Dievca z prijimaciek
Dievca z prijimaciek
Caute,
v juni som bol na prijimackach na vysoku skolu, bavil som sa tam s jednou peknou a milou babou, bola s nou aj sestra..Avsak dnes som bol na zapise a vobec tam nebola, pritom sme sli na rovnaky odbor. Jedine co viem je SPZ jej sestry auta...Preco vysoka skola nezverejni mena prijatych studentov...Neviete niekto ako by som ju mohol najst ??
v juni som bol na prijimackach na vysoku skolu, bavil som sa tam s jednou peknou a milou babou, bola s nou aj sestra..Avsak dnes som bol na zapise a vobec tam nebola, pritom sme sli na rovnaky odbor. Jedine co viem je SPZ jej sestry auta...Preco vysoka skola nezverejni mena prijatych studentov...Neviete niekto ako by som ju mohol najst ??
Re: Dievca z prijimaciek
mohol za nu prist zakonny zastupca, mozno ju este stretnes v septembri, ak nie, spytaj sa jej sestry ak ju prijali alebo druhej baby...
najhorsie je ze neviem ako sa vola, nestihol som sa to spytat ponahlala sa..
kurnik sere ma to

-
enterprise
Medium Expert
Skus nahliadnut do policajnych registrov
A ak tuto moc nemas, tak ti ostava len cakat a buchat si hlavu o stenu, ze si sa neopytal meno....ked uz si sa s nou tak dobre bavil 
Tak to si teda riadne pos-al, chlapce. Zoznamis sa s dievcatom a neopytas sa na jej meno??
U mna jedna z prvych veci, ktoru vzdy urobim, ked sa s nejakou zoznamujem je, ze sa opytam na jej ctene meno.
A to radim od teraz aplikovavat aj Tebe. 
Faridbang: Možno , že mala prihlášky na viacero VŠ, takže na tej tvojej sa objaviť nemusí. Hold máš smolu pokiaľ, nevieš nič o nej.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
podľa ŠPZ si nájdi aspoň priezvisko na koho je platená poistka pre to auto: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1
no a na základe priezviska už prehladať facebook a snáď ju tam nájdeš
na tom webe skp som to nasiel, poistene v alianz len neviem ako zistim priezvisko
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 19:58)
jedine co ten web vypisal je:
ŠPZ/EČV Druh vozidla Značka Typ Farba Poisťovateľ Číslo poistnej zmluvy Poistenie od Poistenie do
??? Osobný automobil ŠKODA FABIA MODRÁ 0002 Generali (ČPS) 8987005282 20.03.2009 00:00
neviem ako z tohto najdem priezvisko poradte..
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 19:58)
jedine co ten web vypisal je:
ŠPZ/EČV Druh vozidla Značka Typ Farba Poisťovateľ Číslo poistnej zmluvy Poistenie od Poistenie do
??? Osobný automobil ŠKODA FABIA MODRÁ 0002 Generali (ČPS) 8987005282 20.03.2009 00:00
neviem ako z tohto najdem priezvisko poradte..
nerob mu nadeje. auto moze byt na pisane na kohokolkvek (firma, frajer,...), sestra moze byt vydata, a aj ked nie moze mat ine priezvisko...audiotrack napísal:podľa ŠPZ si nájdi aspoň priezvisko na koho je platená poistka pre to auto: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1
no ale ak by to bol najlepsi scenar, tak aspon v AIS sa daju pozriet studenti podla aprobacii (preto usudzujem, ze aj inych univerzitnych systemoch by to mohlo ist), cize je sanca ju najst aj bez FB. ak ju priali a rozhodla sa pre tu konkratnu skolu
Audio pri poistkach tam nepise meno, ci tebe ano?
jackb napísal: nerob mu nadeje. auto moze byt na pisane na kohokolkvek (firma, frajer,...), sestra moze byt vydata, a aj ked nie moze mat ine priezvisko...
no ale ak by to bol najlepsi scenar, tak aspon v AIS sa daju pozriet studenti podla aprobacii (preto usudzujem, ze aj inych univerzitnych systemoch by to mohlo ist), cize je sanca ju najst aj bez FB. ak ju priali a rozhodla sa pre tu konkratnu skolu
podla aprobacii ? to je co ?
-
audiotrack
VIP
aprobacia je odbor ktorý študuje. Ak ste boli spolu na prijímačkach, tak bude mať zrejme rovnakú aprobáciu ako ty
aha rozumiem, lenze v AIS mi ide vyhladavat iba podla mena osoby, kde najdem podla aprobacie ?
-
mirak2
Hardcore addict
nijak... v aise hladaj v rozvrhu na predmetoch spoluziakov z prveho rocnika z rovnakeho odboru. (je tam vyhladavanie podla rocnikov, ale funguje dost cudne)
aprobacia vobec nie je odbor, ktory studuje... podla slovnika cudzich slov je to "schválenie, odsúhlasenie; spôsobilosť vyučovať odborný predmet; klasifikácia", teda to, co sa uz DOstudovalo... maly, ale podstatny detail.
aprobacia vobec nie je odbor, ktory studuje... podla slovnika cudzich slov je to "schválenie, odsúhlasenie; spôsobilosť vyučovať odborný predmet; klasifikácia", teda to, co sa uz DOstudovalo... maly, ale podstatny detail.
tu je obrazok ako vyzera moje menu v AIS , vobec netusim kde by som nasiel ten rozvrh
Naposledy upravil/-a audiotrack v 04 sep 2012, 15:26, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
Skús Portál študenta, tam by to malo byť niekde.
-
audiotrack
VIP
tak napíš jej popis spolu s ŠPZ na kancelársky papier a spolu s kontaktom na seba nalep na vchodové dvere.
Moji spoluziaci -> vyber si hociktory predmet a vyber vsetci spoluziaci. Ak este nemate nahadzane alebo zapisane predmety v AISe, tak si chvilu pockas.
Chlape, bola jedna, ale nie jediná.
Nechaj to tak a trénuj pohotovosť v komunikácii, aby sa Ti to nabudúce nestalo.
Nechaj to tak a trénuj pohotovosť v komunikácii, aby sa Ti to nabudúce nestalo.