Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

Son-Goku napísal:.inac patrim do tretej.mne je jedno co tam vletelo,kludne spominany vrabec ja sa zabavam na to ako to uz slay nevydrzi a vybuchuje.
Ak si už Songoku vycúval do tej tretej skupiny, ako píšeš, tak som spokojný.

Ber ma ako radšej tatka, ktorý ti s trpezlivosťou budhu odpovedá :lol:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nevycuval,je mi jedno.nateraz.alle raz by som si to video pozrel v omnoho lepsej kvalite.
slay
Addict
Addict

Keďže pravdepodobnosť, že to lietadlo zachytí security kamera je tak 1:100 si myslím, že také video nejestvuje a ani jestvovať nebude s už vôbec nie v HD kvalite, keďže to potencionálne mohla filmovať kamera možno z roku 98.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Bezpecnostne kamery Pentagonu natacali v 1 FPS, tj. 1 snimok za sekundu. Dalsie kamery, z ktorych mohli niektore zaberat aj miesto narazu, boli okolo dialnice I-395. Tieto kamery vsak nezaznamenavali, ale sluzili iba na zive snimanie dialnice.

Ale ked to uz chces spochybnovat, tak sa nechytaj stale iba jednej veci, spochybni ostatne dokazy, ktore som sem uz pisal.
Billy napísal: - poskodenie v Pentagone sa zhoduje s Boeingom 757 (trup B757 ma sirku 3,7 metra, diera v Pentagone mala priemer 5 - 5,5 metra, vedla nej stopy po kridlach)
- vsetky obete (okrem jedneho babatka) z Letu 77 boli identifikovane podla testov DNA
- mnozstvo trosiek z Boeingu 757 American Airlines, najdenych v okoli Pentagonu a v Pentagone samotnom kratko po naraze
- takmer absolutna zhoda medzi vypovedami svedkov, ze do Pentagonu narazilo lietadlo Boeing 757 American Airlines
- odrazenych 5 poulicnych lamp pred Pentagonom (najvzdialenejsie 2 boli vzdialene asi 30metrov od seba) a 20-tonovy generator pred Pentagonom, posunuty o 45° - dokaze take nieco spravit raketa?
slay
Addict
Addict

Teraz na to príde odpoveď alá "Songoku logic":

>> Bla bla počítač, bla bla akási diera, bla bla 7 miliárd, bla bla prečo nedajú HD nahrávku možno ešte aj v 3D, bla bla... <<
Prílohy
ha ha ha
ha ha ha
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

billy vrazilo tam lietadlo.pevne verim.1fps kamery fuuuuha,armade kresali rozpocet preto tam nasadili tieto shity? billy ja som odmala tvrdohlavy ale tazko verit ze naj naj naj zem na svete,vsecko tip top a maju na budove supacke kamery.nechaj tak mna to nepresvedci a ako som povedal je mi jedno co tam vrazilo je to tak fifty fifty, ale aby ta to uspokojilo tak ciastocne ma presviedcas.
slay kurnik som nevedel ze patris k 9fag armade
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

tie kamery na budove pentagonu maju byt vtip ? mi chcete povedat ze na budove ministerstva obrany su kamery s 1 fps.. hahaha :smt033
Billy
Star
Star

To bude zrejme tym, ze ucelom tych kamier bolo snimat prichadzajuce auta a nie prelietajuci hmyz.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a ty odkial toto vies prosim ta ? si ich tam nebodaj montoval ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Billy: Znie to dobre, ale naozaj je pochybné, že aj keby to boli kamery z roku pána, tak by na takom mieste boli lepšie. Jedine, že ak aj majú lepšie zábery, tak ich z nejakého dôvodu nezverejnili. Hentie zábery sú vlastne odkiaľ, to kto vypustil?
Billy
Star
Star

hughito napísal:Billy: Znie to dobre, ale naozaj je pochybné, že aj keby to boli kamery z roku pána, tak by na takom mieste boli lepšie. Jedine, že ak aj majú lepšie zábery, tak ich z nejakého dôvodu nezverejnili. Hentie zábery sú vlastne odkiaľ, to kto vypustil?
Toto vsak bola realita, nie CSI Miami. Zabery zverejnilo ministerstvo obrany v roku 2005.
slay
Addict
Addict

