Sex až po svadbe
-
qwerty-xyz
Re: Sex až po svadbe
to je krute. Ved by sa rozplakal. 15 rocny maly nabozensky fanatik spievajuci a hlasajuci o hriechu by mal pisulu na nose zavesenu a stal by mu ako z titanu, nebodaj mu niekto posepka ze pozri ake mas hriesne umysly tak sa rozplace a o den na to obesi, teda neobesi, to by bol smrtelny hriech, ale rozplakat by sa mozno rozplakal. 
Aj na tomto som sa zasmial
totiž vidím, aspoň ako ma nepoznáte
Mal som spolužiačku, sedel som s ňou v lavici. Nemala dobrý vzťah s Otcom. Bola dosť nemravná a stále má zvádzala. Raz v 9. ročníku som šiel na WC (bol som tam sám) - vtedy tam vošla a chcela so mnou sex. S lásku som jej povedal, že si ju vážim. Vravel som jej aj ako si vážim panenstvo a sexualitu človeka. No ona nie, stále ma len zvádzala a takto to bolo stále. No ja som jej vždy odolal. Mám ju rád, ale viem, že ide zlou cestou, tak sa za ňu modlím.
Panenstvo človeku nevypadne len tak z vrecka. Môže ho len dobrovoľne dať. Zo svojej slobodnej, alebo zmanipulovanej vôle.
Panenstvo môže dať človek len raz za život. Niečo čo človek môže dať len raz za život si predsa bude vážiť a ceniť. Keďže tento dar môžem dať len raz za život, dám ho tej s ktorou budem na celý život... Ako veriaci verím Bohu aj v tomto ohľade. Tí čo sú neveriaci - vy si to skúšajte koľko chcete, veď neveríte Bohu, že by vám dokázal dať tú správnu...neveríte, že Boh je živý, ale ja verím (môžte ma presviedčať koľko chcete, On ma presvedčil viac
)
Vy ma nazývate "náboženským fanatikom", opovrhujete mojou vierou a mojim názorom. Ja vašim neopovrhujem, vážim si ho, aj keď s ním nesúhlasím. No vy mojim opovrhujete. S úctou sa teda pýtam, kto je tu skutočný fanatik?
Panenstvo človeku nevypadne len tak z vrecka. Môže ho len dobrovoľne dať. Zo svojej slobodnej, alebo zmanipulovanej vôle.
Panenstvo môže dať človek len raz za život. Niečo čo človek môže dať len raz za život si predsa bude vážiť a ceniť. Keďže tento dar môžem dať len raz za život, dám ho tej s ktorou budem na celý život... Ako veriaci verím Bohu aj v tomto ohľade. Tí čo sú neveriaci - vy si to skúšajte koľko chcete, veď neveríte Bohu, že by vám dokázal dať tú správnu...neveríte, že Boh je živý, ale ja verím (môžte ma presviedčať koľko chcete, On ma presvedčil viac
Vy ma nazývate "náboženským fanatikom", opovrhujete mojou vierou a mojim názorom. Ja vašim neopovrhujem, vážim si ho, aj keď s ním nesúhlasím. No vy mojim opovrhujete. S úctou sa teda pýtam, kto je tu skutočný fanatik?
-
qwerty-xyz
mozem otazku na telo? ale nie vazne. SI GAY??????
a zvadzala ta ako? chcela ti dat pusu a hladkala ta? WUAAAAAAAAAAAAAU. ked budes mat doslova a do pismena pisulu na nose zavesenu to je ze ti bude baba sediet na hlave, a ty tou hlavou neotocis lebo budes medzi jej stehnami, nezaklonis lebo nebudes mat kde a ani sa tomu nejako inak neuhnes a ti tu pisulu zacne o ten tvoj nostek suchat, a jediny tvoj svet ktory uvidis nasledujucu pol hodinu, ktory ochutnas a ucitis a budes pocut bude jej rozkrok, tak TO bude zvadzanie a ked tomuto pri peknej babe odolas si homosexual ako vysity . . .
a ked nie si homos ak si divny, a ked nie si divny tak pri najmensom nie si normalny, lebo ked sa ti z toho bratm nepostavi alebo nebudes chciet s nou nieco a budes pod nou lezat ako mrtvola tak nieco nie je v poriadku.
