no ale prejdem k bin ladinovi http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ead_module
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
hlavne ze uz od 60 rokov maju satelity na obeznej drahe a fotili kadeco co ich napadlo,ale kvalitnejsie kamery im nevedel nikto vyrobit 
no ale prejdem k bin ladinovi http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ead_module
Ospravedlňujem sa dopredu, ale Ty si skutočný, nefalšovaný a živý pako. To, že majú USA najkvalitnejšiu techniku, neznamená, že každá kamera v krajine je najnovší hi-tech vo vesmíre, tobôž nie na filmovanie parkoviska administratívnej budovy pred 11timi rokmi. Kamarát, teba by som s týmto darom logického uvažovania nezamestnal ani ako dlaždiča. Už sa vôbec nečudujem, že si namotaný na konšpiračky. Už mi je to úplne jasné. A chcem aby si vedel, že sa už nehnevám, už ťa úprimne ľutujem.Son-Goku napísal:hlavne ze uz od 60 rokov maju satelity na obeznej drahe a fotili kadeco co ich napadlo,ale kvalitnejsie kamery im nevedel nikto vyrobit
To nevadí
Ahoj
paci sa mi ako ta to serie.takze este raz.to ze parkovisko snimala posrana 1fps kamera je ok.kvoli autu.ale neverim ze komplex nesnimalo x dalsich kamier a aj keby vsetky boli 1 fps,nasiel by sa zaber kde by bol lietajuci predmet vidiet lepsie.to nie je banka kde staci nasminat hlavny vchod a sluzobny vchod.no nechaj tak.raz sa mozno dockame aj zaberov z inych kamier.
Billy tretie lietadlo narazilo do pentagonu o hodinu po prvom utok a o 40 minut po druhom utoku, co robili medzi tym si mi este stale nevysvetlil. Let cislo 77 startuje o 8:10 z Washingtonu DC, pentagon je z letiska autom dajme tomu ze 15 minut(semafory, zapchy, patdesiatka, atd), no na pentagon sa zrutil az o 9:43. Chlape, sak to je hodina a pol, to co robil nad tym washingtonom, kruzil jak havran ? Ak k tym informaciam co robil norad medzi prvym a druhym utokom si sa ako dostal ?
Takze tie kamery mozme uzavriet. Slay ja niesom ziadny blbeček ani konspiracny teoretik, necitam o tom ziadne clanky ani ich nevyhladavam, len nieco tak okato nedorobene ako dvojicky musi byt podozrive kazdemu normalnemu cloveku ktory ma vsetkych 5 pohromade + este toto co robi USA vo svete je hrozne pritazujuca okolnost, co im velmi za pravdu nedava.
Dalej ma zaujima ako sa bradatym unoscom podarilo uniest vsetky STYRI lietadla. Na letisku zrejme neboli ani trochu podozrivi, ze ?
Takze tie kamery mozme uzavriet. Slay ja niesom ziadny blbeček ani konspiracny teoretik, necitam o tom ziadne clanky ani ich nevyhladavam, len nieco tak okato nedorobene ako dvojicky musi byt podozrive kazdemu normalnemu cloveku ktory ma vsetkych 5 pohromade + este toto co robi USA vo svete je hrozne pritazujuca okolnost, co im velmi za pravdu nedava.
Dalej ma zaujima ako sa bradatym unoscom podarilo uniest vsetky STYRI lietadla. Na letisku zrejme neboli ani trochu podozrivi, ze ?
