Masterchef

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Masterchef

Príspevok od používateľa Merco_ »

Snáď to môžem zaradiť do kultúry. No čo sledujete niekto ? Zatial mi to pripadá oproti americkému strašne komicky :lol: Do každého sa tam navážajú ako vážne gordon ramsay je oproti tomuto slabota :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Masterchef

Príspevok od používateľa Silmer »

Cakal som kedy tu niekto spravi takuto temu.
Iba dneska to zacalo, tak sa o sledovani neda hovorit :)

Pozeraval som to vo francuzsku a pride mi to, ze tu je to robene nejak prilis nasilu...
Ako porotu by som tam bol dal niekoho znamejsieho, ktory je takisto odbornik, napr jedneho z dvojice Zdeněk Pohlreich alebo Jaroslav Žídek ( Ano šefe )

// a ide to necelu hodinu a uz tam je 2 reklama, co im to je*e v tej markize? :smt098
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Podľa mňa ako nápad je to dobré,ale tí porotcovia sú tak hnusní,že sa to ledva dá pozerať,pretože všade len kričia,vytýkajú samé blboviny a správajú sa ako medzinárodné celebrity....
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak musim uznat, ze po dlhoj dobe, na uroven nasich Tv zatial 6/10, videl som 1. a polku 2. serie originalu.

Nejake zhrnutie

- strih, trochu tu cestu k porote mohli ostrihat 20x sa nato pozerat uz je nuda
- porota, ten Slovak, je dost nesympaticky a pripada mi jak keby zo seba robil pana sveta, nj niekto z Ano, sefe by sa tam hodil viac, to jeho ty vole 5x za minutu je na nezaplatenie :D
- moderatorka nwm kde tuto amaterku vyhrabali, v originale ziadna neni, ale ak tam bude tak malo ako teraz tak dobre
- reklama
- cena: ze 50 000 € to co je :D, original je ze miesto sef kuchara v nejakej velkej restauracii.
- vyslovovanie MasterChef ako másteršéf.

+ ludia, vyzera, to ze su tam celkom normalny ludia, ziadny prisprosti, odfarbene blondiny ako v ostatnych reality show.
+ Celkom sa drzia originalu
+ ziadne spovednie moderatora, proste rychlo idu na vec, sice este by mohli pridat :D

Druha polka mi prisla lepsia ako zaciatok.

Unas vsetko prehanaju, bud su ku vsetkym mily, alebo vsetkych posielaju do ***, nwm ku gordonovi to aj sedi, aj ked to mozno niekedy hra, ale je to prirodzene.

videl som kusok tej kopie na jojke a to je proste odpad, adela s nejakym trtkom tam kecali pol hodinu.
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

cena: ze 50 000 € to co je , original je ze miesto sef kuchara v nejakej velkej restauracii.
nemylis si to nahodou s Hells Kitchen? tam je za vyhru miesto v restauracii v MCH je penazna odmena a titul ako vyhra
Merco_
Professional
Professional

Originál resp. ten americký bolo tuším 100 000$ a vlastná kuchárska kniha.
Pascalwb
Addict
Addict

mireccko: Aha mas pravdu :D, tak ci tak 50k je nic.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Odp: Masterchef

Príspevok od používateľa Shark NX »

pascalwb vyhra je v Americkom MasterChef prachy + vlastna kucharska kniha.
Ako Slovensky MasterChef je srandovny, poprve, ani jedneho cloveka nepoznam a neviem ci maju vobec nejake restiky.
MasterChef (Americky aj Francuzsky) mal kulinarne hviezdy ti ludia vlastnili par restik po celom svete, boli to inspirativny ludia. Tu mi to pripada ako kuchari z parlamentneho bufetu.

Poliaci tiez spustili svoj MasterChef a hodili tam Magdu Gessler ktora je dost velka kulinarna hviezda v Polsku, jej manzel je nieco este vacsie v EU...

Podruhe nutit Slovaka robit Creme Brule, Homara na portskom a dezert s Lanyzom je podla mna dost faux pas. Mali by tam prezentovat svoju kuchynu.
Slovanska trojka (SK, PL, CZ) bola kedysi slavna svojou kulinarskou technikou napr Polska polovnicka specialita (Maso z Daniela na Brusnicovom likeri, nebo v hube) tak nechapem preco neprezentuju to.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

vcera som to pozeral ako prisiel tam nejaký magor co ich tam hned klamal o vlastnych cestovinach ale podla mna sa brutalne navazaju do ludi a su dost arogantní. Druha vec je to co dosiahli ale mozno by chybalo trosku taktu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobre to je. To, ze my tych kucharov nepozname, neznamena, ze nie su pojmy. Len nech pekne nakladaju tym ludom.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Spravanie poroty je prilis silene. V Ano, sefe sa to dalo chapat, tam hucal na ludi, ktori bezne varia pre ludi a predavaju to jedlo. Moderatorka mi pripomina uplne vzhladom, spravanim, rozpravanim tu z hotela paradise, cize nic moc.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ma niekto z tych porotcov michelina? potom poviem ze su pojem a nemusia byt ani medialne znami :)
co sa tyka moderatorky ona neni moderatorka ale aspon je sympaticka,
narozdiel od pinokia banasovej
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

vcera som pozeral, celkom dobre, celkom sranda, mohlo to byt bez moderatorky, menej reklam a viac ukazovat sutaziacich
Pascalwb
Addict
Addict