NEMAZTE TENTO PRISPEVOK
ja som zvedavy ako sa z toho teraz vykruti.....
a zvadzala ta ako? chcela ti dat pusu a hladkala ta? WUAAAAAAAAAAAAAU. ked budes mat doslova a do pismena pisulu na nose zavesenu to je ze ti bude baba sediet na hlave, a ty tou hlavou neotocis lebo budes medzi jej stehnami, nezaklonis lebo nebudes mat kde a ani sa tomu nejako inak neuhnes a ti tu pisulu zacne o ten tvoj nostek suchat, a jediny tvoj svet ktory uvidis nasledujucu pol hodinu, ktory ochutnas a ucitis a budes pocut bude jej rozkrok, tak TO bude zvadzanie a ked tomuto pri peknej babe odolas si homosexual ako vysity . . .
a ked nie si homos ak si divny, a ked nie si divny tak pri najmensom nie si normalny, lebo ked sa ti z toho bratm nepostavi alebo nebudes chciet s nou nieco a budes pod nou lezat ako mrtvola tak nieco nie je v poriadku.
NEMAZTE TENTO PRISPEVOK
Tak prečo by človek nedokázal premôcť i svoje pudy ohľadom sexuality ?
Ak by si si mohol vybrať: sex v budove, ktorá sa práve zrúti, alebo útek z nej? Pud sebazáchovy je ešte silnejší a dá sa premôcť... Tak čo mi hovoríš, že som gay? Nepoznáš akú má pre veriaceho cenu večný život
ok si troll, viac vysvetlovat nemusis, kazde forum ma trolla, jeden je vacsi, druhy mensi, ale good job, dostal si sa skoro na uroven Pary alebo Lesa... ked tie tvoje prispevky citam skor mi to pripomina LesaAj na tomto som sa zasmialtotiž vidím, aspoň ako ma nepoznáte
Mal som spolužiačku, sedel som s ňou v lavici. Nemala dobrý vzťah s Otcom. Bola dosť nemravná a stále má zvádzala. Raz v 9. ročníku som šiel na WC (bol som tam sám) - vtedy tam vošla a chcela so mnou sex. S lásku som jej povedal, že si ju vážim. Vravel som jej aj ako si vážim panenstvo a sexualitu človeka. No ona nie, stále ma len zvádzala a takto to bolo stále. No ja som jej vždy odolal. Mám ju rád, ale viem, že ide zlou cestou, tak sa za ňu modlím.
Počuj Artmesai, čo ti tá viera dáva? Pretože zatiaľ som tu čítal len, že v čom ťa obmedzuje. Vďaka
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak buďme aspoň radi že sa tento jedinec tak skoro rozmnožovať nebude 
I keď čítať jeho príspevky je pre mňa určitou formou folklóru.
I keď čítať jeho príspevky je pre mňa určitou formou folklóru.
Kiež by boli niektorí naši spoluobyvatelia ako ty Artmesai. (áno myslím tých, čo nič nerobia a my robíme na nich)
panenstvo je overrated. ale na to dojdes v 40tke
inak, lahko sa mu zatial odmieta hojdanie na hojdacke, ked este nebol v disneylande.
inak, lahko sa mu zatial odmieta hojdanie na hojdacke, ked este nebol v disneylande.
-
qwerty-xyz
Artmesai --- ty ako vies ze bude nejaky vecny zivot alebo SUPER NEBO???? Uz ti niekto zreferoval ako tam bolo alebo odkial to mas? ci to ty len tomu akoze veris? Pocuvaj, ked je nejake nebo a peklo, dufam ze v nom je zvlastne oddelenie pre ludi ako ty, lebo keby som sa nejakym nedopatrenim dostal do neba, a mam tam podobne dristy pocuvat donekonecna od viacerych tebe podobnych tak ma porazi. A ked tam budete vsetci panicovia a panny, a ked v tom tvojom uzasnom nebi bude tak ako to opisujes, nemozes toto nemozes hento tak to dakujem pekne.
v pekle páni budu defky, chlast, cigy, drogy, na kazdom kroku sex, prachy, kopec jedla, lenivost, PC hry, vsetky zname celebrity, mno nuda tam nebude isto.
v pekle páni budu defky, chlast, cigy, drogy, na kazdom kroku sex, prachy, kopec jedla, lenivost, PC hry, vsetky zname celebrity, mno nuda tam nebude isto.
