Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
136 ludi vs 7 mld ludi.co je viac? uz som videl aj taku sprostost od ludi na yt ze vlastne ziadne lietadla nenarazili do dvojiciek vra su to hologramy.ja nepotrebujem verit kazdej debilite ale dajte mi a dalsim miliardam ludi to posrane video ako tam leti lietadlo a poviem si fajn.no ale z neznamych dovodov je to pre usa velky problem.btw co ta dalsia diera ktora sa objavila na druhej strane pentagonu? tam im vybuchla mikrovlnka ked si ohrievali mcdonald?
1. Je to domnienka.beardie napísal:som si ale isty, ze v okoli Pentagonu ich bude niekolko desiatok namierenych prave na tu cast budovy, ktora bola zasiahnuta
2. Jedna hrana má dajme tomu tristo metrov, tých hran je 5, na nejaký 50 metrový úsek je tam podľa teba veľa kamier, ktoré sú nasmerované z vonku smerom k budove? Možno.
3. Beardie, úprimne mi odpovedz na jednu vec. V pred 10 timi rokmi. Tam boli nainštalované kamery. Ktore asi neboli nové. Tak dajme tomu, že sú 13 rokov staré. Vzhľadom na to že sú bezpečnostné, robia pravdepodobne jeden snímok každú sekundu (ale kľudne to číslo zvýš). Vyrátaj mi ak vieš, aká bola rýchlosť lietadla pri náraze, vieš koľko metrov za sekundu šlo lietadlo, vieš akú veľkú oblasť mohla snímať jedna kamerka s pred 13tich rokov.
Tak aká bola pravdepodobnosť že spraví tá kamera snímku toho lietadla? Jedna ku sto?
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2012, 22:33)
Akých 7 miliárd? To si zase odkiaľ vzal? Takéto sprostosti trepeš celý čas čo pôsobíš na tomto fóre.Son-Goku napísal:136 ludi vs 7 mld ludi.co je viac? uz som videl aj taku sprostost od ludi na yt ze vlastne ziadne lietadla nenarazili do dvojiciek vra su to hologramy.ja nepotrebujem verit kazdej debilite ale dajte mi a dalsim miliardam ludi to posrane video ako tam leti lietadlo a poviem si fajn.no ale z neznamych dovodov je to pre usa velky problem.btw co ta dalsia diera ktora sa objavila na druhej strane pentagonu? tam im vybuchla mikrovlnka ked si ohrievali mcdonald?
je to Ministerstvo obrany, je to velmi pravdepodobne
preco ich teda nezverejnia, aj ked tam nic nebolo? zaujimave, ze to zachytili 2 kamery z okolia, jedna z pumpy a druha z blizkeho hotela, priamo z Pentagonu ziadna?
preco ich teda nezverejnia, aj ked tam nic nebolo? zaujimave, ze to zachytili 2 kamery z okolia, jedna z pumpy a druha z blizkeho hotela, priamo z Pentagonu ziadna?
slay klud nadych vydych
preco si ma nedas do ignore ako lekoklatik? ale verim ze aj tak by si si ma rozklikaval on to robi stale
:D
uricte verim tomu ze tam suplo lietadlo a pocitac na 3 poschodi dalej stal na stole.
uricte verim tomu ze tam suplo lietadlo a pocitac na 3 poschodi dalej stal na stole.
A co tam teda podla teba suplo?
super rychly obrneny vrabec.to dieru na druhej strane budovy spravil asi on ked mu z riti slahali plamene.mozno nam za 10 rokov ukazu ine zabery natocene kalkulackou kde bude pre zmenu menej kosticiek
Ak nevies, ako vznikla diera v dalsich prstencoch, je to znazornene v animacii
potom este
potom este
Pentagon je uprostred zaľudneného mesta. Rovno z tej strany je tam x prúdová diaľnica. Je x očitých svedkov, ktorí identifikovali lietadlo, žiaden neidentifikoval raketu. A potom je tu nejaký internetový skrachovanec Songoku, na bezvýznamnom fóre, ktorý si v inkriminovanú dobu akurát na opačnej strane zemegule vypučoval vyrážky pred zrkadlom, ale po tom čo si pozrel štyri videá za päť korún, sa tvári ako keby rovno na tom pentagone vtedy sedel.
