuje nejaké posily, ale zatiaľ som nič konkrétne od príchodu Rodwella nezachytil.
V United škoda Rooneyho, minimálne 6-8 týždňov out, ale tak majú tam solídnu náhradu v podobe RvP, Chicharita, možno Welbecka, ktorého osobne ja moc nemusím, ale čert to ber.
Som zvedavý, či ešte City nejako posilnia, Mancini spomínal, že ešte potrebuje nejaké posily, ale zatiaľ som nič konkrétne od príchodu Rodwella nezachytil.
V United škoda Rooneyho, minimálne 6-8 týždňov out, ale tak majú tam solídnu náhradu v podobe RvP, Chicharita, možno Welbecka, ktorého osobne ja moc nemusím, ale čert to ber.
Hrášok je momentálne bez formy takže by som uprednostnil Welbecka.Má aj oveľa väčší prínos pre hru.Chicharito je taký zabijak do šestnástky.Mimochodom kde si vyčítal že Rooney bude pauzovať 6-8 týždňov?
-
DanielDevil
Addict
FB fanpage diablov

ja si myslím že United budú hrať na 1 útočníka, aspoň nateraz, ale uvidímePodľa posledných správ z Anglicka by zranený útočník červených diablov Wayne Rooney mohol nakoniec chýbať až 8 týždňov. Tržná rana na jeho stehne je zdá sa oveľa vážnejšia ako sa v prvej chvíli predpokladalo, ale na oficiálne vyjadrenie stále čakáme.
Tipujem je na RvP/Welbeck na hrote a podhrot Kagawa.Dúfam že SAF nebude tlačiť Dannyho na krídlo.Tam je to zbytočné.
-
DanielDevil
Addict
ja to vidím takto: hrot - RvP pod ním Kagawa a na krajoch Young a Valencia (prípadne Giggs)
Giggs určite nie do základu.Hoc je to legenda tak na viac ako 20 minút by som ho nestaval.Nani je lepší ako Young 
Do ťažkých zápasov, kde sú potrebné skúsenosti a schopnosť ukľudniť hru môže byť ešte Giggs/Scholes prínosom. Každopádne oboch by som do základu nedával. Či je Nani lepší ako Young je relatívne. Z môjho pohľadu robí Nani niekedy úplne zbytočné kľučky, na druhej strane Young tiež nie je v takej oslnivej forme. Hlavne dúfam, že na hrote bude hrať RvP a nie Welbeck.
-
DanielDevil
Addict
veď ale striedať sa musí, preto je ako alternatíva
a Nani asi bohužiaľ opustí United
aj keď stále dúfam že nie
ja verím že RvP bude hrať, inak by bolo zbytočné ho kupovať v jeho veku za také peniaze len na lavičku..
ja verím že RvP bude hrať, inak by bolo zbytočné ho kupovať v jeho veku za také peniaze len na lavičku..