no, vacsinou podla toho ake maju kerky ked sa v satni prezliekame pred treningom
videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
Re: videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
hej, uz sa to v BA rozbieha, ale ja by som radsej chodil do trnavky, kde je aj vybavenie lepsie ako niekde do lokal skolskej telocvicne
no, vacsinou podla toho ake maju kerky ked sa v satni prezliekame pred treningom
to je zvacsa najistejsie
a musim povedat, ze v ramci klubu nikdy nebol ziaden problem a v telocvicni boli vzdy vsetci normalni
Son-Goku ty čo si zas zadrel?
Vstup do fitka v tom? TO znie zaujímavo, ale neviem si tak moc predstaviť fungovanie. Hodinu a pol tréning jeden a potom ešte hodinu a pol druhý..
Vstup do fitka v tom? TO znie zaujímavo, ale neviem si tak moc predstaviť fungovanie. Hodinu a pol tréning jeden a potom ešte hodinu a pol druhý..
ze nevies googlit
edit: uz chapem
tak to uz hej podla tetovania sa da.
tak to uz hej podla tetovania sa da.
Son-Goku, opäť si nesklamal, elementárna logika trochu zaostáva, ale to sa zlepší.
Nácka sa dá spoznať na sto metrov, pri tej holej hlave je veľa druhotných znakov. Treba mať na to nos.
Nácka sa dá spoznať na sto metrov, pri tej holej hlave je veľa druhotných znakov. Treba mať na to nos.
chyba mi logika lebo nerozoznam nacka od prostej holej gebule?
Nie nie, to máš dovolené. To s logikou bolo smerované na predchádzajúce. Ale už tíško, bez spamu..
predchadzajuce?ze nevies pouzit google
Ako si sa k tomu dopracoval?
sa daju nasjt aj iny instruktori.a ked chces mozes aj sukromne,pisu to na ich stranke.tu co si nasiel
Hovorím, logika..
Z ničoho si si vycucal moju nevedomosť o googlení, lebo si nevedel, že chcem chodiť ku Križiakovi. Zostáva mi len nájsť ubytovanie niekde v Ružinove alebo Novom Meste.
Dlhé Diely by neboli dobré.
Z ničoho si si vycucal moju nevedomosť o googlení, lebo si nevedel, že chcem chodiť ku Križiakovi. Zostáva mi len nájsť ubytovanie niekde v Ružinove alebo Novom Meste.
http://www.facebook.com/pages/Krav-Maga ... 7708890352 ved to skus niekde blizko teba krav magu nemoze robit hocjaky pako,nemyslim ze by tam klesala kvalita treningu.
No áno, to je "jeho" človek, tak to by malo byť v pohode, však uvidím aj podľa toho, kde budem bývať, ako to budem mať zo školou atď. Je celkom fuška stíhať školu, kde si dávam aj predmety navyše, 4-krát fitko a ešte aspoň 2-krát KM.Son-Goku napísal:http://www.facebook.com/pages/Krav-Maga ... 7708890352 ved to skus niekde blizko teba krav magu nemoze robit hocjaky pako,nemyslim ze by tam klesala kvalita treningu.
cas 1:35 slapak na hlavu to asi nebolo povolene,co?
v pride boli slapaky a soccer kicky povolene, ale henten konkretne isiel na zatylok, takze tento jeden asi moc košer nebol
Toto bol borec, neporazený, 46 zápasov, 46 výhier a cez 40 K.O. Zaujímavý štýl, krátke údery na blízo striedal s takými šenkovými s dlhým náprahom.
3:00 som skoro spadol zo stoličky od smiechu.
3:00 som skoro spadol zo stoličky od smiechu.
rocky bol iny pan, myslim, ze jediny kto sa na neho dotahoval bol muhamad ali, potom je velka a hlavne hlboka priepast kralovskej kategorie profi boxu a za nou su vsetci ostatni a za vsetkymi ostatnymi su bratia klickovci ktori uspesne zabili a doslova uspali kralovsku vahovku ktora sa momentalne neda pozerat a doprial by som im obom po zapasa s tymito velikanmi
robili sa nejake statistiky alebo profesionalne porovnania ohladom ufc vs pride? k1 asi miesat s nimi nebude fer co?
ake statistiky?
Pride padla po korupcnych skandaloch a prepojeni na japonske podsvetie, ked bolo na kolenach kupila ho zuffa, nechala zaniknut a top zapasnici presli do ufc
Pride padla po korupcnych skandaloch a prepojeni na japonske podsvetie, ked bolo na kolenach kupila ho zuffa, nechala zaniknut a top zapasnici presli do ufc
pride by malo byt opet na scene.myslel som to tak, ci sa da povedat co bolo kvalitnejsie,lepsie
to je vec nazoru, je to klietka vs ring, volnejsie pravidla vs striktnejsie...pride bol vtedy asi vacsi vo vsetkych ohladoch, teda ak sa bavime o case jeho najvacsej slavy, mal vsetky zvucne mena a obrovsku popularitu vdaka tymto menam ktore predvadzali prvotriedne zapasy, bol ovela brutalnejsi ako dnesna podoba mma, hlavne preto, ze sa to nebralo ako komplexny sport, ale ako porovnavanie roznych stylov s postupnym prisposobovanim sa potrebam boja s roznymi supermi (zakladna zem u strikerov atd), co je uplne ina situacia ako ked dnes sa to berie ako jeden komplexny sport
cize ak porovnavame pride v jeho prime a vtedajsie ufc bol asi "lepsi" pride.
ak by sme chceli idealne porovnanie vtedajsieho pride a sucasneho ufc, tak ufc posunulo mma uplne uplne niekde inde a jednoznacne vyhrava ufc
cize ak porovnavame pride v jeho prime a vtedajsie ufc bol asi "lepsi" pride.
ak by sme chceli idealne porovnanie vtedajsieho pride a sucasneho ufc, tak ufc posunulo mma uplne uplne niekde inde a jednoznacne vyhrava ufc