Guild Wars 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Guild Wars 2

Príspevok od používateľa Michaelo »

No v Lineage si využíval click to move. Tuto je ak stlačíš oba tlačidlá na myši. Ja osobne som práve Click to move nenávidel. S hrou som spokojný.

Onan: http://techland.time.com/2012/08/28/gui ... g-at-once/ Ale s tebou je zbytočné sa hádať. Haters gona hate.
V skratke: 1,000,000 ľudí si kúpilo hru ktorá obsahovala 3 dňový head start. K tomu číslu nie sú započítané verzie s 1 dňovým head startom alebo klasické bez neho.
A spolu hralo na serveri (naraz) vyše 400,000 hráčov. Neviem o tom aby WoW malo na serveri viac hráčov ako má WoT ktoré dosahuje v maximále priemer okolo 90,000 hráčov.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

To tu uz ani vlastny nazor nemozem napisat? Odkedy sa tu mozu pisat len prispevky kladne hodnotiace hru? Tu hru vyskúšam v nejakom trialy a potom uvidim ci ma niecim zaujme, lebo sa už nechcem potknut ako som sa potkol na D3 (ihned kupa a hra oničom). Len som hodnotil grafiku, ktora sa mi nepaci. Nechapem jak sa niekomu moze pacit toto https://d2vn94glaxzkz3.cloudfront.net/w ... ura-03.jpg
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Kolko kopii predalo D3? Kolko kopii predalo STAR Wars, kolko kopii predal Risen a ako dopadli? ........

btw k tomu obrazku, jednoducho, kazdemu sa paci nieco ine, ta rasa vyzera ako elfovia vo Fukušime (nieco take behalo vo Stalkere po zone :D)

Meritka kvality su ine, mna dorazila absencia world pvp vdaka portovaniu po checkpointoch co vobec nepatri do mmo a pritom gw je primarne pvp hra a pritom tento system zabija samotne pvp a taktiez absencia mountov. Skareda grafika zbrani, korejske animacie combatu, grafika ala mix gw1 a riftu a mnoho dalsich veci. Taktiez tzv. dungy su este nudnejsie ako v ostatnych hrach.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Mam "rad" ludi ktorym sa hra nepaci a hned to musia ist napisat lebo len na ich nazor kazdy
Este "radsej" mam ludi ktori tu hru ani nehrali a pise ze je to volovina
A "najradsej" mam ludi ktori to tu teraz budu stale pisat/opakovat ako pokazene radio
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

Nj, pretoze ty si kupis kazdu hru a potom si buchas hlavu co si kupil, am I right? Aby si vedel, ze dana hra nema pozadovanu kvalitu ktora ti staci tak ju musis vlastnit? Nekritizujem, pisem svoj nazor, ktory som podlozil argumentami (faktami), kebyze radsej napises nieco k teme.

Da sa pred kupou hry objektivnejsie rozhodnut ako pozret live gameplay??????? AKO!!!?

Forum je na to, aby ludia diskutovali o hre, napisal som, ze sa mi to nepaci z danych dovodov ktore som aj nazorne vymenoval, tj upozornil som potencialnych kupujucich ktori pred kupou hry hladaju nejaky feedback, pripadne porovnanie oproti inym znamym titulom (nie ako ty) aby pripadne neminuli 40 eur ako ja pri Diable 3.

Doteraz som hral takmer vsetky mmorpg, podla poctu nahratych hodin som riadny nerd, aka zabil som s tym dost hodin a preto si dovolim tvrdit, ze viem celkom dobre porovnat + a -. Aj napriek tomu, ze poviem svoj nazor tak ho podlozim nejakymi faktami, tj nenapisem je to super hra lebo si ju kupilo milion ludi ako niektorí ludia tuna.
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Presne tak. barbaronan len napísal, že sa mu to nepáči.
Keď hľadám nejakú hru, hľadám feedback. A napísať do témy o hre, že je proste úžasná ... feedback nie je. Ja som sa popálil už toľkokrát, že už nemám kam dávať všetky tie krabice a CDčka.
Myslím, že v týchto témach je miesto aj na negatívnu kritiku.
človek si rád zistí, čo sa iným na hre nepáči a potom si to sleduje vo videách .. ale pravda lepšie 1 skúsiť ako 100x vidieť. Ani mňa zrovna nenadchlo GW2. Blizz stále robí ohľadom MMO najlepšiu prácu aj keď to dod*báva kde sa len dá ;)
Erikinawa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Erikinawa »