Son-Goku napísal:1fps kamery fuuuuha,armade kresali rozpocet preto tam nasadili tieto shity?
Bobala napísal:mi chcete povedat ze na budove ministerstva obrany su kamery s 1 fps
Nie je to vtip, a nie je to ani rozpočet. Je to štandard. Útok sa uskutočnil pred 11timi rokmi, kamery vtedy určite neboli práve vybalené z krabice. Čiže pri veľkej zhovievavosti to mohli byť kamery vyrobené v roku 1998. Určite na sledovanie parkoviska nenasadzuješ špičkové kamery. Rovnako nebudeš čakať útok na pentagon. Jedna strana pentagonu má možno 300 metrov krát 5, je jeden a pol kilometra múru. Logicky si myslím, že čo sa týka pentagonu, tam mohli byť kamery inštalované na každej hrane. Teda jednu hranu si myslím, že mohli kryť pri veľkom optimizme dve kamery. Ale kľudne môžeme rátať aj s piatimi. Je to úplne jedno lebo pri tak nízkom FPS, je pravdepodobnosť jedna ku sto, že zachytia tak rýchlo letiace lietadlo. A aj keby ho zachytili, bola by to len škvrna, šmuha, nič. Zvlášť ak berieme, že určite nemali vyššie rozlíšenie než 640x480 a lietadlo by bolo len v nejakom výreze. To nízke FPS je realita aj v roku 2012, tobôž v roku 2001 kedy sa útoky udiali. Kamery totiž nahrávajú nonstop a ak sa má také niečo zaznamenávať, zvyčajne nie je potreba to zaznamenávať 25 fps. Môžete to vidieť aj dnes na bezpečnostných snímkoch z bánk a zlatníctiev, kde by kľudne mohol prísť zlodej aj bez masky a pomaly by mu nebolo možné rozoznať ksicht. Vráťte sa nohami na zem. Je to realita. Na vyššie spomenutých faktoch skutočne nie je nič zvláštne. Zvláštne by bolo skôr to ak by v roku 2001, staré kamery určené na sledovanie parkoviska a okolia budovy, zachytili obrovskou rýchlosťou sa rútiace lietadlo v HD kvalite.

Toto už píšem po desiaty krát, a naposledy. Stále sa tu objaví nejaký nový debílek, ktorému to treba zopakovať, lebo si myslí, že už nikto nemá v hlave toľko rozumu ako on. Toto je skutočne trápne. Ste dospelí ľudia (dúfam), tak by človek čakal, že budete schopný triezvo rozmýšľať, ale stačilo jedno video a všetci už majú jasno. Asi začnem také videá robiť aj ja, lebo pre isté skupiny živočíchov je to zjavne najlepší spôsob ako im natrieskať niečo do gebule. Pár snímkov, arogantný tón, do toho nejaká dramatická hudba a už budete na mäkko..

..a 9fag veľmi nie som, ale na teba to tak neuveriteľne sedelo, že som si to nemohol odpustiť.

A pre debilných ešte pridávam, prvé video, ktoré mi youtube našiel pre "security cam 2001" z parkoviska od pentagonu, vidíte ako sa tam hýbe to auto a aké je FPS. A to bola ešte ultrasupermega moderná kamera, lebo je vo farbe a určená na to aby mohla identifikovať značku prípadne osobu v aute. Tie na budovách boli pravdepodobne čiernobiele, horšie a možno z ešte nižším FPS než 1.

krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

In fact, the official story now admits that photos were taken by a
Pentagon security camera.

The problem with the five frames of the "Pentagon security camera" record
of the Flight 77 impact is that none of them show a Boeing 757 about to
strike the Pentagon facade. The authorities claimed that the security
camera frame rate was 100 frames per second. Let us suppose the frame rate
was only 10 frames per second, and that the impact speed of Flight 77 was as
high as 780 fps or 530 mph, the figure stated by Civil Engineering Magazine,
Feb 2003. In 1/10 second, the plane would travel 78 feet. Thus, there
should exist a frame showing the nose of a 757-200 in AA colours within 78
feet of striking the Pentagon facade, i.e. within half a length of a Boeing
757-200. Given that the actual frame rate was likely to be considerably
higher, the final pre-impact frame would probably have the nose well within
25 feet of the wall. In addition, the plane was supposed to be approaching
at a 45 degree angle, so the gap from nose to wall and the slightly rotated
aircraft length are foreshortened by cos[(angle of impact from the
perpendicular) - (angle of camera slight inclination from parallel to
facade)] which makes it even easier to fit a good view of Flight 77 in the
frame.