-
audiotrack
VIP
no, ale nebudeš mať "večný život"qwerty-xyz napísal:Artmesai --- ty ako vies ze bude nejaky vecny zivot alebo SUPER NEBO???? Uz ti niekto zreferoval ako tam bolo alebo odkial to mas? ci to ty len tomu akoze veris? Pocuvaj, ked je nejake nebo a peklo, dufam ze v nom je zvlastne oddelenie pre ludi ako ty, lebo keby som sa nejakym nedopatrenim dostal do neba, a mam tam podobne dristy pocuvat donekonecna od viacerych tebe podobnych tak ma porazi. A ked tam budete vsetci panicovia a panny, a ked v tom tvojom uzasnom nebi bude tak ako to opisujes, nemozes toto nemozes hento tak to dakujem pekne.
"ty ako vies ze bude nejaky vecny zivot" " Uz ti niekto zreferoval ako tam bolo alebo odkial to mas?"
- píše sa to v Biblii a ja jej verím (je mnoho dôkazov jej pravosti)
- áno, je to zreferované v Biblii + mnoho ľudí čo boli napríklad v klinickej smrti to popísalo: "ked je nejake nebo a peklo, dufam ze v nom je zvlastne oddelenie pre ludi ako ty"
- je volá sa to "spasenie"
"A ked tam budete vsetci panicovia a panny,"
- moc prízemná pripomienka.... prečo by mali byť? azda je sex hriech? mýliš sa...
"nemozes toto nemozes hento tak to dakujem pekne."
- do "neba" sa dostanú, len tí ktorý budú milovať Boha - ak sa niekto zamiluje, tak ten druhý je mu všetkým... V Bohu je obsiahnuté všetko dobro sveta, veď on ho nesmierne presahuje. Tak, keď už tu na zemi môžme zažívať "nebo" o čo krajšie to bude v úplnej plnosti...
"v pekle páni budu defky, chlast, cigy, drogy, na kazdom kroku sex, prachy, kopec jedla, lenivost, PC hry, vsetky zname celebrity, mno nuda tam nebude isto."
- veľké klamstvo - tieto veci ťa nedokážu urobiť šťastným, je to len zdanie... No peklo je stav duše - nemožnosť lásky
"lebo ak zomrem v pekle, kam pôjdem?"
- vo večnosti sa už nedá zomrieť...(vo vyšších riadkoch je vysvetlenie)
"ale nebudeš mať "večný život"
"
- Ježiš každé svoje prislúbenie splnil, aj to ktoré napísal cez svojho Svätého Ducha do písma hoc aj pred 1000 rokmi - splní aj toto. Dôverujem mu
Preto sa kresťania volajú veriacimi, lebo veria/dôverujú Bohu.
- píše sa to v Biblii a ja jej verím (je mnoho dôkazov jej pravosti)
- áno, je to zreferované v Biblii + mnoho ľudí čo boli napríklad v klinickej smrti to popísalo: "ked je nejake nebo a peklo, dufam ze v nom je zvlastne oddelenie pre ludi ako ty"
- je volá sa to "spasenie"
"A ked tam budete vsetci panicovia a panny,"
- moc prízemná pripomienka.... prečo by mali byť? azda je sex hriech? mýliš sa...
"nemozes toto nemozes hento tak to dakujem pekne."
- do "neba" sa dostanú, len tí ktorý budú milovať Boha - ak sa niekto zamiluje, tak ten druhý je mu všetkým... V Bohu je obsiahnuté všetko dobro sveta, veď on ho nesmierne presahuje. Tak, keď už tu na zemi môžme zažívať "nebo" o čo krajšie to bude v úplnej plnosti...
