odobranie vodicskeho preukazu alkohol za volantom
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: odobranie vodicskeho preukazu alkohol za volantom
no v prvom rade by som sa na Tvojom mieste modlil, aby ma nezavreli, kedze Ti hrozi odnatie slobody az na jeden rok... pri nafukani viac ako 1 promile totizto uz ide o trestny cin...
Nafukal si viac ako 1.0 promile, takze je to podla zakona trestny cin. A pevne dufam, ze skoncis vo vazeni na ten rok, ako sa to uvadzalo a medializovalo. Na vodicak prides mozno na rok az dva a zaplatis este mastnu pokutu.
-
Mrk
Professional
a ja si myslim, ze ak nemal doteraz nejake vazne preciny, tak dostane podmienku a slusnu pokutu
Je to jasne- spachal si precin ohrozenia pod vplyvom navykovej latky podla § 289 ods. 1 Trestneho zakona. Ak si doteraz viedol bezuhonny zivot, pravdepodobne dostanes podmienecny trest. Ocakavaj trest odnatia slobody na 1 rok + zakaz viest motorove vozidla akehokolvek druhu na urcitu dobu.
Mali by preventivne zatvarat na rok a hotovo. Aspon nad 1 promile ked to je. Sice by nebolo miesto, ale to uz je druha vec.
Ste rozbili 2 Skody 100 s prazdnou nadrzou? 
-
Fabo
Hardcore addict
Dopravna nehoda moze byt aj ked preliacis na parkovisku niekomu dvere, netreba si hned totalku predstavovat. Potom ked uz ten z akehokolvek dovodu zavola policiu, tak si v riti.
Velmi by ma zaujimalo ci uz niekoho zavreli kvoli tomu novemu zakonu nad 1 promile aj bez zavinenia dopravnej nehody.
SRneC- Budes sa asi cudovat ale, ano, zavreli (i ked povacsinou podmienecne). Podla toho, co som viackrat videl na stranke Ministerstva spravodlivosti SR, ked som si klikol na "Sudne rozhodnutia", tak takychto pachatelov odsudili uz vela, niektorych dokonca expresne rychlo.
-
hojko
Site Admin
Marinak: Odsudili ich vela??? Asi pred mesiacom alebo dvomi bolo o tom v spravach v televizii, pytali sa niekoho u policii, na ministerstve a odpoved tusim bola, ze zavreli len troch ludi zatial.
Tiez sa priklanam k hojkovi, aj ti traja museli mat 5 promile, ved ako z toho len obycajny Mojsej vykorculoval.