F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Všetko o Nanim je bulvár.Neviem kde si videl alebo počul niečo oficiálne.
Nani a Young sú svojim spôsobom niekedy veľmi podobní hráči. Ak im ide karta, tak sa výkonnostne približujú k top hráčom sveta, naopak ak sa im nedarí, tak by zapadli do Corgoň ligy. Každopádne Fergie vie, koho a kedy postaviť, mne osobne sa páči viac herný štýl Younga, najradšej by som videl ofenzívu v zložení Young - Kagawa - Nani (Valencia) a hore RvP. Keď sa uzdraví Rooney, môže sa to začať rotovať, to môže byť fajn z dlhodobého hľadiska, hlavne pri náročnosti programu, aký je v PL.
Tak nejak no.Nani hrá veľakrát naľavo čo nie je jeho primárna pozícia.Je to krídlo ktoré vie hrať na obidvoch stranách ale vždy mu to ide lepšie na pravo.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ťažko povedať, nemá predĺženú zmluvu a posledný zápas nehral a nebol ani na lavičke
Zmluvu má ešte na dva roky,ale je fakt že zatiaľ nepredĺžil.Opakujem nič nie je oficiálne a dúfam že ani nebude.
Inak čo má povedať taký Berbatov o vysedávaní na lavičke?
+ je tu pár ďalších skutočností prečo si myslím že neodíde:
1.chce sa stále zlepšovať a to určite neznamená žeby radšej odišiel do Zenitu alebo Juventusu alebo do neviem akého zapadákova.
2.Pochybujem že vyššie spomenuté kluby ponúknu dostatočnú sumu aby ho Fergie pustil.
3.Krídel má MUFC málo,s Giggsom sa už tiež veľmi nedá počítať,svoje už odohral.A neviem o tom žeby SAF mal na pláne kúpiť nejaké krídlo(dvaja nemenovaný zlatokopi mu už unikli).Takže po odchode Naniho by ostali 2 plnohodnotné krídla+Giggs(Kagawu,Dannyho,RvP,Cleverleyho nepočítam lebo oni na krídle len zabíjajú svoj talent.) Vieš si predstaviť žeby sa jeden s nich dvoch zranil?
4.Keď má formu je to rozdielový hráč.
Myslím že to stačí...Ja sa prestupu nebojím,Nani si chce pravdepodobne "vyplakať" novú zmluvu s čo najvyšším platom.Osobne dúfam že neodíde.Je to môj najobľúbenejší hráč už nejaký ten piatok
Inak čo má povedať taký Berbatov o vysedávaní na lavičke?
+ je tu pár ďalších skutočností prečo si myslím že neodíde:
1.chce sa stále zlepšovať a to určite neznamená žeby radšej odišiel do Zenitu alebo Juventusu alebo do neviem akého zapadákova.
2.Pochybujem že vyššie spomenuté kluby ponúknu dostatočnú sumu aby ho Fergie pustil.
3.Krídel má MUFC málo,s Giggsom sa už tiež veľmi nedá počítať,svoje už odohral.A neviem o tom žeby SAF mal na pláne kúpiť nejaké krídlo(dvaja nemenovaný zlatokopi mu už unikli).Takže po odchode Naniho by ostali 2 plnohodnotné krídla+Giggs(Kagawu,Dannyho,RvP,Cleverleyho nepočítam lebo oni na krídle len zabíjajú svoj talent.) Vieš si predstaviť žeby sa jeden s nich dvoch zranil?
4.Keď má formu je to rozdielový hráč.
Myslím že to stačí...Ja sa prestupu nebojím,Nani si chce pravdepodobne "vyplakať" novú zmluvu s čo najvyšším platom.Osobne dúfam že neodíde.Je to môj najobľúbenejší hráč už nejaký ten piatok
Young mi oproti Nanimu príde o čosi priamočiarejší, ale Nani je mu adekvátnou náhradou. A ako bolo vyššie spomenuté, pri náročom programe to môže prospieť tímu. Priznám sa, že sa trocha obávam, ako sa vyvinie situácia Rooney/RvP, keď sa Wayne dá dokopy. Sedieť nebude chcieť ani jeden z nich. Robin je čistokrvný hrot, kým Rooney by podľa mňa zahral aj podhrotového. Tým pádom by ale odtiaľ musel preč Kagawa a to nechce nikto z nás
. Pevne verím, že Sir Alex to má premyslené.