"v pekle páni budu defky, chlast, cigy, drogy, na kazdom kroku sex, prachy, kopec jedla, lenivost, PC hry, vsetky zname celebrity, mno nuda tam nebude isto."
- veľké klamstvo - tieto veci ťa nedokážu urobiť šťastným, je to len zdanie... No peklo je stav duše - nemožnosť lásky
"lebo ak zomrem v pekle, kam pôjdem?"
- vo večnosti sa už nedá zomrieť...(vo vyšších riadkoch je vysvetlenie)
"ale nebudeš mať "večný život"
- Ježiš každé svoje prislúbenie splnil, aj to ktoré napísal cez svojho Svätého Ducha do písma hoc aj pred 1000 rokmi - splní aj toto. Dôverujem mu
-
DarkNation
Expert
Artmesai: Prečo ma ignoruješ 
Artmesai musis sa pozriet na to aj z pohladu napr. prizemneho qwertyho, ktory ziadne obratenie nezazil ani o ziadnom nepocul, jeho zivota sa Boh konkretnejsie nedotkol. Ty si kvazi stastkar, ak si 100% presvedceny na sebe, takze to mas o dost lahsie ako ostatni veriaci. Len mi potom nejde na rozum preco je v Biblii, komu sa vela zverilo od toho sa bude aj vela ocakavat. Len blazon by sa odvratil od Boha ak ma taky silny dokaz ako hovoris ze mas ty.
Vyzeras ze mas pismo celkom nastudovane, ja malo. Nevies mi poradit, kde sa v pisme spomina spoved a to ze eucharistia je len pre ludi bez tazkeho hriechu? Aj pri premienani a lamani chleba hovoril Jezis jedzte chleba a pite z kalicha vsetci, je to na odpustenie hriechov a podaval telo a krv aj Judasovi, ktory uz mal v srdci umysel, ze Jezisa zradi. To mu podsunul svatokradez? Inak Ta je podla mna vymyslena cirkvou. V Boha verim silno, ked som mal 15 veril som aj vo vsetky dogmy, ale ako som starsi ako zivot vselico prinasa clovek sa meni a protivi sa mi coraz viac ta elitarska a mocnarska cast cirkvi, ktora doplna, formuluje a formuje vieru pre celu cirkev - kto vie ci spravne.
Vyzeras ze mas pismo celkom nastudovane, ja malo. Nevies mi poradit, kde sa v pisme spomina spoved a to ze eucharistia je len pre ludi bez tazkeho hriechu? Aj pri premienani a lamani chleba hovoril Jezis jedzte chleba a pite z kalicha vsetci, je to na odpustenie hriechov a podaval telo a krv aj Judasovi, ktory uz mal v srdci umysel, ze Jezisa zradi. To mu podsunul svatokradez? Inak Ta je podla mna vymyslena cirkvou. V Boha verim silno, ked som mal 15 veril som aj vo vsetky dogmy, ale ako som starsi ako zivot vselico prinasa clovek sa meni a protivi sa mi coraz viac ta elitarska a mocnarska cast cirkvi, ktora doplna, formuluje a formuje vieru pre celu cirkev - kto vie ci spravne.
-
qwerty-xyz
ludia z klinickej smrti to popisali, jaaaaaj ta teraz si ma dostal. Moj otec zachranoval zivoty viac ako 20 rokov, kebyze nemaroduje uspesne v tom dalej pokracuje. Moj dedo je po troch infarktoch chces vediet hlasky ludi pri klinickej smrti? Sa pytaju babky, ta co babka ako bolo v nebi? a baba na nich kuka v jakom nebi? sak mi lem zaspala kus (mrtva bola, dalo prace ju znova dostat do sveta zivych) Takych pripadov je tisice, ziadne biele svetlo ziadne nic, kto umrel, tak akoby zaspal.