No ako neviem, o čom,s kým a načo tu mám vôbec viesť debatu? Sám vieš, že nič na svete by ťa nikdy nepresvedčilo o tom čomu ty sám chceš veriť. Teba nezaujímajú dôkazy, ty chceš senzáciu. Všetko čo ti nejaký pako vo videjku povie je svätá pravda a všetko čo by tomu náhodou mohlo odporovať je už nezmysel a všetci sú podplatený. Máš veľa rečí, ale keď som sa spýtal na to, ktoré výbušniny vydržia náraz lietadla, potom dlhé horenie benzínu a potom úplne v stotine sekundy dokážu presne preťať bez zvukového a svetelného efektu piliere mrakodrapu, tak si už bol ticho a neváhal si si už vymýšľať. Keď sa spýtam, ako to že nikto nevidel a nikto ani nenakameroval v takej zaľudnenej oblasti ako je pentagon raketu tak si tiež ticho. Keď sa spýtam, že ako tam tá raketa dopravila tie trosky lietadla, tak tiež držíš jazyk za zubami. A položil som ďalších tisíc otázok, ktoré je nevyhnutné absolútne a jasne zodpovedať na to aby si mohol prehlásiť, že konšpirácia je pravdivá a za celú históriu tohto fóra mi tu nikto neodpovedal ani len na jednu jedinú. Proste ste to vždy odignorovali a zmenili zameranie diskusie. Preto je toto strata času, lebo ja som ochotní pripustiť hocijakú verziu ak mi ju si schopný dokázať, ale ty nie si schopný pripustiť nič aj keď ti dokáže niekto, že trepeš nezmysly.
No ako neviem, o čom,s kým a načo tu mám vôbec viesť debatu? Sám vieš, že nič na svete by ťa nikdy nepresvedčilo o tom čomu ty sám chceš veriť. Teba nezaujímajú dôkazy, ty chceš senzáciu. Všetko čo ti nejaký pako vo videjku povie je svätá pravda a všetko čo by tomu náhodou mohlo odporovať je už nezmysel a všetci sú podplatený. Máš veľa rečí, ale keď som sa spýtal na to, ktoré výbušniny vydržia náraz lietadla, potom dlhé horenie benzínu a potom úplne v stotine sekundy dokážu presne preťať bez zvukového a svetelného efektu piliere mrakodrapu, tak si už bol ticho a neváhal si si už vymýšľať. Keď sa spýtam, ako to že nikto nevidel a nikto ani nenakameroval v takej zaľudnenej oblasti ako je pentagon raketu tak si tiež ticho. Keď sa spýtam, že ako tam tá raketa dopravila tie trosky lietadla, tak tiež držíš jazyk za zubami. A položil som ďalších tisíc otázok, ktoré je nevyhnutné absolútne a jasne zodpovedať na to aby si mohol prehlásiť, že konšpirácia je pravdivá a za celú históriu tohto fóra mi tu nikto neodpovedal ani len na jednu jedinú. Proste ste to vždy odignorovali a zmenili zameranie diskusie. Preto je toto strata času, lebo ja som ochotní pripustiť hocijakú verziu ak mi ju si schopný dokázať, ale ty nie si schopný pripustiť nič aj keď ti dokáže niekto, že trepeš nezmysly.
kde su stopy po naraze kridel? lietadlo je siroke 38 metrov, diera 20, na stene by teda mali byt nejake stopy, ze tam naburalo nie? ja tam ziadne nevidim
Ty tam tie stopy po kridlach nevidis? To je dost smutne. Jeden zo svedkov povedal, ze lave kridlo bolo v case narazu nizko pri zemi a prave bolo vyssie vo vzduchu, s cim sa aj stopy po kridlach zhoduju.
