Masterchef
Re: Masterchef
ono to je tak, zaplatili im a povedali ze sa maju tvarit ako stred vestmiru, tak sa tvaria ako stred vesmiru. ono keby sa netvarili ako stred vesmiru tak by to bola nuda. lenze je rozdiel tvarit sa ako stred vesmiru a tvarit sa ako stred vesmiru
v tej usa verzii to vyzera aspon trochu uveritelne ale tito su dost zli herci.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aspon v zivote nieco dokazali? Ci su to le nejaki chudaci z ulice?
Zevraj maju nejake restauracie ci co. Prehanaju to trochu, hlavne ten Slovak. Ale tak uvidim dalej, po dlhej dobe je to nieco ine bez prisprostych odfarbenych blondin. Mozno sa casom zlepsia.
Som skor zvedavy, na tie ulohy co im daju.
Som skor zvedavy, na tie ulohy co im daju.
-
R1k1nko
Darca
no dnes to bolo lepsie ...
viac dobreho jedla (na obraze vyzeralo velmi chutne) skill ludia !
niektory proste nemaju hambu a myslia si ze ze tam postupia aj maslovym chlebom....
ukazky na dalsiu cast vyzerali dobre
tesim sa !
ukazky na dalsiu cast vyzerali dobre
tesim sa !
lietali taniere 
To bola dalsia cast? Ten program tuto, raz je to 20.30 potom 22.00. Aj tak to bol kasting.
Ten slovák (Marton Korbelič) je šéfkuchárom jednej z najlepších bratislavských reštaurácii Le Monde. Súhlasím, však, že taký Jaroslav Židek by bol oveľa sympatickejší a vhodnejší porotca...
Dá sa to niekde pozrieť okrem voya ? Nechce sa mi za to platiť 
Celkom sa mi to zapáčilo, až na porotu.. Nemám rád arogantných ľudí čo všade boli, všetko videli, všetko vedia. Ale ináč je to dobre. Tiež rád doma varím, takže konečne niečo o poriadnejšie o varení v TV
Uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať.
Teraz to ide na Markize, chvilu som videl a ten sasko co si spravil vlastne spagety, sranda. Potora je ale nevhodna, tak akocce zrejme rezia, tak su arogantni a drzi, ich spravanie je ponizujuce a hraju sa na strasne dolezitych.
Ja to tiež akurát teraz pozerám, len rozmýšľam, prečo sa tej ženy stále dotýkajú, za rameno, za pás, hocikde
Uvidím, ako dlho to vydržím pozerať.
Asi si myslia, ze ked postupila, tak to je akysi ich prejav vdaky a ocenenia, ze su uz kamarati a tak ju moze tlapkat po pleci a tak. Ci chcem alebo nie, tak ta porota je hrozna, to ich velke a silove prezuvanie pri ktorom akoze skusaju chute. Ten slovensky saso v porote, toho ak ho tento tyzden niekto nezbije v Bratislave a neda mu po hube, tak neviem.
Este by som spomenul zvuk v tomto programe, kvalita je velmi zla, zle pocut rozhovory, vsetko.
Este by som spomenul zvuk v tomto programe, kvalita je velmi zla, zle pocut rozhovory, vsetko.
Tak to zas davaju reprizu prvej casti? 
Inac ta porota je asi najslapsi clanok, ci uz rozpravanie alebo zvysok. Ako ste tu pisali, ako cuchali k tomu jedlu, hned som si spomenul na USA verziu tam bol taky talian tusim, ten tiez pricuchol pozrel do oci a bez slova si sadol. Cize nemuseli by tolko napodobnovat.
Inac ta porota je asi najslapsi clanok, ci uz rozpravanie alebo zvysok. Ako ste tu pisali, ako cuchali k tomu jedlu, hned som si spomenul na USA verziu tam bol taky talian tusim, ten tiez pricuchol pozrel do oci a bez slova si sadol. Cize nemuseli by tolko napodobnovat.
-
Old Dirty Bastard
Guru
mal som tú česť vidieť jednu časť. porota nesympatická, arogantná a agresívna. pripadá mi to ako keby televízia tú súťaž až moc nafúkla a prezentovala to ako to naj z kulinárskeho prostredia, čo môžeme vo svete vidieť a je to tu a teraz, dostupné výlučne našej slovači a bratom čechom, nikto iný to neuvidí a môže iba ľutovať. potom to s týmto vyvolaným dojmom predali porote, ktorá sa upísala a poriadne im to nafúklo ich ego. tvária sa ako majstri sveta, hlavne ten slovák, hoc by aj zemiak vynašiel, o čo sa tam akože snaží.. si ho viem predstaviť keby chcel ísť niekam do USA a uchádzať sa o prácu v nejakej špičkovej vyhľadávanej reštike, tak by ukázal papier, kde by bolo uvedené, že robil porotcu a obratom by čakal zmluvu na podpis. plus tie prestrihy kde vezú súťažiaci jedlo pred porotu, do toho času mohli strčiť všetky reklamy odvysielané počas relácie, wtf.. však mňa nezaujíma, že mali dosť peňazí na to, aby to mohli natáčať kdesi v hangári, kde by sme naďabili cestou ešte aj na archu zmluvy.
-
hojko
Site Admin
Kamarat bol pri natacani novej casti v Madarsku, kde uz bolo len 14 sutaziacich. Pred par minutami sme boli spolu a vravel, ze porota su uplne v pohode ludia, zial, rezia a scenar je taky, aby sa hrali na drsnych a arogantnych porotcov, ze to ma uplne daleko od ich skutocneho spravania.
Ak by niekoho zaujimalo, ze kto zo sutaziacich ostal dalej, tak si pamatal tychto
Ak by niekoho zaujimalo, ze kto zo sutaziacich ostal dalej, tak si pamatal tychto
Spoiler
zena co tam bola aj so synom (syn nepostupil), mlady muz o palicke po rakovine, mlada zena s blond vlasmi, chlapik co bol oznaceny za arogantneho lebo hladal zamienky preco mu jedlo nevyslo, mlady 20-rocny chalan co nestihol jedlo lebo zabudol panvicu s olejom a tak dostal druhu sancu...
No toho s tými kuracími prsiami a broskyňovým šalátom(? whatever) to bolo úúúplne trápne, škoda taniera
. Na druhú stranu tú s tými syrečkami to som pochopil, to by som nežral asi ani ja a to zjem skoro hocičo 
tá pohladná 23 ročná češka, dobre ju rozdeptali, ked jej ani slovo nepovedali a len tupo na nu pozerali
by som sa citil asi riadne trapne, ked neviem ci im to chuti alebo nie, proste len tupo pozeraju, ale tak postupila 
inak podla mna je nespravodlive ze niekedy pustia dalej cloveka co im doniesol kolac, to ze vie napiect neznamena ze vie varit..
To je jedno, aj tak sa to všetko pretriedi v prvom kole ..
Tie dezerty su mozno aj tachsie. Prvu seriu US vyhrala taka co najviac vedela dezerty.
A pravda, ze rozhodne prve kolo.
A pravda, ze rozhodne prve kolo.