LG Prada 3.0

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LG Prada 3.0

Príspevok od používateľa uplink »

Prvé dojmy:

Fúú, kde len začať. Musím sa priznať, tieto prady si klioši nekupujú, lebo sú na nich moc drahé, teraz keď sú v akcii, tak som jednu vzal mame a musím povedať zatiaľ som príjemne prekvapený. Všetko úhľadne zabalené v luxusnej krabici, pocit z telefónu veľmi príjemný, od výroby nalepená ochranná fólia, display je veľmi pekný, najviac ma pobavili niektoré recky, kde písali že je len čiernobiely :D [však pre ten LG Ui majú aj skoro pravdu]. Dnes ho nechám oddychovať na nabíjačke celú noc, zajtra mu hodím first run a updatnem.

Pros:

:plus: naozaj luxusný telefón

Cons:

:minus: neakciová vysoká cena na daný hardware [zlý pomer cena/výkon - bang for the buck]

Ak nietko máte tento telefón, tak neváhajte a píšte svoje postrehy a nápady, ako spríjemniť jeho používanie...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: LG Prada 3.0

Príspevok od používateľa typek61 »

hodis fotky? :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Skočím zajtra po bráchovu G10 a porobím :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak isto som objednal zene v tejto akciovej cene a som velmi milo prekvapeny. Spracovanie velmi slusne (aj ked chromovy ramik aspon mohol byt kovovy) mobil sikovne padol do ruky rozmery tak isto prijemne. rychlost systemu super aj ked mam pocit ze po aktualizacii na ICS trosku spomalil no mozno moj subjektivny nazor. Zaujimave ze mobil je neblokovany aj ked uvadzaju ze je blokovany (usetrene 3 eura :D za odblok) Kvalita fotiek super. za cenu 199eur ? WOW. Ako dalsi MT pre moju zenu (upgrade z DESIRE HD) je to vynikajuca varianta. a navyse zenske sa idu z tej prady zblaznit :) Tu prikladam len 1 foto viac som zatial nefotil. A inak velmi pekne sluchadla v baleni. ako ne/kvalitne hraju neviem este ale vyzeraju naozaj skvele :smt006 o ano a tak isto chvalim ochranu foliu uz nalepenu tak isto clovek nemusi hned zhanat dolie =)
Prílohy
394175_253445444776876_821784813_n.jpg
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

je ten mobil vhodny aj pre muzov ci skor pre zeny? :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja myslim ze je tak to absolutne vhodne ci uz pre zeny alebo aj muzov. ako vravim nemat S3-ku idem do tejto prady aj ja =) dizajn je velmi elegantny a cierna farba je ozaj unisex.
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no normalne rozmyslam nad nim ale bojim sa ci nebude uz moc velky + LG a ich softverova podpora..skusim popozerat este nejake recenzie a uvidi sa :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ja ked som ho chytil do ruky zdal sa mi taky malicky ze sa dobre drzi v ruke :D ale to je mozno len pocit ked pouzivam S3 vacsiu. tak to ano LG a softwareova podpora je nic moc to je pravda ale na tento model je uz ICS takze je to celkom fajn. jelly bean nieje treba aj ked by potesil .
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kde stoji 199€? :)
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tu
http://www.telekom.sk/benefit/exclusive-telekom.php
ale musis mat pausal od telekomu aby sa to dalo kupit...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mame sa do toho telefónu moc nechce a ani bráchovi do foťáku :D tak som moc nepostúpil. Akurát som to updatol na najnovší fw, to je všetko. A display som si myslel že je AMOLED, svietil jak sviňa, som netušil že aj na iPS displayi sa dá vyrúbiť taký kontrast...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nemusis mat pausal staci easy karta na kredit. Hej ten ips displej milo prekvapil co sa kvality tyka :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mam tm aj pausal, pozriem sa na tu pradu :-)
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Ma význam vymeniť EVO 3D za tento telefón...viem, že výkonnostne si veľmi nepomôžem, ja len potrebujem nejaký nový telefon, lebo EVO ma už prestáva baviť...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ak ta evo prestava bavit tak jednoznacne vymen :D ako evo 3d je ocosi lepsi napriklad co sa tyka rozlisenia ale zas ma 5mpx fotak. a displej u prady sa mi zda byt kvalitativne na vyssej urovni ako evo 3d. ja osobne by som skusil pradu byt tebou. ak sa ti nebude pozdavat predas ju =)
sptnko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sptnko »

Chalani za koľko dní vám prišiel mobil po objednaní z telekomu ? Je možné mobil kúpiť a využívať v ňom O2 kartu a ak by náhodou môžem ho kľudne predať ?

Už len tá cena je podľa mňa skvelá a ak by ma mobil omrzel, myslím si že ho stále predám za peknú cenu. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sptnko napísal:Chalani za koľko dní vám prišiel mobil po objednaní z telekomu ? Je možné mobil kúpiť a využívať v ňom O2 kartu a ak by náhodou môžem ho kľudne predať ?

Už len tá cena je podľa mňa skvelá a ak by ma mobil omrzel, myslím si že ho stále predám za peknú cenu. :)
O2 tam nenarveš a keď ho predáš a dojdú na to, tak Ťa zavrú, majú to priamo v podmienkach, že je len pre Teba [alebo rodinu] len pre telekom a nie na predaj. Je to tam hrubým a červeným napísané.

Arkaz - btw. Prada 3.0 má 8.0 Mipix foťák, nie 5.0 mipix. A fotky sú lepšie ako na Evo 3D.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Uplink - ved hej tak som to myslel ze je lepsi v rozliseni ale zas ako minus ma 5 mpx fotak :D :)

A o2 tam das bez problemov ta prada je neblokovana :) mne prisiel za 2 dni od objednania. A myslim ze nemaju ako prist nato ze si ho predal. Aj keby spravi to tak minimalne 50% tych spekulantov co to kupili a uz dali na bazos :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Prísť na to majú ako, je viazaný cez iMEi v systéme, otázne je či chcú. A nie je blokovaný? Ten kuriér mi vravel že je, asi o tom nič nevedel :/
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ako ano jedine cez to IMEI ale nemyslim ze budu 112 telefonov kontrolovat len preto ze ich dali lacnejsie. ale tka clovek nikdy nevie :D ano ano je neblokovany. aj moj aj kamos co si objednaval. uz som sa zlakol ze budem musiet robit drahy odblok za 3 eura :D
Napísať odpoveď