Barbaronan citujem "upozornil som potencialnych kupujucich ktori pred kupou hry hladaju nejaky feedback" a ani si tu hru nehral :D niečo tak dementne som dlho nečital.Akými faktami sa tu ohanaš? Že pre teba je to korejska somarina je celosvetovy fakt? Vieš čo to slovo vôbec znamená? Podľa mňa ty si fanboy len neviem akej hry (možno wow)a iq maš 90 max.Ludia prosím nerobte si z jeho slov nazor na hru a radšej si prečitajte dojmy na nieakej serioznej stránke.A ked vám ani to velmi nepomože počkajte na trial určite bude.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mne tiez nikdy nesedel azijsky styl hier a rovnako nemam rad ani anime, nebudem tu vysvetlovat preco...chcel som iba povedat, ze GW2 je podla mna z drvivej vacsiny hra v zapadnom style...a preto maju aj taky obrovsky pocet hracov napriek tomu, ze len dnes GW2 oficialne vyslo...

keby bola pravda, ze je to v "korejske" ako v tejto teme odznelo...tak vam garantujem, ze by to mozno teraz drtilo cele japonsko...ale na Slovensku by sme ani len netusili, ze nejake GW2 vyslo...

dnes som si bol pre krabicku...a zatial je GW2 super...GW1 som nikdy nehral...uvidim ako dlho u toho vydrzim, zatial sa iba ucim, skusam a objavujem...kazdopadne sa mi paci ten styl instantnej akcie, niekto sa tu na to stazoval, ja to naopak beriem ako totalnu vyhodu...vo WoWku som vacsinu hracieho casu stravil tym, ze som si poplnil questy a potom dalsi den stravil iba lietanim a vyberanim odmien...sama nuda...a to nehovoriac o zakomplexovanych detoch, ktore s najvyssim levelom chodia do oblasti pre nizsie levely a bavi ich davat vas na 1 ranu, pripadne este cakat pokial sa znova objavite a stale vas nahanat, aby ste sa proste museli odpojit z hry...ten styl instantnej akcie som uz videl v hre Vindictus (alebo tak nejak) a tam sa mi to tiez pacilo...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Celkovo s tebou súhlasím ephramko. Mne sa Asura ako rasa tiež až tak extra nepáči, preto hrám za NORNov a asi začnem aj za ľudí. Hra je fajn, hral som WoW a na GW2 sa nechytá.
ephramko napísal:a to nehovoriac o zakomplexovanych detoch, ktore s najvyssim levelom chodia do oblasti pre nizsie levely a bavi ich davat vas na 1 ranu, pripadne este cakat pokial sa znova objavite a stale vas nahanat, aby ste sa proste museli odpojit z hry...ten styl instantnej akcie som uz videl v hre Vindictus (alebo tak nejak) a tam sa mi to tiez pacilo...
Toto je v GW2 tiež dobre poriešené. Ak ide napr LVL 80 na štart mapy, tak sa mu zníži LVL. Samozrejme odomknuté kúzla a skilly má, ale DMG robí podobný ako ostatní, aby aj oni mali šancu a aby to nebolo nudné.
Napr. máš LVL 40 a ideš na mapu LVL 15-25 lebo si tam ešte nebol a každého dáš na 2 rany. No bavilo by ťa to? Mňa nie. Takto ti to zníži LVL na 25 (maximálne, podľa miest sa to znižuje) a je to hneď náročnejšie.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Neda sa mi nepridat do kotla ak uz sa vari.

Pamatate ked Rift mal prevalcovat WoW?
Pamatate ked Swotr mal prevalcovat WoW?
Pamatate ked Guild Wars 2 mal prevalcovat WoW?
Pamatate ked [doplnte si meno akejkolvek dalsej MMO] mal prevalcovat WoW?

Ja som osobne GW2 videl len na videach ale absolutne mi to nesadne. Vidim to zase tak, ze zakladna WoW hracov zase pojde hrat nove MMO ako pri Rifte a Swotr a postupom casu sa spat vratia k WoW. WoW nasadilo latku vysoko a prekonat ju je tazku. Mozte sa ohanat pandarenmi, avsak ohanajte sa skor cislami. :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ok, koniec hadok. Uzavrime to tak ze aj keby to neprevalcovalo WoW, ma a bude to mat dost hracov a hlavne vyvojari si poriadne zarobili ;)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