svojho casu ked tu este pisal kptmichal,podla vsetkeho buduci pilot alebo co, vravel a cudoval sa ako je mozne ze v tak velkom mnozstve paliva ktore lietadlo obsahovalo ta budova v pohode stoji travnik je zeleny jedna radost.bola tu aj fotka stolneho pocitaca na stole.uplne neporuseny.dalej urcite su aj fotky roztrhanych tiel,nejake spaleniny,ak ich mate slay a billy sem s nimi,ako dokaz ich urcite ukazali verejnosti.co to druhe lietadlo co suplo niekde v lesoch tam to tiez nevyzeralo ze by tam horelo vela paliva.pozri sa mne je jedno co tam vrazilo za 11 rokov sa nevieme dockat poriadneho zaberu? pametam si tvoju reakciul,dufam ze ju nezmazes ako svojich prvych tisic, ako si uz nemal patricne argumenty alebo chut a sam si priznal, " priznavam su tam nezrovnalosti nieco tam nesedi", na to ti dosla posila zidofilny hentai masturbator, a hned si sa toho chytil a uz si pisal aky sme chudaci.pocuj ti vravim dobre daj si ma do ignore si ako tlakovy hrniec buchnes..btw nemam najmensi dovod verit americanom, klamu kde sa len da az sa im z huby prasi,nemaju chrbtovu kost.ukazu zabery z greckych nepokojov a debilnym amikom tvrdia ze to su rioty v rusku, to si pozeraj ty.slay napísal:Pentagon je uprostred zaľudneného mesta. Rovno z tej strany je tam x prúdová diaľnica. Je x očitých svedkov, ktorí identifikovali lietadlo, žiaden neidentifikoval raketu. A potom je tu nejaký internetový skrachovanec Songoku, na bezvýznamnom fóre, ktorý si v inkriminovanú dobu akurát na opačnej strane zemegule vypučoval vyrážky pred zrkadlom, ale po tom čo si pozrel štyri videá za päť korún, sa tvári ako keby rovno na tom pentagone vtedy sedel.
Son-Goku napísal: urcite su aj fotky roztrhanych tiel,nejake spaleniny,ak ich mate slay a billy sem s nimi
Takže tvojou odpoveďou je zase útek do zajačích a odvolávanie sa na oficiálnu verziu, ktorú ja som nikdy neobhajoval. Ja sa spýtam, ako, že tú raketu nikto nevidel, odkiaľ sa vzali trosky a ty ako pako argumentuješ tým, že tam bola diera a počítač. Si kompletný?
Songoku, ja som sa nikdy nebránil tomu, že na oficiálnych verziách niečo nesedí. Nikdy. Ale to že je oficiálna verzia podivná, neznamená automaticky že ten paškvil čo si vymýšľaš ty je pravda. Ja som vždy len vyvracal nezmysly, ktoré navymýšľali paranoidní schyzofrenici, deti a vymetenci. A taktiež vždy opakujem, že nikto z nás tam nebol a nikto z nás ani nikdy skutočne nebude vedieť čo sa tam stalo.
A ja možno neviem povedať čo sa tam presne stalo, ale celkom iste viem o niektorých veciach povedať, že sa nestali. A patria medzi ne z 80% aj všetky dnešné populárne konšpirácie, ktoré sú totálne pozliepané bludy do jednej senzačnej story, ktorá je od pravdy ešte ďalej než tá vyfabulovaná oficiálna verzia.
Američania sú možno manipulátori a čuráci, ale vy konšpirátori ste dva krát takí. To je tá sranda.
Hráš sa na veľkého bojovníka za pravdu, toho čo už nie je slepý, ale veríš rozprávkam starej matere, ktoré vymyslel bárskto bárskde. To si už radšej vymysli vlastnú rozprávočku
, alebo ti už tie americké "odkrývače skutočnej pravdy" načisto vymyli mozog a pripravili ťa o fantáziu? 
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2012, 15:51)
A to čo je na fotkách od Billiho, si niesla tá raketa určite v tesco igelitke. Vybuchla a ešte si dala trošku zaležať na tom aby poukladala všetko ako má byť.. a potom sa vyparila. Kde bolo tam bolo.. a môžeš ísť pekne hajať. A ujovia z ameriky určite použili raketu, lebo v amerike už nemajú jedno lietadielko čo by narazilo do pentagonu, tak schválne tam asi poslali raketu aby deti mohli konšpirovať.
