ahojte...mam prosbu...daju sa prosim kukat (a ci sekaju) na Apple IPhone 3GS filmy rozlisenia 480p (720x...) bez toho aby som ich musel nejakym sposobom zmensovat (rozlisenie) + ci na nom idu prehrat AVI, DivX a Xvid formaty
dakujem
Apple IPhone 3GS (movies)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apple IPhone 3GS (movies)
DivX a XviD prehram aj na slabsich telefonoch ako je iPhone, takze by som v tom problem nevidel
-
Fabo
Hardcore addict
hojko no vykon ok, ale co na to softver? Dokaze to dekodovat, ci sa to musi predrbat cez iTunes do nejakeho vlastneho formatu?
-
hojko
Site Admin
Preco by to nedokazal prehrat prehravac, ved mas kopu moznosti a DivX a aj XviD je natolko rozsireny format, ze by s tym ziadny lepsi telefon na systemoch Android, iOS a WM/WP nemal problem. Dokonca sa mi zda, ze aj stara Nokia so Symbianom dokazala prehrat DivX/XviD, ale musel sa znizit bitrate kvoli tomu, ze v tom case sa pouzivali v mobiloch este slabe procesory.
Skús stiahnuť FlexPlayer .. mohol by ísť aj na 3GS, ale ruku do ohňa za to nedám
http://itunes.apple.com/us/app/flex-pla ... 24857?mt=8Lubenečko napísal:Skús stiahnuť FlexPlayer .. mohol by ísť aj na 3GS, ale ruku do ohňa za to nedám
Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad.Requires iOS 5.1 or later.
Tiež ho používam. Spokojnosť