osobne pockam mesiac, ked aj vtedy budu ludia hovoirt ake je to super a ako to prevalcuje wow, tak si to kupim :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Dneska bude server na downtime od 9tej. Dúfam, že budú pracovať na BTM :X Mám toho veľa na tradovanie :D Inak koho hráte? Ja mám Rangera Norna, ten príbeh je epický, len tie questy sú neskutočne ťažké niekedy. A ten Ranger je sám o sebe dosť zábavný, pet vie utankovať veľmi veľa. Hudbu majú Norni prekrásnu :D Ale zatiaľ sa mi najviac páčila zóna Diessa Plateau.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Co som si doteraz vsimol, na gw2 nadavaju hlavne ludia ktory ju vobec nehrali a poznaju ju len z obrazkov/videi a nejakych clankov. Ludia co tu hru hrali si ju vacsinou pochvaluju ale samozrejme kazdemu sadne nieco ine a kazdy ma ten svoj nazor. Ja nemam nic proti tomu aby niekto vyjadril svoj nazor na danu hru aj bez toho aby si ju zahral, ale proste hadat sa tu a vypisovat, ze ta hra nema sancu na uspech, je onicom atd len na zaklade "statickych" informacii podla mna nieje adekvatna. :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Geogomeogo napísal:Dneska bude server na downtime od 9tej. Dúfam, že budú pracovať na BTM :X Mám toho veľa na tradovanie :D Inak koho hráte? Ja mám Rangera Norna, ten príbeh je epický, len tie questy sú neskutočne ťažké niekedy. A ten Ranger je sám o sebe dosť zábavný, pet vie utankovať veľmi veľa. Hudbu majú Norni prekrásnu :D Ale zatiaľ sa mi najviac páčila zóna Diessa Plateau.
Ze? Ja hram mesmera a tie story questy su sialene niekedy, respawn tych postav a pullovanie mobov ktori sa tam proste neikde zjavia je dost hardcore miestami.

Also moj nazor po hrani: U gw1 ma drzal pribeh a uplne som ho zral, tu je to podobne, avsak som trosku sklamany, neviem preco grafiku som cakal proste lepsiu a jedna vec co ma tam ale moc srala, tak to je absencia qstov? ako v kazdom rozumnom mmo maju ludia qstov tak aby v pohode mohli doexpit dalsi lvl a postupne isli na tazsie a tazsie. Tu clovek da lvl 6 a zrazu su tam dva qsty na 6ku ktore vam daju tak polku expov a potom co? farmit? pri tom ked jeden mob dava 6 xp tak to je dost shit a cakat na nejaky random world event mi pride teda dobre dementne, ale inak je to celkom sranda, len niekedy je to tazke jak pi*a
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jake, a chodis aj na ine mapy ako na tie startovacie?

No dufam ze BLTC fakt spravia lebo mam plny inventar aj banku a chcel by som to uz predat.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Clovek/Warrior
server
Aurora Glade
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Ja neviem o com hovorite? Jake questy na lvl 6 a koniec? To hovoris a story questoch? Ved to je len mala cast z toho co vies robit, prave na eventoch vies ziskat kopu XP a cakat na nich vazne nemusis staci sa pozriet na mapu alebo trochu prejst po krajine a vsade ich je dost. A ked nie to tak tu mas crafting/gathering za ktory dostavas kopu XP, objavovanie pointov na mape atd.... preco myslis ze typek spravil lvl 80 za 32 hodin? Ze grindil moby, lebo mal malo questov? Crafting, story a eventy davaju tolko xp ze ked sa clovek nahana len za lvlom tak to fakt nieje problem. A co sa tyka story questov tak ano su tazsie, ale poprve stale vam tam pise aky cca level by ste nanich mali mat, a za dalsie si viete aj do story questov zavolat kamosov z party, takze to nieje problem ;) ... ja hram za necro humana a zatial som nemal problem
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Už dlhšie hľadám MMO RPG, ktoré by ma "nenútilo" sedieť desiatky hodín týždenne za PC. Jednoducho nejaký dobrý zážitok z hrania po 1 až 2 hodinách. Rád si čítam questy, príbehy, knihy a všetko okolo, avšak viac preferujem PvE než PvP. Niekoľko rokov som hral WoW na servri Twilight's Hammer, no to dokáže človeka namotať až veľmi ľahko :). Myslíte, že GW2 by bolo pre mňa?

Zo screenshotov mi to príde ako L2 style v novšom háve a lepšom prevedení. Ohľadom pôvodného GW som sa veľmi nezaujímal, pretože som WoWkaril :)

// K- "wowKAR" :lol: dlho som sa tak nezasmial. Zmeň môj lajcký pohľad na hru, predsa o to žiadam
D4V1D57
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4V1D57 »

Neviem preco ale mam dojem ze ma to prestalo bavit :/ a to mam tuto hru len 2 dni asi to bude tym ze stale tam su pribehove questy take tazke ze potom musim pol dna pobehovat po mape a hladat eventy aby som sa naexpil a zvladol ten quest .... neviem mozno ma to casom zase zacne bavit :)

// a bude to asi aj tym ze to nemam s kym hrat.
Napísať odpoveď