pomoc s PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato171
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

pomoc s PC

Príspevok od používateľa mato171 »

dobry den tak ja mam taky problem ze ide mi strasne pomaly PC ale miestami aj seka proste dakedy ked si dam daco stahovat zacne tak sekat cele PC ze nemozem ist ani na net lebo by to trvalo hodinu dokedy by to spustilo prehladavac ne to este dajaku stranku.. a + mam spomaleny aj net stahovanie dakedy 2-3MB a teraz 9KB/s skusany ten isty torrent
tu je vypis z hijacku

Kód: Vybrať všetko

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 20:52:29, on 1. 9. 2012
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16448)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files (x86)\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe
D:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
D:\Download\HiJackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = 
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = 
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = 
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = 
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = 
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AMD AVT] Cmd.exe /c start "AMD Accelerated Video Transcoding device initialization" /min "C:\Program Files (x86)\AMD AVT\bin\kdbsync.exe" aml
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files (x86)\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe" /min
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /minimized /regrun
O4 - HKCU\..\Run: [RegistryBooster] "C:\Program Files (x86)\Uniblue\RegistryBooster\launcher.exe" delay 20000 
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: Avira Scheduler (AntiVirSchedulerService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Program Files (x86)\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
O23 - Service: Avira Realtime Protection (AntiVirService) - Avira Operations GmbH & Co. KG - C:\Program Files (x86)\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
O23 - Service: Defragmentation-Service (DfSdkS) - mst software GmbH, Germany - D:\Program Files (x86)\Ashampoo\Ashampoo WinOptimizer 9\DfsdkS64.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files (x86)\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Skype Updater (SkypeUpdate) - Skype Technologies - C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 5802 bytes
Zostava Procak intel core 2CPU 6300 @ 1,86GHz 1,87GHz
ramka 3GB
Grafika ati radeon HD 2600 pro

a tu je vsetko
//obrazky vkladaj do priloh

windows koli tej chybe bol preinstalovany a nic nepomohlo tak ja uz fakt neviem co moze byt chyba tak prosim o pomoc a registre boli precistene a PC prehladane proti virom s avirou tak prosim o pomoc:)
a este stale ked je ten PC tak spomaleny tak stale svieti to cervene svetielko na PC ta diodka vlastne jak keby ten hdd daco robil ale ja nwm co:D
Prílohy
fyzicka pamät.jpg
vsetko.jpg
terrens
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc s PC

Príspevok od používateľa terrens »

Servus,

na Tvojom mieste by som skúsil prehľadať HDD nejakým programom na zistenie chýb.

A keď bude taký spomalený tak si pozri správcu úloh a čo ho najviac zaťažuje- hlavne procesor.
mato171
Amateur
Amateur

a mohol by si mi nejaky program poradit?? a zo zatazenim nic mi nezatazuje CPU praveze ja mam cpu v pohode max mozilla vybehne na nejake to percento ale to len ked nacitava.. ja praveze dam spustit stahovanie tak zacne mi svietit ta diodka na bedni zrusim tahanie a svieti este dalsich 5-10minut a to iste aj pri spustani PC ..
terrens
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa terrens »

S.M.A.R.T.

A ak neni CPU zaťažený tak Ti to nemá prečo sekať. Kukni sa tam keď ti to bude sekať aby si zistil čo to robí. Možnože si len Avira sťahuje nejaké súbory potrebné na updatovanie alebo niečo podobné, a to ho zaťažuje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To vyzera skor na problem uTorrentu, ze ma nastavenych vela spojeni a zaroven aj neustale ukladanie dat na disk, takze ak ma napriklad 500 spojeni, tak je jasne, ze to odstavi cely internet.

Ked mas vypnuty uTorrent, tak vsetko ide normalne???
mato171
Amateur
Amateur

tu je ten SpeedFan + HDDlifePRo
Prílohy
tak tu je to cez ten program SpeedFan
tak tu je to cez ten program SpeedFan
a tu je HDDlifePro a tu v tom som skusil dat stahovat samozrejme ze som to zrusiel pred 5minutami diodka na bedni svieti doteraz a ten obrazok co je k tomu tak toto tam oranzove pri tom hdd co je tam stale chodi hore dole aj po tom ako som zrusil to tahanie tak nwm ci to je normalne..
a tu je HDDlifePro a tu v tom som skusil dat stahovat samozrejme ze som to zrusiel pred 5minutami diodka na bedni svieti doteraz a ten obrazok co je k tomu tak toto tam oranzove pri tom hdd co je tam stale chodi hore dole aj po tom ako som zrusil to tahanie tak nwm ci to je normalne..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stahujes cez uttorent?

