čo NAJlepší gaming PC
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: čo NAJlepší gaming PC
Ved toto 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja vidím využitie RAM na display klávesnice a rozhodne nebudem vypínať všetky záložky ktoré mám otvorené aby som hral BF3. Načo keď mám dostatok RAM?
-
hojko
Site Admin
Co ten screen???: http://www.hojko.com/post1876865.html#p1876865
-
Michaelo
Hardcore addict
Nebude kedze BFko uz nehravam (posrali ho a basta) no pockam si na Armored Kill, ked vyjde tak ti ten screen poslem 
Mne ide skor o to ze ked mam zapnute nejake karty v prehliadaci (co bezne mam aj 20) tak preco ich mam sakra vypinat ked idem hrat hru (a potom rozmyslat co som mal vobec zapnute kedze zaloziek mam tiez dost)?
Alebo preco si mam vypinat Docky a rainmeter ci aero aby som mohol hrat ked staci doplatit par eur a nemusim?
Mne ide skor o to ze ked mam zapnute nejake karty v prehliadaci (co bezne mam aj 20) tak preco ich mam sakra vypinat ked idem hrat hru (a potom rozmyslat co som mal vobec zapnute kedze zaloziek mam tiez dost)?
Alebo preco si mam vypinat Docky a rainmeter ci aero aby som mohol hrat ked staci doplatit par eur a nemusim?
-
Pigesko
King
No ja neviem, ale mám otvorené záložky + prehliadač apd., vezmú síce nejaké to %...no čuduj sa svetu, po spustení BF3 mi Win tú pamäť mile rád uvolní 
-
Michaelo
Hardcore addict
Hral som BF3 so 4GB RAM a viem aké to bolo. Pustí sa, pôjde ale nepôjde to tak ako by malo. Hovor si čo chceš, mám skúsenosť s hraním BF3 so 4, 8 a 16 GB RAM.
-
hojko
Site Admin
Cakal som, ze sem das screen a teda podlozis tie tvoje, podla mna, dristy normalnymi argumentami. Ale ty budes tvrdit svoje a ohanat sa tym, ze BF nehravas. Tak ho zapni, sprav screen a daj to sem, problem bude vyrieseny.
K-
K-
-
Michaelo
Hardcore addict
Jak chces. Vecer, momentalne opravujem jeden book.
-
p4ra
Redeemer
Tolko penazi do PC narvat. Ja som takmer pred rokom skladal za 1.600, ci kolko to bolo a dovolim si tvrdit, ze tento, ktory chalan ide vyskladat nebude v nicom nad tym, co mam doma vynikat. Ja ho vyuzivam profesionalne na VMware a pod. zalezitosti, mam tam i7 a 16 GB RAM a ten PC zdaleka nie je taky vytazeny. A vodne chladenie naco? Ked ti bud ide hudba z reprakov, alebo ako ty tvrdis, tak sa len hras a mas sluchatka. Ja chapem, ze je pekne, ked sa chces pochvalit v skole a kamaratom, ale na tvojom mieste by som si tie peniaze odkladal.
Btw. 8 GB RAM je na BF3 hociako mas ULTRA nastavenia viac, ako dost a v pozadi ti este mozu bezat mininalne 2 virtualky. Odskusane doma, tak ma nepresvedcis o opaku.
Btw. 8 GB RAM je na BF3 hociako mas ULTRA nastavenia viac, ako dost a v pozadi ti este mozu bezat mininalne 2 virtualky. Odskusane doma, tak ma nepresvedcis o opaku.
-
Michaelo
Hardcore addict
p4ra ja nehovorim ze 8GB je na BF3 malo (ak nevypnes strankovaci subor), hovoril som o 4GB 
P4ranoja z tvojej strany?Michaelo napísal:Hojko, mal som 8 GB RAM a ver ci nie na BF3 mi moc nestacilo ked som si vypol docasnu pamat na HDD koli zrychleniu.
Potom sa mi pokazil jedenmodul tak som si kupil 16GB a mozem veselo hrat.
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 17:13)
Alebo si ujasni co chces napisat. Z tejto diskusie to chapeme tak, ze tvrdis, ze 8GB je malo. Skus si citat po sebe tie prispevky.
