Firefox OS
-
exploited154
Medium Expert
Firefox OS
Zdravím. Chcel som založiť túto tému pretože som by som rád vedel Váš názor na tento operačný systém. Mne sa nápad vytvoriť OS pomocou HTML, JS a iných takýchto jazykov celkom páči. Mozilla tvrdí že bude "viac" open source ako android. Keďže je vytvorený z webových a veľmi jednoduchých jazykov, myslím si, že sa určite nájde veľa developerov ktorý budú vytvárať apps pre tento OS. Ďakujem za Vaše odpovede 
Re: Firefox OS
Samostatna myslienka HTML systemu sa mi paci. Dufam len, ze to bude aj dumbfriendly system ktory nebude len o celodennom prezerani webu ci nenajdem nejaku aplikaciu. Najviac sa obavam o viry ktore pri HTML budu lahko programovatelne
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to nezmysel. Sami vidime akou "rychlostou" ovplyva Firefox, Thunderbird, Komodo a ine appky postavene na XUL. V telefone to bude absolutne nepouzitelne a pomalsie ako javovsky android.
-
exploited154
Medium Expert
Prave preto ze budu pouzite jednoduche prostriedky tak by sa sa nemalo stat ze bude pomaly...teda ak to vyvojari firefoxu nepokaslu....myslim ze ma nadej...ale podla mna sa bude davat len do azijskych lacnych telefonov ktore maju paru mega RAM a minimum ROM ...samozrejme ze porovnavat s androidom by sme ho zatial nemali
Na galaxy nexus uz je nejaka romka, ale zatial sa mi do toho nechce pustat a oproti jb to asi vyhra nebude.
-
exploited154
Medium Expert
jasne ze nie...ale na druhú stranu, OS bude (podľa mňa) určený pre tých ktorý chcú mať smartfon za málo peňazí keďže ZTE a Alcatel budú hlavní distribútori 
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2012, 14:00)
a niekde som čítal že mobili sa budú predávať za cca 80€
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2012, 14:00)
a niekde som čítal že mobili sa budú predávať za cca 80€