Toto robilo aj mne posledne dni. Momentalne vypada, ze som to vyriesil downgradom uttorentu, nakolko nic ine umna nema pricinu. Niekde na ich fore pisu aj, ze nove verzie davaju zabrat disku na maximum.
Vyskusaj niektory zo starsich uttorentov:
http://www.filehippo.com/download_utorrent/history/6/

Ak to vsak nerobi len, ked stahujes, tak vyskusaj veru daky HD Tune na odskenovanie disku.

A vkladaj prilohy sem..
mato171
Amateur
Amateur

tak to ja som na tom utorrente len skusobne dal stahovat.. lebo ja v podstate len cez to stahujem a je tam len jeden torrent a ked vypnem stahovanie a vymazem ho z tamad tak mi ta dioda na PC svieti este 5-10minut a ked tak svieti tak cely comp tak ako keby kus sekal ale len kus napr dneska ked som dal stahovat ta normalne a ne cez torrenty tak to sekalo brutalne a som to asi este nenapisal ze asi pred 2 tyzdnami ten PC siel normalne potom zacal kus sekat potom dost a potom som len zapol sekol a nic proste som nepohol ani s myskou len tak ostal cize bolo nutne preinstalovat windows no aspon premna lebo ja tomu az tak nerozumiem..

//autoeditácia príspevku (01 Sep 2012, 23:57)
takze som restartoval PC po restarte som hned zapol spravcu a CPU zatazuje najviac avgnt.exe aj to len dakedy vyskoci az na 50 ale ked prejdu tak 2minuty tak sa to ukludni a je tam max 1 a potom uz len skype ale tak to je normalne a nic viac tam nejake extra nevyskakuje.. a samozrejme po restarte PC mi svietila asi 4minuty ta dioda a akonahle prestala tak pekne krasne ide PC tak ja uz nwm ci je to v HDD alebo v com
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak dobre vidim, tak mas v cudu disk. Mas tam plno warnov a chybnych sektorov. Sprav screen z programu HD Tune z kolonky Health a potom sprav aj plny Error scan.
mato171
Amateur
Amateur

tak tu je ten health a error scan sa este robi
Prílohy
Hdd3.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Myslim, ze uz ani netreba, ale nechaj to bezat. Zo SMARTu je vidiet, ze disk bude mat chybne sektory a tak mozes zhanat novy disk.
mato171
Amateur
Amateur

tak tu je ten error scan tak uz posud co to moze byt lebo mne sa dajak nezda ze je to zle ale zas tomu tak nerozumiem
Prílohy
HDD skuska.jpg
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mas tam chybne sektory, uz to bude len horsie
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

formatnut cez write zeros alebo opravit cez hdd generator.aj ked po case sa ti zase nazbieraju,ale lepsie ako hrdzavym drotom do oka :smt033
mato171
Amateur
Amateur

ok tak ja vam dakujem za ochotu cize hovorite ze je to v HDD a vsetko seka preto a preto je aj net pomalsi?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ved vidis v tych obrazkoch co si dal, mas tam zlte varovania a cervene chyby, je tam chyba Write Error Rate co znamena celkovy pocet chyb pri zapisovani, mas tam chybne sektory. Nema vyznam sa zaoberat dalej tymto diskom a treba ho cim skor vymenit. Ten disk ma nabehanych 22 tisic hodin, to je ako keby bezal nonstop dva a pol roka. Ak bezi 8 hodin denne, tak ma uz priblizne sedem a pol roka, takze sa nevidim, ze dosluzil.
mato171
Amateur
Amateur

no ten PC ma vela uz ani neviem kolko no ok tak ja vam kazdemu dakujem za pomoc a ochotu:)
makusko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa makusko »

Ahojte

Dopátral som sa k tomuto článku po dlhých hodinách neúspechu. Dostal sa ku mne notebook Acer Aspire 5750ZG. Ešte je v záruke, ale je v hroznom stave. Štart a vypínanie pc trvá aj 5 min a to isté je aj pri jeho ovládateľnosti. Pritom výkon je na minime. Taktiež hrozne pískajú repráky pri načitavani windowsu. Musel som vypnúť zvukovku aby som neprisiel o uši. Počítač som vyčistil komplet no nepomohlo. Nakoniec som narazil na túto tému a vyskúšal som HD tune. Vyliezlo mi z toho toto. Viete mi niekto presne vysvetliť diagnózu pc? aj keď asi tuším. ďakujem.
Prílohy
hd test.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tych vadnych sektorov je tam fakt tona. HD je v cudu, treba novy.
makusko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa makusko »

Notebook je v záruke. Dám ho opraviť. Chcel by som však vedieť ako je možné že za rok užívania sa tak zničí. Môže to byť nesprávnym užívaním? Alebo v tom hľadať nejakú výrobnú chybu?
Napísať odpoveď