Fyzická pamät
-
patinko111
Novice
Fyzická pamät
Čaute, mam problém ohľadom tejto pamäte na PC , chcel by som vedieť ako to znížiť späť na pôvodné hodnoty ,keď som to fotil mal som spustenú len mozilu a WMP ,tiež mi to stále vypisuje upozornenia u ukončení programov aby sa zabránilo strate informácií atď. čo mám robiť ? . Mám 4GB DDR3 ramku.
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fyzická pamät
4GB? Podľa môjho odhadu tam máš len 3GB. Ale žeby WIN 7 nepodporoval 4GB?
Najprv skús zistiť čo ti "žere" toľko RAMky. Tam máš záložku "Procesy" a daj si ich zoradiť podľa používania pamäte. Ten screen sem môžeš hodiť- viac pomôže.
Najprv skús zistiť čo ti "žere" toľko RAMky. Tam máš záložku "Procesy" a daj si ich zoradiť podľa používania pamäte. Ten screen sem môžeš hodiť- viac pomôže.
-
Grim
Darca
...možno má 4 GB ale keďže má 32 bitový systém, tak sa adresuje menej...
-
patinko111
Novice
grim 32bit Win7 uz podporuje 4gb ram, jedine ze by mal Win7 Starter
-
Grim
Darca
...žiadny 32 bitový systém nepodporuje viac ako niečo málo cez 3GB RAM...jedine že by si mi dal nejaký dôkaz...
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 85%29.aspx
Physical Memory Limits: Windows 7
Physical Memory Limits: Windows 7
-
Grim
Darca
...a si si istý, že naíta celé 4GB, alebo len 3 a niečo ako jwednému môjmu známemu a mne tiež?...k autorovmu problému, mohlo by pomôcť niečo takéto: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... &g[oz]=1.0
niesom si isty, ja ked som riesil problem, aj tu na hojku je o tom tema, ze mi nezobrazovalo moju ram, kolko by malo, vzdy pomohol tvrdy restart
Každopádne, otvor tie procesy znova a zaškrtni dole možnosť "Zobrazit procesy všech uživatelú" a pošli screenshot.