Ono tieto kastingy su aj tak onicom, tusim len 2 diely su, aspon tak to bolo v USA, potom tym 50 dali v prvej serii krajat cibulu :D a tak im ostalo uplne par ludi hned v prvej casti po kastingoch.
Merco_
Professional
Professional

Hej, až keď už budú rozdelení na dva tímy a budú plniť úlohy potom to bude zaujímavejšie :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Čakal som viac súťažiacich,. Zdalo sa mi, že tam viac rozprávajú o kadejakých hovadinách, ako ukazovanie jednotlivých kuchárskych výtvorov. Podľa mňa to takto naťahovali, lebo veľa ľudí im tam neprišlo. Taká superstar to bol jeden súťažiaci za druhým, sem tam ukázali niekoho bližšie, ako docestoval, odkiaľ je atď, ale tu to bolo také nasilu naťahované. Aspoň teda mne sa to tak zdalo, že v polovici som už nevydržal a vypol to.
Pascalwb
Addict
Addict

No vsak tie kastingy su o nicom, aj zo zaberov z ulice bolo vidiet, ze tam je bolo malo ludi, ale zas lepsie jak volakedy superstar, co mesiac len kastingy boli. Tu ide potom o tie ulohy co im daju a ako sa s nimi popasuju, nie ci vedia uvarit nejake jedlo co si myslia, ze vedia.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tak velmi som sa nato tesil mam rad verenie sam som kuchar amater a rad skusam nove veci.....
tak som sa tesil ze sa zas nieco priucim lebo aj na TV paprike je len sama reklama a relacie co uz boli xy krat.....

tu je za vela reklamy malo varenia
velmi dlhe prezentacie sutaziacich ....(vobec ma nezaujima kde a co robi atd... )
videl som nejake casti USA Masterchef a ked uz boli v teamoch tak tak to bola haluz tiez sa tam aj dost hadali/ kricali po sebe ale zato varili a robili vselijake specility.....

niekto tu uz pisal (asi shark)
tiez dufam ze nebudu varit nejake veci s lanizom(polovica slovak/cz mozno ani nevie co to je) alebo morske plody ktore u nas dostat mrazene v tescu alebo v metre za :shock: :shock: take ceny ...(a vobec to nepasuje na slovensko kedze nemame more ...)
je xy jedal ktore su nase a daju sa spravit seriozne a su velmi chutne .... ale tuto zas pojde len o vzhlad jedla a chut je druhorada ... aspon si to myslim ze to nejak tak bude ..... (sice mam rad pekne ozdobeny tanier (nie uhorka salat a rajcina :D bum bum bac ) ale tak bylinky na vrch olivovy olej pokvapkat no proste tak decentne ....

skoda ze ked je reklama na makrize hned da aj jojka takze takto za hodinu vidim asi 4 recepty a plno nepodstatnych veci .... (paletova ulicka tam bola asi 15 minut)

no uvidime ze co bude ak sa rozdelia a skonci kasting
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

TV Paprika ma vela reklam ale ajtak je best... rad ju pozeram
od malicka ma bavi varienie ako 10 rocny som si sam vyprazal syr

kolace si spravim pocas celeho roka ci sviatky ci bezny den...
tento tyzden som napr robil trojuholnikovy kolac, 2krat :D
robil ho miso biely v bez servitky, mozem odporucit
Spoiler
2 krémové tvarohy
200g masla
2 vanilkové cukry
2 PL rumu
150g cukru
2 až 3 banány
2 balíčky keksov (1 balíček svetlých, 1 tmavých)
1 čokoláda na varenie
125 g masla

Do misky dáme dva tvarohy, pridáme 200 g masla, pridáme 2 vanilkové cukry a 150 g kryštáľového cukru. Ručným mixérom vymiešame do hladka.
Pripravíme si dvojitú vrstvu alobalu. Keksy položíme na alobal v 3 radoch po sedem keksov.Keksy kladieme šachovnicovo (vedľa bieleho, hnedý). Pol plnky natrieme na keksy, na to položíme ďalšiu vrstvu keksov. Zvyšok plnky rozotrieme na keksy. Do stredu pridáme banány. Podoberieme si pravý a ľavý rad keksov a zdvihneme smerom do hora a vytvoríme trojuholníkový tvar.
Necháme schladiť na dve hodiny v chladničke. Roztopíme si čokoládu na varenie s125g masla nad parou a potrieme koláč čokoládou. Dáme chladiť na ďalšie dve hodiny. Pri podávaní ozdobíme čokoládovým topingom.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Neviem co to je, len som videl nejake uputavky, ale mal som pocit, z tych ludi, ze si myslia o sebe, ze su stred vesmiru. Kto to vlastne je?
Napísať odpoveď