Si tu nevymyslaj hovadiny a svedectva ked ja to mam z prvej ruky.
to su take iste fantasmagorie ako ked farar v nemocnici "robil bordel" . Clovek zomrel a farar mu siel posledne pomazanie davat a pripravit ho na posmrtnu cestu a dristy, TIM LEKAROV dali deda znova dokopy, prebrali k zivotu, a farar zacal, boh sa zmiloval, vdaka bohu ze zije, tak mu bolo vysvetlene ze NE VDAKA BOHU ale vdaka vedomostiam lekarov, chemii, a vcasnemu zasahu. Lebo keby tam bol len farar a pacient tak pacient je proste mrtvy a pan farar mu nepomoze, ale GLUPY VYSLOVENE GLUPY FARAR co nevie nic, ani hole hovno, sa zase z toho vykecal typu, to ale pani lekari kona boh svoju volu prostrednictvom vasich ruk.... Potom to uz lekari nevydrzali, a prehlasili, ze preco nekona prostrednictvom jeho ruk, ale ich, sak on je bozi nastroj, tak z toho sa uz farar vykrutit nevedel tak zacal svatlat o tom aky je boh milostivy a dobry a dristy a dristy a zase dristy . . .
Artmesai????? pristupim k tebe a prestrelim ti pistolou hrudnik. Dam ta k timu fararOv a biskupov ktori sa za teba budu modlit a prosit boha aby ta zachranil, myslis ze sa zazracne z toho dostanes? ja ti poviem co sa stane, vykrvacas a umries. Preco sa boh nad tebou nezlutuje a nespravi zazrak a neuzdravi ta medzi poslami bozimi? Lebo bohuzial to bud nevie, alebo nechce, alebo ani ziaden nie je ....
Zatial co keby si takto padol lekarom na operacnu sál tak ta mozno daju dokopy, --- ked by som sa blbo trafil.
V KARME MI PISES ZEP RECO LEN JA MOZEM MAT PRAVDU, --- NO TAK TU MAS ODPOVED, LEBO JU VIEM DOKAZAT, TY TU SVOJU NEVIES !!! TY VERIS V NIECO COHO PRAVOST DOKAZAT NEVIES, JA TI TU PREDKLADAM ARGUMENTY A HOCI STRELENE A PLNE NERVOV KTORE NEMOZES NEAKCEPTOVAT LEBO JE TO PROSTE A JEDNODUCHO FAKTICKY TAKTO!!!
TAK A TOTO MOZETE AJ KLUDNE ZMAZAT LBO JE TO OT, .... ALE PROSTE TOTO JE MEGA TROLL !!!! JA NECHAPEM AKO NIEKTO NEDOKAZE AKCEPTOVAT REALNE DOKAZATELNE VECI. PROSTE FAKTICKY FAKT, ALE BUDE SA OHANAT BIBLIOU, KNIHOU NAPISANOU PRED X ROKMI KTORU SI KAZDY INAK VYSVETLUJE A ZAZRAKMI PSYCHOPATOV KTORE NIKDY NEBOLI REALNE ZDOKUMENTOVANE. BOLI? HEJ? CHCEM FULL HD VIDEO !!! A PEKNE DETAILNE !!!
to su take iste fantasmagorie ako ked farar v nemocnici "robil bordel" . Clovek zomrel a farar mu siel posledne pomazanie davat a pripravit ho na posmrtnu cestu a dristy, TIM LEKAROV dali deda znova dokopy, prebrali k zivotu, a farar zacal, boh sa zmiloval, vdaka bohu ze zije, tak mu bolo vysvetlene ze NE VDAKA BOHU ale vdaka vedomostiam lekarov, chemii, a vcasnemu zasahu. Lebo keby tam bol len farar a pacient tak pacient je proste mrtvy a pan farar mu nepomoze, ale GLUPY VYSLOVENE GLUPY FARAR co nevie nic, ani hole hovno, sa zase z toho vykecal typu, to ale pani lekari kona boh svoju volu prostrednictvom vasich ruk.... Potom to uz lekari nevydrzali, a prehlasili, ze preco nekona prostrednictvom jeho ruk, ale ich, sak on je bozi nastroj, tak z toho sa uz farar vykrutit nevedel tak zacal svatlat o tom aky je boh milostivy a dobry a dristy a dristy a zase dristy . . .
