Jak nosíte košele
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jak nosíte košele
Už sa nečudujem že je Slovensko v takých s*ačkách, stačí si prečítať tému "ako správne nosiť košelu" a vo všetkom mám hneď jasno.
Mysím, že na Slovensko to už prišlo..len..už to stihlo aj odísťMichaelo napísal:Nie nerobil. Samozrejme nehovorím o tom že ideš niekam slávnostne. Ale bežne po ulici sa to nosí. Len možno na niekde na slovensko to ešte neprišlo.
to bude asi dačo podobné jak keď si dáš na košeľu mikinu nie ?Michaelo napísal:Nie nerobil. Samozrejme nehovorím o tom že ideš niekam slávnostne. Ale bežne po ulici sa to nosí. Len možno na niekde na slovensko to ešte neprišlo.
-
Michaelo
Hardcore addict
Mikinu na košeľu by som si nedal. Ono nehovorím že to je hit ale že to vyzerá fajn a nosí sa to tak. Zas nehovorím o tričku so satanom pod košeľou.
Ja osobne, to, čo písal Michaelo nenosím, ale videl som tak veľa ľudí. Je to niečo podobné, ako keď si dáš športové sako na tričko. Moderátorov s košeľou alebo sakom na tričku vidieť takisto dosť často. Nič výnimočné to podľa mňa nie je. Samozrejme, že si určite každý hneď predstavil metalistické tričko a na tom károvaná košeľa, ale keď je košeľa jednoduchá, jednofarebná, tak to nevyzerá zle.
tak na jednoduchom jednofarebnom tričku je to v pohode a to sa tak aj bežne nosí, ale na nejakom tričku s motívom, poprípade nejakým textom to je také ako dať si na košeľu mikinu 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja to tak bežne nosím. Košeľa (čierna bez blbostí) s dlhým rukávom (alebo aj s krátkym) a pod to tričko (tiež čierne) buď s obrázkom alebo s nápisom. Nič hrozne kričiace, obyčajné tričko.
Je to presne ako hovoril pinco so športovým sakom a tričkom.
//DeJf: totálny súhlas. Asi chcú vyzerať ako Drákula
Je to presne ako hovoril pinco so športovým sakom a tričkom.
//DeJf: totálny súhlas. Asi chcú vyzerať ako Drákula
-
DeJF
Addict
Mna vie hrozne vytočiť keď ma niekto vyhrnutý golier, a pritom si myslí že to vyzerá neviem ako úžasne, no pritom to vyzerá fakt retardovano, primitívno, otrasne, gýčovo.. to fakt keď vidím hneď viem čo si mám pomyslieť o dotyčnom človeku, normálny človek si proste golier nevyhrnie
-
Royalflush
Guru wannabe
Vyhrnutý golier je asi najhoršia vec čo na tomto svete existuje. Je mi z toho zle.
A ako nosím košele? Normálne.
-
Anem
Star
Ty by si sa v Taliansku zcvokol.Royalflush napísal:Vyhrnutý golier je asi najhoršia vec čo na tomto svete existuje. Je mi z toho zle.
-
Royalflush
Guru wannabe
Taliansko našťastie nie je krajina s ktorou by som sympatizoval, takže si nemyslím, že by som tam niekedy zavítal. Ale ďakujem za upozornenie pred možným infarktom. 
som rad ze nie som jediny u koho vyhrnuty golier ci na koseli alebo polokoseli vyvolava doslova vlnu nevole a grcu a este ked je to tricko s limcom a v ruzovej farbe to uz sa mi nozik vo vacku otvara... aj ked mi je jedno co kdo nosi, kazdeho osobna vec, toto je vec na ktoru sa neda pozerat
este ze je tento fenomen na slovensku noseny prevazne urcitou uzkou skupinou ludi...
este ze je tento fenomen na slovensku noseny prevazne urcitou uzkou skupinou ludi...
takych stretavam hlavne v lete