smskey.cz
-
Lupeznik10
Light Expert
smskey.cz
Chcem sa spytat ci uz niekto nieco kupoval cez smskey.cz
Re: smskey.cz
Neodporúčam, sú to kradnuté steam účty a po pár týždňoch ti nepôjdu .. Zrejme ich aj samy reportuju na support hneď ako ich predaju ..
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Môžeš to niečím podložiť DEVZYO1G? Inak sú to len prázdne slová...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tak ich udaj na polícií že predávajú kradnuté veciDEVZYO1G napísal:Neodporúčam, sú to kradnuté steam účty a po pár týždňoch ti nepôjdu .. Zrejme ich aj samy reportuju na support hneď ako ich predaju ..
Nie nie, nemá to nič spoločné s mojim ukradnutým steamom, nieje od nich .. pozri, chod na nejakú 1.6 ligu, napr shifters.eu, založ si tam tému aké maju ludia skúsenosti zo smskey a uvidíš sám ..
To je len jedna z mala diskusií .. Problém je v tom, že v tom PDF dokumente čo ti poslu že napísané, že NEMÁŠ MENIŤ MAIL, a kedže priemerný vek ich zákazníkov je tak 11-13 rokov, tak samozrejme že si ho nezmenia ..
http://www.shifters.eu/galery/img_1789-strana-0.htm "zaidne dvokazy" to už niečo naznačuje o úrovni eshopu .. pod obrazkom je aj menšia diskusia, niektorý nemajú s tým problém, iným sa zo steamom dejú zvláštne veci, prinajhorsom im vôbec účet po istom čase nejde ..
Ale aj tak nechápem tomuto nakupovaniu cez SMS, väčšinou je to predražené .. Ak nemas platobnú kartu, tak zbehni na pumpu kúpiť paysafecard, dobiješ si wallet a kupis csko priamo cez steam store na svoj účet ..
http://www.shifters.eu/galery/img_1789-strana-0.htm "zaidne dvokazy" to už niečo naznačuje o úrovni eshopu .. pod obrazkom je aj menšia diskusia, niektorý nemajú s tým problém, iným sa zo steamom dejú zvláštne veci, prinajhorsom im vôbec účet po istom čase nejde ..
Ale aj tak nechápem tomuto nakupovaniu cez SMS, väčšinou je to predražené .. Ak nemas platobnú kartu, tak zbehni na pumpu kúpiť paysafecard, dobiješ si wallet a kupis csko priamo cez steam store na svoj účet ..
-
Michaelo
Hardcore addict
Alebo cez kamarata ktory ma kreditku/paypal. Ja som tak kupoval hry na steame az kym som nemal 15 rokov a nespravil si vlastnu kreditku.
Cez SMS to vyjde vzdy drahsie kedze tam si berie poplatok sprostredkovatel sluzby a o ten poplatok je to este drahsie.
Cez SMS to vyjde vzdy drahsie kedze tam si berie poplatok sprostredkovatel sluzby a o ten poplatok je to este drahsie.
DEVZYO1G: na steame ani mail meniť nejde, na asi 5 učtoch som ho menil, aj potvrdil nový a stále je tam starý
-
Michaelo
Hardcore addict
Ide meniť, ja som ho zmenil v pohode. Musíš ale potvrdiť zmenu na pôvodnom maili inak sa nezmení.
Dá sa zmeniť, akurát to majú trochu blbo vymyslené, to okno či ti vyskočí musíš nechať otvorené, kliknúť na aktivačný link čo ti dojde do mailu a potom kliknuť na FINISH v tom okne na steame 
-
Lupeznik10
Light Expert
lebo ja som si unich kupil steam ale dali mi neexistujuci ucet
Niekde som ale čítal, že to heslo čo je v tom PDF ak ho odtial skopíruješ, tak sa to nejako čudno skopíruje, skús ho ručne prepísať .. možno tam je problém, ale odporúčam hned zmeniť heslo + email a zapnúť steam guard
Ja som od nich kupil už 3 hry, CS 1.6 mam rok v pohode a žiadny problem som nikdy nemal. Mam este COD: Black ops, MC.
