ake SSD do Lenovo IdeaPad Y580
ake SSD do Lenovo IdeaPad Y580
poradite my aky SSD disk si kupit do Lenovo IdeaPad Y580. aky typ a kolko GB by bolo najidealnejsie
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ake SSD do Lenovo IdeaPad Y580
Ak máš na mysli tento tak Ti stačí zistiť čo to má zač a potom si len dokúpiť lepší(kapacitne odporúčam tých 128GB).
Ak nejaký iný tak treba zistiť či tam hlavne pripojíš taký SSD(obyčajne mSata). Naporíklad.
Ak nejaký iný tak treba zistiť či tam hlavne pripojíš taký SSD(obyčajne mSata). Naporíklad.
tak ja kupujem tento: http://datacomp.sk/lenovo-ideapad-y580- ... 33879.html
-
terrens
Light Star
Nikde na nete som nenašiel že by mal tento notebook konektor mSata(možno som zle pozeral). Takže ak tam chceš dať SSD tak len vymeniť za pôvodný HDD. Čo sa samozrejme odrazí na kapacite. Na druhej strane máš rapídne zrýchlenie behu aplikácií a podobných vecí.
A neskôr si môžeš spraviť z toho 1TB HDD externý HDD s USB 3.0- keďže ten notebook má USB 3.0- a využívať ho len takto cez USB.
A neskôr si môžeš spraviť z toho 1TB HDD externý HDD s USB 3.0- keďže ten notebook má USB 3.0- a využívať ho len takto cez USB.
super.. mam rovnake lenovo (kombinacia 32GB SSD + 1TB HDD) a chystam sa zaciatkom buduceho roku investovar do vacsieho SSD
.
ak by som zakupil vacsie SSD, kolko by stala vymena (samozrejme aj instalacia systemu, kedze WIN je teraz na 32GB SSD)? ..sam si na to netrufnem
..odpoved kludne do SS, ak tu mame niekoho, co sa tym zivi - Bratislava:)
.
ak by som zakupil vacsie SSD, kolko by stala vymena (samozrejme aj instalacia systemu, kedze WIN je teraz na 32GB SSD)? ..sam si na to netrufnem
..odpoved kludne do SS, ak tu mame niekoho, co sa tym zivi - Bratislava:)
ja mam o radu mladsieho brata y570 a ssd som vyriesil tak, ze som vymontoval DVD rom, a cez ebay kupil box pre disk, ktory sa potom vlozi na miesto dvd romky.
SSD mam napojene tam kde bol povodny 5400 disk a povodny je v tom boxe
Link pre Y570, neviem ci bude ale pasovat pre 580
SSD mam napojene tam kde bol povodny 5400 disk a povodny je v tom boxe
Link pre Y570, neviem ci bude ale pasovat pre 580
inac.. a ako je to so zarukou.. ked sa zasiahne do ntb a vymeni sa komponent. Pada zaruka na cely ntb alebo len na vymenenu cast?
pokial nedonicis srobiky a potom ak posles na reklamaciu nb s povodnym komponentom tak by malo byt vsetko v poriadku
-
slipknot1506
Light Star
TO by aj mna zaujimalo či sa dá do spominaneho booku dať SSD
Ale ten model som videl už aj s SSD od kúpy.
-
terrens
Light Star
SSD dáš do každého notebooku. Otázkou je: či je ho tam možné dať bez výmeny HDD.