Songoku, ja som sa nikdy nebránil tomu, že na oficiálnych verziách niečo nesedí. Nikdy. Ale to že je oficiálna verzia podivná, neznamená automaticky že ten paškvil čo si vymýšľaš ty je pravda. Ja som vždy len vyvracal nezmysly, ktoré navymýšľali paranoidní schyzofrenici, deti a vymetenci. A taktiež vždy opakujem, že nikto z nás tam nebol a nikto z nás ani nikdy skutočne nebude vedieť čo sa tam stalo.
A ja možno neviem povedať čo sa tam presne stalo, ale celkom iste viem o niektorých veciach povedať, že sa nestali. A patria medzi ne z 80% aj všetky dnešné populárne konšpirácie, ktoré sú totálne pozliepané bludy do jednej senzačnej story, ktorá je od pravdy ešte ďalej než tá vyfabulovaná oficiálna verzia.
Američania sú možno manipulátori a čuráci, ale vy konšpirátori ste dva krát takí. To je tá sranda.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2012, 15:51)
A to čo je na fotkách od Billiho, si niesla tá raketa určite v tesco igelitke. Vybuchla a ešte si dala trošku zaležať na tom aby poukladala všetko ako má byť.. a potom sa vyparila. Kde bolo tam bolo.. a môžeš ísť pekne hajať. A ujovia z ameriky určite použili raketu, lebo v amerike už nemajú jedno lietadielko čo by narazilo do pentagonu, tak schválne tam asi poslali raketu aby deti mohli konšpirovať.
podla mna len par ludi vie ako to bolo
a urcite to bol inside job.
btw: slay ty nie si z tych co kazdy den pozeraju spravy na markize a TA3 a maju vseobecny rozhlad?!
btw: slay ty nie si z tych co kazdy den pozeraju spravy na markize a TA3 a maju vseobecny rozhlad?!
Televízor nepozerám už 6 rokov. Takže asi ani veľmi nie.
Taktiež som nikdy nepopieral, že to mohol byť inside job. Možno. Každopádne ty a songoku, ste poslední dvaja ľudia na svete, ktorí to vedia zodpovedne povedať, či áno alebo nie. Lebo hovno viete a v riti ste boli. Rovnako ako my ostatní.
Taktiež som nikdy nepopieral, že to mohol byť inside job. Možno. Každopádne ty a songoku, ste poslední dvaja ľudia na svete, ktorí to vedia zodpovedne povedať, či áno alebo nie. Lebo hovno viete a v riti ste boli. Rovnako ako my ostatní.
take proste a jednoduche ukazat svetu aha tu drblo lietadlo.o jednu sprostost by bolo pomenej a ludia by pomenej verili konspiraciam.ludia mali ostazky a nedostali dostatocne odpovede,rojili sa dalsie otazky v com je problem? co vlastne co im brani zverejnit nejaky kvalitnejsi videozaznam.
pocuvam sem billy je viac takych fotiek? z inych uhlov kde je ich vidiet na trave, no proste ci ich je viac.btw konspiratori mozu dookola pisat pre vas bludy,napr spravili napodobeninu lietadla,nahadzali uz davno zhnile tela,falosne okopirovane pasy,na raketu dali kridla a sup to tam.stale dookola.zabavam sa na vas aki ste nestastni a od zufalstva stiskate vankus, ze ludia nejdi s prudom.
pocuvam sem billy je viac takych fotiek? z inych uhlov kde je ich vidiet na trave, no proste ci ich je viac.btw konspiratori mozu dookola pisat pre vas bludy,napr spravili napodobeninu lietadla,nahadzali uz davno zhnile tela,falosne okopirovane pasy,na raketu dali kridla a sup to tam.stale dookola.zabavam sa na vas aki ste nestastni a od zufalstva stiskate vankus, ze ludia nejdi s prudom.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No čo:
1. Jedni sa rehocú, že iní idú "s prúdom" a pri každom náznaku nejakého "dôkazu" ho odsúdia, že to dôkaz nie je a konštantne žiadajú ďalší.
2. Druhí sa rehocú, že si tí iní vymýšľajú nekonečné "čo ak" a míňajú na to svoj drahocenný čas, pričom sa o svoje "čo ak" dokážu do krvi biť na Internetoch.