Bobala: Let 77 mal naplanovany odlet o 8:10, no vzlietol o 8:20. Do Pentagonu narazil o 9:37. Uneseny bol podla odhadov Komisie 9/11 medzi 8:51 a 8:54, cize viac ako 30 minut po odlete. V tom case letel plochou obmedzeneho radaroveho pokrytia a unoscovia vypli transponder. Po tom, ako sa ho dispeceri letovej prevadzky snazili kontaktovat cez vysielacku a neodpovedal, urady Indianapolis vyhlasili, ze let sa pravdepodobne zrutil o 09:09. Dispeceri letovej prevadzky v Pentagone tento let uvideli na radare a podla toho, v akej vyske, akou rychlostou letel a tiez podla sposobov manevrovania si mysleli, ze to bolo vojenske lietadlo. Viaceri dalsi dispeceri a svedkovia si lietadlo vsimli vo vzduchu a tvrdili, ze to je Boeing 757 alebo 767 a podla farby usudili, ze ide o lietadlo American Airlines. Vzdusna obrana dostala informaciu, ze sa tam nachadza dalsie unesene lietadlo, no to bolo uz iba niekolko minut pred tym, ako narazilo.
Draha letu Flight 77 v prilohe 1
Zdroje:
http://www.historycommons.org/entity.js ... nse_sector
http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._milit ... 11_attacks
http://en.wikipedia.org/wiki/American_A ... _Flight_77
Aki bradati unoscovia? Nechapem, co podozrive na nich mali na letisku vidiet? To si myslis, ze pri cakani na odlet po celom letisku vyhukovali "Allah Akbar" a ze idu unoest lietadlo a vrazit s nim do budovy? ...
Draha letu Flight 77 v prilohe 1
Zdroje:
http://www.historycommons.org/entity.js ... nse_sector
http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._milit ... 11_attacks
http://en.wikipedia.org/wiki/American_A ... _Flight_77
Aki bradati unoscovia? Nechapem, co podozrive na nich mali na letisku vidiet? To si myslis, ze pri cakani na odlet po celom letisku vyhukovali "Allah Akbar" a ze idu unoest lietadlo a vrazit s nim do budovy? ...
- Prílohy
-
- 800px-Flightpath-AA77.gif
- (63.09 KiB) 665 stiahnutí
-
- 9_11-hijackers.jpg (45.83 KiB) 1479 zobrazení
Ešte doplním, že únoscovia deaktivovali v lietadle nejakú súčiastku, ktorá ho identifikuje. A v dobe kedy mali stíhači nájsť správne lietadlo ich blikalo vo vzduchu vyše 2000 naraz.
a to si si overil?
Ta suciastka bol transponder. Jeho vypnutie znemoznuje moznost sledovat lietadlo a prave kvoli tomu, ze leteli popod radar a mali vypnuty transponder, urady hlasili, ze Flight 77 havaroval.slay napísal:Ešte doplním, že únoscovia deaktivovali v lietadle nejakú súčiastku, ktorá ho identifikuje. A v dobe kedy mali stíhači nájsť správne lietadlo ich blikalo vo vzduchu vyše 2000 naraz.
Áno, narozdiel od teba spammer. Ale už to bolo dávno, keďže je reč o udalosti, ktorá sa rozoberá už desať rokov.M4jk1:-) napísal:a to si si overil?
Billy vsetko toto co si napisal su vyplody komisie 119, ktore prave vela ludi zpochybnuje. Cize ja ti tu ziadne fakty predkladat nebudem ani sa s tebou nejdem hadat, len ti hovorim ze cele to znie ako jedna velka rozpravka, norad mal kopec casu(40 minut) nato aby lietadlo zneskodnil, dokonca sa uz o utokoch aj vedelo, takze mi nechci nahovorit,ze si mysleli ze lietadlo sa zrutilo, ked udajne "zmizlo" z radaru.
Nie, nechapem ako sa dostali do lietadla so zbranami, ako ho uniesli, ako ho ti cigáni ci co to je zac dokazali riadit atd.
