Windows 8
Re: Windows 8
Ak ťa ironická a humorná poznámka urazila - gratulujem.
No už dosť spamujeme, ak by niečo SS. 
No ATI možno nerobi problemyHensym napísal:
saskoo49: Skúšal si to 3 dni a hodnotíš? Ja mám ATInu rady HD4000, nainštaloval som Catalysty na Win 7, a všetko ide. Dirt 3 mi ide. F1 2011 mi ide. Flash player mám nainštalovaný. Ide mi všetko, čo mi išlo na 7 + niečo viac, ako napríklad ovládače na tablet, nejaký soft pre mobil, a podobne.
akurat som to nainstaloval, musim povedat ze instalacia prebehla hladko, rychlo a velmi na mna zaposobilo to uvedenie do systemu, velmi dobry dojem to namna urobilo, myslim cele to "Vitajte"
ta rychlost bootovania je NESKUTOCNA, po zapnuti som za 10 sekund na pracovnej ploche, metro mi az tak nevadi (ale byt by nemuselo) ... akurat neviem najst ovladac na sietovku
ta rychlost bootovania je NESKUTOCNA, po zapnuti som za 10 sekund na pracovnej ploche, metro mi az tak nevadi (ale byt by nemuselo) ... akurat neviem najst ovladac na sietovku
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa stale nedari odstranit jeden problem. Ked zapnem PC, nabootuje v pohode, ale zasekne sa na loading screen, koliesko sa toci, ale dalej sa nepohne. Dam tvrdy reset a uz ide v pohode rychlo nacitat. A vzdy len po zapnuti to robi. Neviem, ze kde moze byt problem. FW k SSD disku?
da sa vytvorit novy oddiel na disku aj ked uz mam Win nainstalovany?
zabudol som to spravit pri instalacii a teraz som si na to spomenul pri instalaciach
nechce sa mi zase formatovat a nanovo instalovat Win
zabudol som to spravit pri instalacii a teraz som si na to spomenul pri instalaciach
pri instalacii sa SmartScreen da deaktivovat (a dalsich 15 zbytocnosti tiez...)
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 21:34)
aky zmysel ma ta moznost po najazde mysky zhora stiahnut celu plochu uplne doprava k okraju displeju a tam ju prilepit? potom vznikne zlava 2/3 volneho miesta na displeji ... naco to je?
// fuu aha vdaka
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 21:34)
aky zmysel ma ta moznost po najazde mysky zhora stiahnut celu plochu uplne doprava k okraju displeju a tam ju prilepit? potom vznikne zlava 2/3 volneho miesta na displeji ... naco to je?
// fuu aha vdaka
To je nieco ako multitask, cize ked mas otvorenu nejaku "metro" aplikaciu, napr. mam otvoreny twitter a popritom mam na desktope otvoreny photoshop alebo nieco ine tak mozes pracovat s obidvoma sucasne:
dá sa nejak spraviť upgrade z win 7 na 8 bez toho aby som musel formátovať HDD?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zdravím, nie som veľký sofwarový odborník, takže sa to spýtam polopatisticky.
Donieslo sa ku mne, že po 1. na Win8 sa nebudú môcť hrať cracknuté hry a po 2. pôjde na nich spustiť Xboxové hry.
Viete mi povedať, čo je na tom pravdy?
Donieslo sa ku mne, že po 1. na Win8 sa nebudú môcť hrať cracknuté hry a po 2. pôjde na nich spustiť Xboxové hry.
v 1. nič
2. nemám odskúšanú
2. nemám odskúšanú
1. blbostejo6 napísal:Zdravím, nie som veľký sofwarový odborník, takže sa to spýtam polopatisticky.
2. plnohodnotne xboxove hry nie, len niektore xbox live arcade hry sa objavia v markete, ako napr. cut the rope.
Podľa toho čo čítam by malo byť omedzenie na arcade hry , len pre tablety. Na PC by sa mohlo dať spustiť všetky hry pre Xbox.
Zdroj : http://www.sector.sk/novinka/61596/spus ... 60-hry.htm
Zdroj : http://www.sector.sk/novinka/61596/spus ... 60-hry.htm
To je minulorocna sprava, uz to bolo viackrat vyvratene.
1. HOAX
2. HOAX
2. HOAX
Inac odporucam pozriet toto video. Jednym slovom katastrofa:
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zle stiahnutý image. Ak požívaš google chrome tak to je príčina problému. Stiahni image cez firefox napríklad a pôjde ti to