Battlefield: Bad Company 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
inak k tomu ze ti nesli serveri moze to robit aj router mne tiez par serverov neslo a ked som kupil novy router zrazu nabehli
zdravim.. pri preinstalovani BFBC2 som par krat zadal nespravne heslo a zablokovalo ma to pri zadavani dalsich hesiel.. neviem sa tak dostat na svoj ucet. funguje technicka podpora na BFBC2? nejaky link?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
funguje EA live chat
uz som to vyriesil... teraz mi prezmenu nefunguje updater. po par minutach vyhodi hlasku, ze sa subor neda najst....zlyhalo spojenie / je nefunkcny server 
cafte, hrava niekto aktivne online BC2?
ja hravam, ale iba normal, nemam rad hardcore. Najlepsie s mikrofonom keby ste boli. Moj profil:
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/InsaneSVK/
ja hravam, ale iba normal, nemam rad hardcore. Najlepsie s mikrofonom keby ste boli. Moj profil:
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/InsaneSVK/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ser na updater. Vygoogli nazov patchu a stiahni
Ď. vyriesene... uz som z tocho chytal nervy
Čaute, chcel by som to s niekym hrávať,pretože kamoši to už prestali hrávať a ostal som sám. Našiel by sa niekto ?
nick Prophet96
nick Prophet96
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Nazdar, hráva este niekdo BC2?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja ho niekedy hrávam ked ma BF3 naserie 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja mám radšej Banana republic, často tam hrávaju aj admini a kontrolujú hru, a nieje tam automaticke kickovanie za baserape.
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 23:25)
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 23:25)
Tak ja som BF3 prestal hrať uplne. Aj napriek mnohým chybám, bugom, nedomyslením veciam, a faktu že BF3 je modernejšie, je tam viac možností, predsa ma len viac baví BC2, je to väčšia sranda.MichalkoOo napísal:ja ho niekedy hrávam ked ma BF3 naserie
Banana republic mam tiez v zozname ale nic moc server. Kazdy tam len cupi a caka kym mu dakto nevbehne do rany, popripadne aby ani nemusel pohnut mysou, len vystrelit 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja viem, niekedy sa tam dobre lovia sniperi, bežne neutočim na hlavnu zakladňu, ale ked všetci hraju za snipera tak si to naozaj užijem.
to je nuda, ja mam rad pohyb
najlepsie s GOLkou :-)
najlepsie s GOLkou :-)
vidim, ze by sme si spolu asi prilis nezahrali:)
.
najradsej hravam Oasis, Harvest day, Isla inocentes, Laguna Presa. Afroca Harbor sa vyhybam... (ked uz "musim", tak ignorujem prvu sadu mcomov - aj tak je to len o zniceni tankom). hravam len rush alebo hardcore rush (so sniper limitom).
- attacker ako assault + smoke grenade + zrychleny pohyb (agresivny styl = flank -> smoke -> arm mcom)
- defender ako engineer + AT4 / miny (niet nad pocit, ked zostrelite s AT4 helikopteru
..inac v poslednom case sa dost rozmohli cheateri
.
najradsej hravam Oasis, Harvest day, Isla inocentes, Laguna Presa. Afroca Harbor sa vyhybam... (ked uz "musim", tak ignorujem prvu sadu mcomov - aj tak je to len o zniceni tankom). hravam len rush alebo hardcore rush (so sniper limitom).
- attacker ako assault + smoke grenade + zrychleny pohyb (agresivny styl = flank -> smoke -> arm mcom)
- defender ako engineer + AT4 / miny (niet nad pocit, ked zostrelite s AT4 helikopteru
..inac v poslednom case sa dost rozmohli cheateri
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja hrávam rush na hociakej mape ako medic.. http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MichalkoOo/
Ten low k/d si nevšímajte - niekedy som hrával s 25FPS a trust myškou
Ten low k/d si nevšímajte - niekedy som hrával s 25FPS a trust myškou
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja hrávam Iba Arica Harbor ale Conq. Mapa má nevýhodu že vždy sa zvrtne na to že jeden tým zatlačí ten druhý na spawn a tým sa hra končí.
K tým cheaterom, je to o tom kde hrávaš, ked hráš na server kde su aktívny adminovia tak to nie je problém.
K tým cheaterom, je to o tom kde hrávaš, ked hráš na server kde su aktívny adminovia tak to nie je problém.
Ja zase prakticky iba heavy metal, semtam atacama desert. Iba conquest... Ostatne ma fakt nejak nebaví 
horšie je to s ľudmi, všade anti-teambased osadenstvo
horšie je to s ľudmi, všade anti-teambased osadenstvo
..kvoli cheaterom sa zdrzujem najma na Freehand oasis 24/7 (rush). Su tam takmer neustale admini, tak je to OK.
.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lumir25/#history
S novym kompom (minuly mesiac) je to 100 a 1. Tych "par" fps navyse urobi poriadny rozdiel. K/D si nevsimajte, zo zasady nevyuzivam tanky/helikoptery:)
.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lumir25/#history
S novym kompom (minuly mesiac) je to 100 a 1. Tych "par" fps navyse urobi poriadny rozdiel. K/D si nevsimajte, zo zasady nevyuzivam tanky/helikoptery:)