-
xXPAINKILLERXx
Star
p4ra - nechcem byť zlý, ale ja nemám spolužiakov, nakoľko pracujem a všetky peniažky som si poctivo zarobil
Keď si chcem vyskladať komp, za 3K € tak si myslím, že je to moja voľba
A stavím sa s tebou, že keď si ho vyskladám a hodíme si napríklad nejaký ten benchmark tak ťa hravo prekonám + nejaké tie FPS z hier, napríklad. Alebo ak sa nehrávaš, tak moižno nejaké zložité CAD systémy, alebo kľudne aj strihanie videa
Akože prepáč, ale vadí mi keď ma niekto odhovára od toho čo chcem urobiť. Moje peniažky som si sám zarobil a aspoň raz v živote chcem mať maximálny high end
Ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak v tom prípade zober zostav ktorú som ti navrhol.. S vodným chladením to maximálny high-end nebude
-
Michaelo
Hardcore addict
Michaelo napísal:Hojko, mal som 8 GB RAM a ver ci nie na BF3 mi moc nestacilo ked som si vypol docasnu pamat na HDD koli zrychleniu.
Potom sa mi pokazil jedenmodul tak som si kupil 16GB a mozem veselo hrat.
Precital si toto a aj prispevky po tom? Ak nie, precitaj ich znova a poriadne. Mozno pochopis co som mal na mysli. V porvom prispevku som sice nenapisal priamo Strankovaci Subor ale v ostatnych som to uz spresnil.test napísal:P4ranoja z tvojej strany?
Alebo si ujasni co chces napisat. Z tejto diskusie to chapeme tak, ze tvrdis, ze 8GB je malo. Skus si citat po sebe tie prispevky.
Tiez som si myslel ze 8GB bude dost ked vypnem strankovaci subor. Ine hry sli celkom fajn ale pri BF3 mi to do 5 minut hru vyplo. Momentalne mam ale SSD takze uz mi to je jedno.
-
p4ra
Redeemer
To je v pohode, ze si si zarobil, gratulujem k tomu. Ale ak uz zarabas a poctivo, tak si myslis, ze toto je jediny sposob ako investovat tazko zarobene peniaze? No, neviem, ale ako si povedal je to tvoje rozhodnutie.xXPAINKILLERXx napísal:p4ra - nechcem byť zlý, ale ja nemám spolužiakov, nakoľko pracujem a všetky peniažky som si poctivo zarobilKeď si chcem vyskladať komp, za 3K € tak si myslím, že je to moja voľba
A stavím sa s tebou, že keď si ho vyskladám a hodíme si napríklad nejaký ten benchmark tak ťa hravo prekonám + nejaké tie FPS z hier, napríklad. Alebo ak sa nehrávaš, tak moižno nejaké zložité CAD systémy, alebo kľudne aj strihanie videa
Akože prepáč, ale vadí mi keď ma niekto odhovára od toho čo chcem urobiť. Moje peniažky som si sám zarobil a aspoň raz v živote chcem mať maximálny high end
Ďakujem
A co mas ty alebo ja z tych benchmarkov realne? Okrem toho, ze ti stvrdne cicinka z toho, ako mas o par bodov navyse?
Uz som ale ticho a necham tu chalanov obrat ta o spomenutych 3,5k, ci kolko to bolo.
Michaelo, to s page fileingom je blud, ale necham ta v tom.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Pozri sa, keby som bol v tom že nebudem si nič kupovať aby som si peniažky odložil tak zomriem časom a peniažky si vôbec neužijem
A nenapadá ma vôbec nič, kde by som ich mohol lepšie investovať
Čo mám z benchmarkov? Tak si povedzme reálne že sa tým určuje výkon. Benchmarky nie sú vymyslené random čísla
Ďakujem ti
Čo mám z benchmarkov? Tak si povedzme reálne že sa tým určuje výkon. Benchmarky nie sú vymyslené random čísla
Ďakujem ti
-
TommyHot
Addict
Urcuje sa tym vykon v danom teste, nie v konkretnych aplikacii. To ze mas v benchmarku viac bodov ako niekto iny, este neznamena, ze ti konkretna hra pojde lepsie. Ja pouzivam benchmarky cisto len ako zatazove testy.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
omg nechajte ho. Chce si kúpiť drahý PC tak mu poradte a neriešte okolnosti. Je to jeho voľba...
Michaelov screen z BF3 sa asi nekoná
Michaelov screen z BF3 sa asi nekoná
A to je len 24-player server na low settings. Mám 6 GB (4+2) a rozmýšlam že si dokúpim 4GB namiesto tých 2GB (a potom si mozem vypnut swap lebo s tym 5200ot. diskom je to hrôza).
Mozno sa to nezda, ale 1,5-2GB zaberie BF3, 2GB windows, 1GB ostatne programy a hned mam vyse 80% ramky vyuzitej.
Mozno sa to nezda, ale 1,5-2GB zaberie BF3, 2GB windows, 1GB ostatne programy a hned mam vyse 80% ramky vyuzitej.
Win berie 1GB, neviem co mas ty za Windows.