Nie, nechapem ako sa dostali do lietadla so zbranami, ako ho uniesli, ako ho ti cigáni ci co to je zac dokazali riadit atd.
stopy po naraze lietadla tam ozaj nevidim, predpokladam totiz, ze lietadlo letelo aspon 200+ km/h a teda obkladacky a omietku by aspon osuchlo, to v tom videu nevidim (cas 0:54 vlavo alebo 1:02 v strede)Billy napísal:Ty tam tie stopy po kridlach nevidis? To je dost smutne. Jeden zo svedkov povedal, ze lave kridlo bolo v case narazu nizko pri zemi a prave bolo vyssie vo vzduchu, s cim sa aj stopy po kridlach zhoduju.
Prosim ta Billy, diera v Pentagone bola siroka 19 metrov, pricom rozpatie kridel lietadla bolo 38 metrov, cize by sa to uplne inac spravalo, nez ako si to poslal v tom videu. To akoze pri takej rychlosti, akou tam ten boeing vletel zostal len odtlacok praveho kridla, pricom stene sa nestalo nic, maximalne opadla 3mm omietky? Realita by vypadala uplne inac, ako som uz spomenul, este nikdy v historii a ani sucastnosti nebola globalna a znama nehoda alebo udalost, pri ktorej by bolo tolko nejasnosti a zahmlievania zo strany oficialnych zdrojov a medii ako prave pri bombovom utoku 11 septembra. Preco mna a miliony inych ludi presvedci viac nejaky clanok nezavisleho usera na internete, ako oficialne vyhodnotenie situacie?
Btw nabuduce nepridavaj take srackove videa kde ho polovica uzivatelov vy-dislikovala a autor sam zakazal diskusiu k videu. Take nieco by aj za komunizmu bolo povazovane za propagandu.
Btw nabuduce nepridavaj take srackove videa kde ho polovica uzivatelov vy-dislikovala a autor sam zakazal diskusiu k videu. Take nieco by aj za komunizmu bolo povazovane za propagandu.
Spochybnuje ako? Vymyslenymi frazami, ze pri unesenom lietadle su do 10 minut stihacky, ktore ho zostrelia? To su vsetko totalne vyplody fantazie, ktore neboli nikdy nicim podlozene. Aj gravitaciu moze vela ludi spochybnovat a tiez sa na nich da iba zasmiat. Lietadlo mozno zostrelit iba pri 100% istote, ze je unesene a zostrel musi schvalit prezident.Bobala napísal:Billy vsetko toto co si napisal su vyplody komisie 119, ktore prave vela ludi zpochybnuje. Cize ja ti tu ziadne fakty predkladat nebudem ani sa s tebou nejdem hadat, len ti hovorim ze cele to znie ako jedna velka rozpravka, norad mal kopec casu(40 minut) nato aby lietadlo zneskodnil, dokonca sa uz o utokoch aj vedelo, takze mi nechci nahovorit,ze si mysleli ze lietadlo sa zrutilo, ked udajne "zmizlo" z radaru.
Vidim, ze mas o tom velmi vela objektivnych informacii...Bobala napísal:Nie, nechapem ako sa dostali do lietadla so zbranami, ako ho uniesli, ako ho ti cigáni ci co to je zac dokazali riadit atd.
Korag napísal:Prosim ta Billy, diera v Pentagone bola siroka 19 metrov, pricom rozpatie kridel lietadla bolo 38 metrov
Predstav si, ze aj bombarder B-25, ktory narazil do Empire State Buildingu v roku 1945, zanechal v ocelovo-betonovom exterieri mrakodrapu mensi otvor, ako jeho rozpatie kridel. Ci aj to bola konspiracia?
Korag napísal:Preco mna a miliony inych ludi presvedci viac nejaky clanok nezavisleho usera na internete, ako oficialne vyhodnotenie situacie?
Presvedci to iba ludi, ktori silou-mocou prahnu po senzaciach a fenomenoch a veci vidia tak, ako ich vidiet chcu, a nie tak ako naozaj su.
