Ide o to že sem môže každý napísať číslo ŠPZ (bez okresu - aby niekto nemal problém s tým, že je jeho číslo na nete) ktoré niekde zachytil. Ide o to, aby bolo nejakým spôsobom zaujímavé. Teda napríklad tabuľka s najnižšou alebo naopak najvyššou hodnotou, prípadne tabuľky na želanie. Teda napr BA-001AA alebo BA999ZZ alebo BA-HOJKO (
Zaujímavé ŠPZ
Zaujímavé ŠPZ
Tému s podobným nápadom som videl na inom fóre a tak ma napadlo že ju skúsim vytvoriť tu, či sa chytí alebo nie. (ak tu niečo podobné je, zmažte to, nenašiel som to)
Ide o to že sem môže každý napísať číslo ŠPZ (bez okresu - aby niekto nemal problém s tým, že je jeho číslo na nete) ktoré niekde zachytil. Ide o to, aby bolo nejakým spôsobom zaujímavé. Teda napríklad tabuľka s najnižšou alebo naopak najvyššou hodnotou, prípadne tabuľky na želanie. Teda napr BA-001AA alebo BA999ZZ alebo BA-HOJKO (
) atď. Samozrejme je to potrebné doložiť aj fotkou aby si tu nikto nevymýšľal.
Re: Zaujímavé ŠPZ
Tebe by som dal skalicku SPZ, presnejsie SI-DEBIL: http://www.hojko.com/spz-typu-ba-111-t90236.html 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je síce z Chorvátska ale zaujímavá je rozhodne 
Tak trochu rozmyslam nad SPZtkou SL-ANINA

Tak trochu rozmyslam nad SPZtkou SL-ANINA
a test: písal som, že ak to tu je, tak to kľudne zmažte... dával som rôzne výrazy do vyhľadávača a nenašlo mi to.
a oficiálna ŠPZ fóra je na svete
a oficiálna ŠPZ fóra je na svete
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono bacha, ta tema sa potom zvrtla a uz tam davaju haluzne SPZtky 
Tak tu temu treba nasmerovat spravnym smerom.
Primárne sa tam bavili ako dostať takú alebo onakú ŠPZ. Potom tam niekto napísal akú videl atď. Tu som to chcel spraviť takým spôsobom, že sa bude hľadať najvyššia/najnižšia špz atď
aj s fotkami: http://znacky.webovastranka.cz/image/index/
Ale jasné že je toho všade hafo. Ja som mal na mysli spraviť niečo tu, že by to posielali ľudia z fóra. Ale asi to nebude mať úspech
Vsak zacni posielat, skusit sa to moze. Cim prispejes na uvod, mas dake pekne fotky slovenskych SPZ?