3. Tretia skupina to má celé na háku, je jej jedno, či tam vletel Boeing, UFO alebo Janči Slota na tryskáči - aj tak na tom nikto nič nezmení a pravdu sa aj tak nedozvieme. A členovia tejto skupiny sa bavia nad vzájomným brýzganím prvej a druhej skupiny.
Happy nao?
1. Jedni sa rehocú, že iní idú "s prúdom" a pri každom náznaku nejakého "dôkazu" ho odsúdia, že to dôkaz nie je a konštantne žiadajú ďalší.
2. Druhí sa rehocú, že si tí iní vymýšľajú nekonečné "čo ak" a míňajú na to svoj drahocenný čas, pričom sa o svoje "čo ak" dokážu do krvi biť na Internetoch.
3. Tretia skupina to má celé na háku, je jej jedno, či tam vletel Boeing, UFO alebo Janči Slota na tryskáči - aj tak na tom nikto nič nezmení a pravdu sa aj tak nedozvieme. A členovia tejto skupiny sa bavia nad vzájomným brýzganím prvej a druhej skupiny.
Happy nao?
seth uz si nevydrzal.inac patrim do tretej.mne je jedno co tam vletelo,kludne spominany vrabec ja sa zabavam na to ako to uz slay nevydrzi a vybuchuje.makefake to uz vzdal rovno. btw ja somu tomu veril ze to spravil usama a jeho firma.ale to som bol pomensi a potom sa mi dostalo do usi ze to bol s bushovcami dobry kamarat,ze ho amici podporovali,niekde som videl fotku jeho mladi ako mal zvonace na sebe. urcite pocuval led zeppelin.si vravim okey ved asi zmenil nazor, potom som sa dopocul ako bol sadam velmi dobry spojenec usa.ze mu aj zrabne dodavali ked viedol proti iranu vojnu. Ze sa u nich naslo aj par chemickych zbrani ktore mu poslali.zbrane HN sa zatial nenasli.zabiju usamu ani ho svetu neukazu len ho hodia do vody a co osud nechcel osoby ktore ho zabili spadli z vrtulnikom niekde a zomreli.nahoda.to uz potom fakt verim ze hascak je slusny clovek,nenapojeny na svk politikov a kniha gorila je cely podvrh.a dzurinda nikdy nic neukradol ani s ficom.obaja anjeli.
Nieze by som mal Ameriku nejak extra v laske, no proti oficialnej verzii utokov z 9/11 som nevidel zatial jediny rozumny argument ani dokaz, ktory by sa nedal vyvratit behom par sekund. Takze skor uverim oficialnej verzii ako tym nelogickym nezmyslom, ktore samy sebe odporuju.
viac by ich malo byt na http://www.911research.comSon-Goku napísal:pocuvam sem billy je viac takych fotiek? z inych uhlov kde je ich vidiet na trave, no proste ci ich je viac
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Son-Goku: Ber to tak, že je mi jedno, kde si sa čo dopočul. A tak isto mi je jedno, že či bol Bush kamarát s bradatými - je mi to šuma fuk a nepotrebujem o tom čítať a ani sa o tom informovať. Pretože ma to nezaujíma a pretože šírenie kdejakých bludov (teraz netvrdím, že píšem o tebe) nepovažujem za adrenalínový šport alebo čo - jednoducho v tom nevidím žiaden úžitok, pretože ma to neovplyvňuje a ani neovplyvní. Ak Amíci s Iránom a bradatými rozpútajú čo ja viem svetový konflikt a jedna zo strán mygne jednu atómovku na UK, bude mi úplne jedno, či do Pentagonu vletel bumerang alebo fén na vlasy - nič si špekulovaním nepomôžem a pekne uhorím ako ostatní. A tak isto by to malo byť jedno aj tebe 
Riešiť tieto veci nemá zmysel a ak áno, už roky sa tu na tomto fóre vypytujem, že aký ten zmysel je.
Riešiť tieto veci nemá zmysel a ak áno, už roky sa tu na tomto fóre vypytujem, že aký ten zmysel je.