Artmesai????? pristupim k tebe a prestrelim ti pistolou hrudnik. Dam ta k timu fararOv a biskupov ktori sa za teba budu modlit a prosit boha aby ta zachranil, myslis ze sa zazracne z toho dostanes? ja ti poviem co sa stane, vykrvacas a umries. Preco sa boh nad tebou nezlutuje a nespravi zazrak a neuzdravi ta medzi poslami bozimi? Lebo bohuzial to bud nevie, alebo nechce, alebo ani ziaden nie je ....
Zatial co keby si takto padol lekarom na operacnu sál tak ta mozno daju dokopy, --- ked by som sa blbo trafil.
V KARME MI PISES ZEP RECO LEN JA MOZEM MAT PRAVDU, --- NO TAK TU MAS ODPOVED, LEBO JU VIEM DOKAZAT, TY TU SVOJU NEVIES !!! TY VERIS V NIECO COHO PRAVOST DOKAZAT NEVIES, JA TI TU PREDKLADAM ARGUMENTY A HOCI STRELENE A PLNE NERVOV KTORE NEMOZES NEAKCEPTOVAT LEBO JE TO PROSTE A JEDNODUCHO FAKTICKY TAKTO!!!
-
audiotrack
VIP
qwerty-xyz: aspoň vidíš, ako sa my cítime pri tvojích témach kde hlúpo argumentuješ o blbostich o ktorých si presvedčený 
inak celá táto téma sa zvrhla na vieru ako takú, a nie na sex po svadbe. Takže ak chcete diskutovať o viere, pokračujte tu: http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html
a tu sa láskavo vráťte k téme. Inak to tu budem nútený premazať
inak celá táto téma sa zvrhla na vieru ako takú, a nie na sex po svadbe. Takže ak chcete diskutovať o viere, pokračujte tu: http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html
a tu sa láskavo vráťte k téme. Inak to tu budem nútený premazať
-
uplink
VIP
qwerty-xyz - dnes Ťa naučím novú vec. Môžeš meniť veľkosť písma pomocou tagu "size". Takže Tvoje zakomplexované a úchylné kecy budú napísané ešte väčším, ako defaultným capsovým písmom:
"I'm r-tard and I know it"
A kľudne daj aj 6 výkričníkov pred vety, ktoré chceš zvýrazniť, hojkov kamarát wilduck dával aj 12, takže si stále v norme
"I'm r-tard and I know it"
A kľudne daj aj 6 výkričníkov pred vety, ktoré chceš zvýrazniť, hojkov kamarát wilduck dával aj 12, takže si stále v norme
Boh len skúšal tvoju vieru, ale ty si sa nenechal zviesť luciferovym nástrojom pokušenia na jednoduchšie chodníčky svetského pôžitkarstva a odolal si mu. Modli sa za ňu aj naďalej, dievča to potrebuje. Boh ju rovnako miluje, ako nás všetkých a raní ho, keď vidí, ako sa od neho odvraciame.Artmesai napísal:Aj na tomto som sa zasmialtotiž vidím, aspoň ako ma nepoznáte
Ale nezmienil si sa o ďalších stovkách šikovných kresťanských študentov, čo to berú rovnako vážne, a študujú na výškach, darí sa im... Poznám takýchmirak2 napísal:no mal som spoluziaka na strednej, ktory bral vieru trochu viac vazne, nenadaval, nepil, slusak, na biblicke olympiady chodil reprezentovat... surprise, surprise, bol to asi najmenej chytry chlapec v triede a to sa aj dost snazil, aby sa dostal na taku uroven.
A prečo by mali byť pre nich tieto veci tabu? Veď treba sa aj o svojich fyziologických danostiach porozprávať, veď to nie je hriechDarkNation napísal:Artmesai: Vezmi si priklad paru,chlap ma penis velky 35centimetrov a zena to zisti az po svadbe(kedze pred svadbou pre nich boli take veci tabu,nemala to ako vediet) a v pri ich prvom pokuse o pomanzelsky obaja zistia ze z fyziologickeho hladiska to seba jednoducho nepasuju,zenu sex neskutocne boli a tak si to ani jeden z partnerov neuzije.Kde sa stala chyba?
-
DarkNation
Expert
Dobre tak to pre nich nebolo tabu,na veci to nic nemeni...