A čo sa týka Berbatova, tak toho je škoda. Z môjho pohľadu je to skvelý útočník, má výbornú techniku, krytie lopty, silný vo vzduchu. Akurát občas vyzerá, že sa mu nechce
.
A čo sa týka Berbatova, tak toho je škoda. Z môjho pohľadu je to skvelý útočník, má výbornú techniku, krytie lopty, silný vo vzduchu. Akurát občas vyzerá, že sa mu nechce
O to sa nebojím že nebude miesto pre Kagawu.Nechcem to privolávať ale vždy je niekto zranení(viď.teraz Rooney) takže si zahrá každý a rotácia kádra je niekedy dobrá vec.Pekne sa to ukázalo minulú sezónu ako City hralo vždy s rovnakou zostavou a potom im zrazu začal dochádzať dych.Rooney postupom času hraje viac podhrot ako hrot.Neviem si to vysvetliť.A bojuje sa v 4 súťažiach...zahrá si skoro každý,aj mladíci hoci len v CC.
Berbatov je pán futbalista.Škoda ho,mal by čo najskôr odísť...
Berbatov je pán futbalista.Škoda ho,mal by čo najskôr odísť...
O Kagawu sa nebojím ani ja, je to v súčasnosti náš najkreatívnejší hráč.
K!KO, takisto si myslím, že Nani ostane, ale v bode číslo 2 si dovolím nesúhlasiť. V peniazoch za jeho odstupné nebude problém, tímy ako Zenit, Juventus, Malaga a pod. určite majú cca. 15-18M € na takého hráča. Ide o to, či bude chcieť ostať a či mu toto trucovanie prinesie zvýšenie platu alebo nie.
Ide o to že jeho cena nieje ani 15 mil. ani 18 mil. keď hovoríme v librách.Zoberte si že prišiel za nejakých 17mil. a jeho cena musí byť minimálne dvojnásobná.Keď sa hovorí o adekvátnom odstupnom tak ja rozmýšľam o čísle 30-35mil. v librách.Ja sa spolieham hlavne na to že Nani sám niekoľkokrát povedal že sa chce zlepšovať a napredovať aby bol medzi najlepšími,to sa mu nepodarí keď prestúpi do nejakého klubu ktorý je o triedu nižšie.A myslí že toto aj sám vie.
Ja navyše silno pochybujem, že by zaňho niekto dal 35 mil. Teda ak sa nebavíme o "arabských kluboch". Jeho reálna hodnota je nižšia.
A vraciame sa k bodu 2.Fergie ho nepustí za menej,za to dám ruku do ohňa
.
kokos aký MUFC fanklub sa tu zhromaždil. 
659 mega je 659 mega...if you know what I mean 
-
DanielDevil
Addict
ja tiež dúfam že neodíde, patrí medzi mojich obľúbených hráčov, čo sa týka Berbatova, toho zasa nemusím, pôsobí na mňa dosť "lenivo" a to sa mi nepáči
keď sa Rooney uzdraví som zvedavý ako sa vyrieši ofenzívna časť, ale asi by bolo najlepšie hrať 4-4-2 keď budú všetci v poriadku
Chcem aby radšej odišiel.Lebo hrať nebude určite.Odchod je najlepšie riešenie.
Tak Rooney je out na 4 týždne, nie na 6 až 8, ako sa uvádzalo. Aspoň dúfam.
Spoiler
SAF: “Wayne bude mimo hry štyri týždne. Nie je to nič vážne - je to jedna z tých horších rán, ale zasiahli sme dostatočne rýchlo. Neočakávame žiadne komplikácie. Myslím, že za štyri týždne bude späť. Skutočnosť, že rana nezasiahla sval alebo kĺb, mu môže pomôcť – môže v telocvični posilňovať. Nie je to teda tak zlé.”
Hovoril som že 8.týždňov je nereálnych.Wazza bude chcieť hrať.
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2012, 16:53)
Berbatov oficiálne hráčom Fulhamu.
Veľa šťastia
Budeš mi chýbať DimiSTAR BerbaTOP.
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2012, 16:53)
Berbatov oficiálne hráčom Fulhamu.
Veľa šťastia
-
t0m4s3
Admin
tak Robin sa dnes predviedol a takisto Arsenal vyborny vysledok na pode Lpoolu, hlavne v 89minute na lavej strane take bago, ze Barca sa moze ist zahrabat