Tiez by som disslikoval cloveka, ktory mi nici moju iluziu a ja by som nemal ziadne realne argumenty na jej obhajobu.Korag napísal:Btw nabuduce nepridavaj take srackove videa kde ho polovica uzivatelov vy-dislikovala a autor sam zakazal diskusiu k videu. Take nieco by aj za komunizmu bolo povazovane za propagandu.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A spadla ta budova?Billy napísal: Predstav si, ze aj bombarder B-25, ktory narazil do Empire State Buildingu v roku 1945, zanechal v ocelovo-betonovom exterieri mrakodrapu mensi otvor, ako jeho rozpatie kridel. Ci aj to bola konspiracia?
Billi, ze lietadlo je unesene sa vedelo celych 40 minut pred utokom na pentagon, to si napisal ty ! Takze si myslim 40 minut je dost dlho doba nato, aby letci dajme tomu vzlietli a dajme tomu cakali na rozkazy co a ako, lebo o teroristickych utokoch sa uz vedelo. Bola zasiahnuta prva aj druha veza ! A zostrel musi schvalit prezident ? jahhaaaj to je dalsi vtip, vsak ?
Aj empire s.b. sa zrutil palacinkovym kolapsom rovno do seba tak, ze neposkodil ziadnu budovu stojacu vedla nej ?
Aj empire s.b. sa zrutil palacinkovym kolapsom rovno do seba tak, ze neposkodil ziadnu budovu stojacu vedla nej ?
To som nenapisal, vysvetlil si si to po svojom. 43 minut bola doba medzi odhadovanym casom unosu a narazom lietadla. Nikto iny okrem pasazierov lietadla vsak este o unose nevedel. O unose sa s istotou vedelo az niekolko minut pred tym, ako narazilo.Bobala napísal:Billi, ze lietadlo je unesene sa vedelo celych 40 minut pred utokom na pentagon, to si napisal ty !
Ano, predstav si... Prikaz na zostrel uneseneho lietadla, ktore je plne civilitov, musel dat prezident. Pri utokoch 9/11 prezident vydal prikaz na zostrel o 10:18.Bobala napísal:A zostrel musi schvalit prezident ? jahhaaaj to je dalsi vtip, vsak ?
Nie, nespadla. Boeingy 767, ktore narazili do WTC, mali 10x vyssiu hmotnost ako B-25, ktory narazil do Emire State Buildingu a oba leteli viac ako 2x vyssou rychlostou ako B-25, ktory letel pristavacou rychlostou 350km/h. Takze Boeingy vleteli do WTC asi s 10x vyssou energiou ako B-25 do ESB. Najdolezitejsie vsak je, ze B-25 mal skoro prazdne nadrze a po jeho naraze vznikli minimalne poziare, ktore vyhoreli do 20 minut.t0m4s3 napísal:A spadla ta budova?
Opat uplne mimo... Pad vezi WTC poskodil dokopy 20 okolitych budov. 8 dalsich bolo kompletne znicenych, alebo tak poskodenych, ze sa uz nedali zachranit. Pad WTC 7 poskodil vedlajsiu budovu Verizon Bulding tak, ze jej oprava stala 1,2 miliardy dolarov.Bobala napísal:Aj empire s.b. sa zrutil palacinkovym kolapsom rovno do seba tak, ze neposkodil ziadnu budovu stojacu vedla nej ?
Za výdrž ti dávam
Billy.
Títo ľudia zakladajú svoj svetonázor na konšpiráciách, ľudovom tradovaní a akomsi kolektívnom povedomí o veciach. Je to moderná obdoba starých povier, ktorým verili naše babky. Kedysi to boli rôzne spľuvania, robenie uzlíkov, nosenie červených nitiek, rôzne zvyky pri svadbách, pohreboch, sviatkoch. Viera v prírodne bytosti, ktoré sú dnes už len v rozprávkach. Niekde verili na Yetiho, niekde na čupakapru, niekde ľudí do dnes unášajú mimozemšťania.
