Horúca Krv

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Horúca Krv

Príspevok od používateľa lekoklatik »

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-s ... nesie.html

Mozno sa divite ze takuto temu zakladam, ale dal som si pauzu a pozrel som si to cele.
Musim povedat, ze som nahodou milo prekvapeny. Mozno je to tym, ze uz mam dost serialov z panelakoveho mestskeho prostredia a toto zatial vyzera na poriadny vidlakov (teda taky poriadny nie je :D).
Spoiler
Sranda ze aj vidly su v podstate v hlavnej ulohe serialu :D
Co na to hovorite?
Ked upustim od faktu ze niektore veci su tam poriadne pritiahnute za vlasy a celkom nedotiahnute, ale na svk pomer to hodnotim aj tak dost pozitivne. Napriklad som velmi zvedavy, kto do riti bude ten vrah. Dufam len ze to nebude mat 15serii po 20 casti.

Uprimne som tiez zvedavy, ci si udrzia tempo a tiez sa musim priznat ze sa na nasich hercov celkom dobre pozera.
Celu dobu som cakal ze ci tam nahodou nebude Latinak no a pozeram ze sa niekedy objavy :D

"Pilotny diel", pre mna uspesny : )
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Horúca Krv

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Videl som kusky aj z Pod Poklopom aj z tohoto, Pod Poklopom vyzera strasne umelo, herci neprirodzeny alebo co, Huruca krv zas vyzera jak telenovela, hudbou, farebnym filtrom, ci co to tam je. Obe maju strasne cudnu kameru, polka tvare cez celu obrazovku useknuta. Dost amaterske. Bude to asi nekonecne, asi nahrada ordinacie.
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Horúca krv mi pripomína nemecký seriál "Sila lásky", aspoň z upútaviek určite :D Seriál sa javí ako čistá telenovela, nezájem :)

Oveľa viac ma zaujal seriál POD POVRCHOM od konkurenčnej JOJky. Prvých 15 minút som myslel, že to vypnem ale potom ma to celkom chytilo. Chytilo ma sledovať rodiny toho s leukémiou a toho alkoholika. Zas ale, keď ukazovali tú modelingovú agentúru, ako chlapcovi z vidieka je na grc pritomto :D

Ešte príde 10. séria Paneláku, tak sa teším. Ten mám veľmi rád hlavne preto, že je situovaný do obyčajného slovenského prostredia sídliska. Kdežto, ak si zoberiem seriál horúca krv- ja, čo žijem v hladovej doline a nepoznám nikoho kto zarába aspoň 2/3 priemernej mzdy mám sledovať nejakých darmožráčov, čo sa vozia na koňoch? U nás s koňami orú :? A ja pri sledovaní srším závisťou a zbytočne ma to rozčuľuje. Nuž čo, 100 ľudí, 100 chutí :D

Škoda, mohli skúsiť natočiť rodinný seriál aj mimo Bratislavy. V koľkých percentách seriálov z USA sa objaví v každej časti capitol? Lebo v našich je Bratislavský hrad či Nový most snáď v každej časti :?
Pascalwb
Addict
Addict

Tak Panelak :D to sa ani serialom neda nazvat, zo zaciatku sa to ako tak dalo, teraz sa tam vyspi kazdy s kazdim, v novej serii pridu dalsi herci a mozu zacat odznova.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Pilotnú časť som si pozrel,bolo to celkom OK.Na to aké dlhé to bolo ma to začalo nudiť až pri posledných 10tich minútach.Na naše pomery GOOD :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Oba tie seriály od Markízy aj od JOJky mi prídu také čudné, všetko sa zdá byť OK, len nechápem prečo všetko natrepali do dvoch úvodných častí .. (nevera, vrazda, basa, prepustenie .. na jojke to iste, leukemia, nevlastny syn, alkoholizmus, potrat ..)
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

pre mna to bol televizny potrat ... nič moc jedna velka okopčena zahranična telenovela na motiv serialov 90tych rokov ... poslednu dobu mi je len zle čo to v tej telke davaju to je jeden velky humus, kvalitne filmy zmizli miesto toho prvoplanove serialy a same blbe reality show
K!K0
Light Professional
Light Professional

Nevie sa koľko to bude mať častí?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Dúfam, že čo najmenej ..
K!K0
Light Professional
Light Professional

Lebo už prešlo asi 5-6 častí a zatiaľ sa dej nijako výrazne nepohol dopredu.
DEVZYO1G
Addict
Addict

To preto, že všetok dej natrepali do prvej časti ..
Pascalwb
Addict
Addict

Vsak to nebude jak ordinacia, ze nekonecne?
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

No oni sami nevedia :D Niečo už majú natočené a ďalej.. podľa sledovanosti.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Podľa mňa to nie je seriál na pokračovanie.
Spoiler
Tipujem že na konci získa toho svojho syna a koniec,aká by bola ďalšia hlavná myšlienka?
Napísať odpoveď