Akurat som mal problem s aktivaciou Black opsov ale som pisal na ich podporu tak ma poslali na ich mail a tam som to do dňa mal aktivované... Su urcite lepsi ako ich konkurencia ktora ani neodpoveda na dotazy.
Akurat som mal problem s aktivaciou Black opsov ale som pisal na ich podporu tak ma poslali na ich mail a tam som to do dňa mal aktivované... Su urcite lepsi ako ich konkurencia ktora ani neodpoveda na dotazy.
Haha tak toto citam prvy krat. Stale mi unika pointa preco predavaju Steam ucty a nie len CD kluce na tie hry. Tam to isto nebude ciste.
"Jsme autorizovaným prodejcem digitálních licencí her od společnosti Valve" jasne
ked ani take shopy ako g2play a cjs-keys niesu autorizovane od Valve. Dobry matros asi fajcia.
"Jsme autorizovaným prodejcem digitálních licencí her od společnosti Valve" jasne
Veď na podpore majú nejaké 13 ročné deti, dajú im steam za to že budú copy-pasteovať odpovede .. ten shop je fakt odpad, stačí si prečítať nejaké diskusie na herných portáloch ..
Presne toto zarazilo aj mna. Ak to ma byt legalne, tak musia predavat samostatne kluce a nie ucty na ktore sa prihlasuje s kadejakymi emailovymi adresami. A pri ich cenach to ani nema vyznam. CSko stoji 10 € pricom na xgames.sk alebo g2play.net je za 12 normalny kluc, ktory sa da pridat na akykolvek ucet.Dedomil napísal:Haha tak toto citam prvy krat. Stale mi unika pointa preco predavaju Steam ucty a nie len CD kluce na tie hry. Tam to isto nebude ciste.
"Jsme autorizovaným prodejcem digitálních licencí her od společnosti Valve" jasneked ani take shopy ako g2play a cjs-keys niesu autorizovane od Valve. Dobry matros asi fajcia.
Ale stále si to tam budú 13 ročne deti kupovat, lebo zobrať mame mobil a poslat SMSku je pre nich ľahšie ..
Ved aj progamingshop ponuka CD kluce cez SMS na tych par popularnych hier co drtia skolaci miesto toho aby sa **** 
-
shagynko123
Novice
Ludkovia tu som uz daaaaaavno nebol
ale k tejto teme sa musim vyjadrit:
Tito ludia ktori prevadzkuju smskey.cz su podvodnici jednoducho oblbovaci mam par veci od nich a to co robia urcite nieje
legalne po zakupeni poslat na mail PDF subor s trapnym navodom na danu hru a nizsie "akesi" cisielka a odkaz na stiahnutie
hry z torentu je podla mna dost nelegalne preco pisu ze smskey ? a poslu ti PDF ?
napr. cs1.6 ucet je uz davno vytvoreny a zakazuju ti menit cokolvek?
Nieje to zvlastne ? NEKUPUJTE OD NICH NIC radsej nakupte inak su tu spomenute rozne sposoby.
Kupil som MW3 od nich kod pasoval ale nieaka RUSKA verzia hry kde je problem ze to musite zlozitym sposobom upravit a pod.
poslali mi navod ale je to blbost sama o sebe hanbim sa ze som to kupil. Chcem sa toho zbavit ale netusim ako
ale to by bola uz ina tema. Takze kaslite na smskey su to svine.
Tito ludia ktori prevadzkuju smskey.cz su podvodnici jednoducho oblbovaci mam par veci od nich a to co robia urcite nieje
legalne po zakupeni poslat na mail PDF subor s trapnym navodom na danu hru a nizsie "akesi" cisielka a odkaz na stiahnutie
hry z torentu je podla mna dost nelegalne preco pisu ze smskey ? a poslu ti PDF ?
napr. cs1.6 ucet je uz davno vytvoreny a zakazuju ti menit cokolvek?
Nieje to zvlastne ? NEKUPUJTE OD NICH NIC radsej nakupte inak su tu spomenute rozne sposoby.
Kupil som MW3 od nich kod pasoval ale nieaka RUSKA verzia hry kde je problem ze to musite zlozitym sposobom upravit a pod.
poslali mi navod ale je to blbost sama o sebe hanbim sa ze som to kupil. Chcem sa toho zbavit ale netusim ako