A najlepšie je, že všetci na to v minulosti mali, v súčasnosti majú a aj budú mať jednoznačne logické vysvetlenia a ako zvykne hovoriť songoku 7 miliárd veriacich. Potom si ľudia liečia rakovinu tým, že jedia sodu s javorovým sirupom a za všetko na svete môžu židia, politici, bankári, jadrová, potravinárska, farmaceutická, zbrojárska lobby a finančné skupiny. Hmm.. kto nám to ešte ostal.. asi nikto.
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2012, 22:32)
A ešte doplním, že konštrukcie ESB a WTC sú diametrálne odlišné. Ale tu už ma raz nejaký debílek, nespomínam si ktorý presviedčal o WTC argumentami s bombardovaním Drážďan (teda troj poschodových tehláčov).. takže tu už ma neprekvapí asi nič.
Ps. to že nejakým spôsobom padli WTC, neznamená, že tak majú automaticky skončiť všetky nárazy lietadiel do budov. WTC boli len jedny a len do nich narazili špecifickým spôsobom, konkrétne lietadlá za konkrétnych podmienok.
Títo ľudia zakladajú svoj svetonázor na konšpiráciách, ľudovom tradovaní a akomsi kolektívnom povedomí o veciach. Je to moderná obdoba starých povier, ktorým verili naše babky. Kedysi to boli rôzne spľuvania, robenie uzlíkov, nosenie červených nitiek, rôzne zvyky pri svadbách, pohreboch, sviatkoch. Viera v prírodne bytosti, ktoré sú dnes už len v rozprávkach. Niekde verili na Yetiho, niekde na čupakapru, niekde ľudí do dnes unášajú mimozemšťania.
A najlepšie je, že všetci na to v minulosti mali, v súčasnosti majú a aj budú mať jednoznačne logické vysvetlenia a ako zvykne hovoriť songoku 7 miliárd veriacich. Potom si ľudia liečia rakovinu tým, že jedia sodu s javorovým sirupom a za všetko na svete môžu židia, politici, bankári, jadrová, potravinárska, farmaceutická, zbrojárska lobby a finančné skupiny. Hmm.. kto nám to ešte ostal.. asi nikto.
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2012, 22:32)
A ešte doplním, že konštrukcie ESB a WTC sú diametrálne odlišné. Ale tu už ma raz nejaký debílek, nespomínam si ktorý presviedčal o WTC argumentami s bombardovaním Drážďan (teda troj poschodových tehláčov).. takže tu už ma neprekvapí asi nič.
Ps. to že nejakým spôsobom padli WTC, neznamená, že tak majú automaticky skončiť všetky nárazy lietadiel do budov. WTC boli len jedny a len do nich narazili špecifickým spôsobom, konkrétne lietadlá za konkrétnych podmienok.
Billy pozri sa na drahu lietadla ktoru si sem poslal. To, ze sa lietadlo vracia rovnakou trasou, nie je ani trochu podozrive, ze ??
Omg, to ze pad wtc neposkodil ziadnu budovu som myslel obrazne. JA som narazal nato, ze kebyze take mrakodrapiska maju drisnuc, ta spolu snimi spadne aj polovica manhatanu.
Omg, to ze pad wtc neposkodil ziadnu budovu som myslel obrazne. JA som narazal nato, ze kebyze take mrakodrapiska maju drisnuc, ta spolu snimi spadne aj polovica manhatanu.
Nikdy by som neveril, že človek čo takto píše dokáže zároveň pracovať s počítačom a používať internet. Priznaj sa, kto ti pomáhal sa zaregistrovať na fórum? Neverím, že si to zvládol sám len s tým čo ti príroda nadelila.Bobala napísal:Billy pozri sa na drahu lietadla ktoru si sem poslal. To, ze sa lietadlo vracia rovnakou trasou, nie je ani trochu podozrive, ze ??
Bobala, sry, ale to co pises, mi naozaj nestoji za to aby som reagoval. Skus nieco ine.