Antik CS
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Antik CS
Ked nemam antik internet neda sa to nejak spravit aby som mohol hrat na antik servroch?
Možno pomôže: http://cs.antik.sk/modules.php?name=antik&op=zoznam
..alebo skús poštudovať uvedenú stránku..
..alebo skús poštudovať uvedenú stránku..
Re: Antik CS
Ahoj a neviete ako je to teraz s Antik Servermi? Fungujú ešte ak niekto mate nejake informácie tak napíšte. Dik:-)
-
mirak2
Hardcore addict
nefunguju. uz dlho. a ani nebudu.
Aha a nevieš čo sa s nimi stalo? Nedávno som hral ešte na serveroch k3s4 ktoré nahradili antik interface alebo tak nejak sa to volalo, a potom som si dal prestávku od counter striku a teraz som našiel už len zopár serverov na ktorých som hrával. Nemáš nejake dobré servery na counter strike?
-
mirak2
Hardcore addict
neviem, odkedy neboli normalne INTF od antiku, kde som robil admina, tak nemam info, ze kto co robil... jha hravam na csportal.sk , ipcky najdes na ich stranke
Jaj a ty si bol na antiku admin?? ako sa volas na cs 1.6? ja hram najmä na cs.wtf.sk alebo na soe.cz.
-
mirak2
Hardcore addict
volakedy som bol, este v dobe, ked to mal pod palcom antik a nie klan bitchees resp. kesa ci co to bolo..mal som taky isty nick ako tu
Aha okej tak dik ze si odpisal ale škoda že už nesu antik servery aj ked antik myslim ze sa rozrasta ako firma ale co uz
) tak sa maj ahoj