It took six months and the release of French books about "Pentagate" before
the authorities grudgingly released the five frames of "evidence". If the
events occurred as advertised, with an AA Boeing 757 involved, video
evidence clearly showing the plane would exist and would have been made
available. By 2004, video evidence had still not been publicised. Thus,
the Pentagon incident was carried out in such a way that some witnesses
would find the official story plausible, but real-time video evidence would
disprove it. Ergo, an AA Boeing 757 did not strike the Pentagon on 9/11.
http://www.takeourworldback.com/911/pentagon.htm
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

slay ty si dalsi montažnik ?
armada mala stale vyspelejsie technologie, takze tvrdit ze na pentagone su nainstalovane kamery s 1 fps, je riadne odvazne. A pentagon neni banka ani zlatnictvo alebo parkovisko pred kauflandom :sly:
slay
Addict
Addict

Bobala napísal:slay ty si dalsi montažnik ?
armada mala stale vyspelejsie technologie, takze tvrdit ze na pentagone su nainstalovane kamery s 1 fps, je riadne odvazne. A pentagon neni banka ani zlatnictvo alebo parkovisko pred kauflandom :sly:
Dnes tam už asi nie sú, ale pred 11 timi rokmi určite boli. Pentagon je obyčajná administratívna budova, niečo ako naše ministerstvo obrany, ty b*b*ček.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Ano, obycajna administrativna budova, v ktorej boli dlhopisy za 2.3 biliona dolarov a do ktorej casti, kde boli tieto spisy nahodou vrazi fuzaty terorista, si na smiech slay, si myslis, ze elity nam ukazuju ich technologie a moznosti ochrany a bezpecnosti co naozaj maju? Kebyze to naozaj chcu tak to vysetria a nebolo by tolko omacky okolo toho uz 11 rokov.
slay
Addict
Addict

Hej hej tony zlata pod wtc, najtajnešie dokumenty na svete vo wtc7 a možno že aj svätý peter v pentagone..

.. už to nehul. :smt033
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze slay na tie kamery ti nenaletel snad nikto, no premna je tiez zaujimave, ze do pentagonu vrazilo lietadlo o hodinu neskor ako do dvojiciek, + do druhej o 15 minut neskor ako do prvej veze, takze urcite nam tiez vysvetlis co robilo americke letectvo norad, ci jak sa to vola, medzi jednotlivymi narazmi. :mnam:
Billy
Star
Star

Korag napísal:Ano, obycajna administrativna budova, v ktorej boli dlhopisy za 2.3 biliona dolarov...
Neboli tam ziadne dlhopisy za 2,3 biliona. Rumsfeld, ktory to tvrdil, nehovoril nic o ziadnych dlhopisoch. Hovoril o zastaralych technickych vybaveniach a roznych nekompatibilnych zariadeniach, kvoli ktorym je prevadzanie financii zdlhavejsie a narocnejsie a ku dnu 10.9.2001 uz boli pozadu o 2,3 triliona dolarov. Neslo o ziadne dlhopisy, bankovky, seky, sperky ani nic take, co by tam chybalo.

http://911myths.com/index.php/Missing_Trillions
Bobala napísal:urcite nam tiez vysvetlis co robilo americke letectvo norad, ci jak sa to vola, medzi jednotlivymi narazmi. :mnam:
O 8:37, dostal Northeast Air Defense Sector informaciu, ze Flight 11 bol uneseny. Iba o 1 minutu neskor, dostali dvaja piloti na zakladni Otis Air National Guard Base prikaz pripravit stihacky F-15 na vzlietnutie. Flight 11 o 8 minut neskor narazil do Severnej veze (8:46). Obe F-15ky vzlietli o 8:52 a leteli nadzvukovou rychlostou do New Yorku, no aj touto rychlostou to trvalo 15 minut, kym sa tam dostali. Dovtedy uz Flight 175 narazil do Juznej Veze o 9:03.

Poslednych 10 rokov pred 9/11, zasahoval NORAD kvoli zachytavaniu lietadla na uzemi Spojenych Statov iba jeden jediny raz, jeho zachytenie trvalo 76 minut (lietadlo vlastnil Payne Stewart).

Pri utokoch 9/11, bol cas medzi prvym naznakom unosu a narazom alebo havarovanim lietadla:

Flight 11: 32 minut (kym narazilo do Severnej veze WTC)
Flight 175: 16 minut (kym narazilo do Juznej veze WTC)
Flight 77: 43 minut (kym narazilo do Pentagonu)
Flight 93: 35 minut (kym havarovalo v Shanksville)
slay
Addict
Addict

Bobala napísal:takze slay na tie kamery ti nenaletel snad nikto, no premna je tiez zaujimave, ze do pentagonu vrazilo lietadlo o hodinu neskor ako do dvojiciek, + do druhej o 15 minut neskor ako do prvej veze, takze urcite nam tiez vysvetlis co robilo americke letectvo norad, ci jak sa to vola, medzi jednotlivymi narazmi. :mnam:
Už to tu bolo vysvetlené. A každému novému blbečkovi, čo nevie používať fórum to vysvetľovať nebudem.Takí ako ty len otravujú, bez toho aby vedeli niečo o problematike. Otravuj radšej niekoho z rodiny, alebo si kúp psa a rozprávaj sa s ním.
Napísať odpoveď