nfs underground 2 na windows 7
nfs underground 2 na windows 7
cawte
pouzivam win 7 x64 ultimate
nainstaloval som si nfsu2 a ked ho cracknem a spustim, tak mi naskoci chyba:,,speed2.exe prestal pracovat´´.
vedel by niekto pomoct?
dakujem
sice som si nasiel na oficialnej stranke microsoftu, ze tato hra nieje kompatibilna s windows 7 ale nedalo by sa to nejako vyriesit?
pouzivam win 7 x64 ultimate
nainstaloval som si nfsu2 a ked ho cracknem a spustim, tak mi naskoci chyba:,,speed2.exe prestal pracovat´´.
vedel by niekto pomoct?
dakujem
sice som si nasiel na oficialnej stranke microsoftu, ze tato hra nieje kompatibilna s windows 7 ale nedalo by sa to nejako vyriesit?
Re: nfs underground 2 na windows 7
ja mam 32 bitovu 7micku a mi ide 
len to som chcel
len to som chcel
Ja mam 64bitovu Seven a tiez mi to ide. Skus hru opatchovat najnovsim patchom. A nezabudni si stiahnut na ten patch aj spravny crack.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
speed.exe je predsa crack ktorym si na 99% nahradil povodny spustaci subor takze chybu by som hladal tam
ako bolo spomenute skus inakajsi pripadne nech ti tuna dakto z borcou posle ten ich na majl ked im to ide 
urobil som par reinstalovaní hry a nakoniec som to nejako rozbehol.
Sam neviem ako.
dakujem za snahu.
please lock
Sam neviem ako.
dakujem za snahu.
please lock
Peosím vás mam WIN7 32bit kde si mam uloziť stiahnutý SAVE? PORSIM
15 sekund hladania na Googly
EN - X:\Documents and Settings\meno\Local Settings\Application data\NFS Underground
CZ - X:\Documents and Settings\meno\Místní nastavení\Data aplikací\NFS Underground 2
EDIT: Samozrejme nezabudni si povolit v nastaveniach aby ti zobrazovalo skryte priecinky.
EN - X:\Documents and Settings\meno\Local Settings\Application data\NFS Underground
CZ - X:\Documents and Settings\meno\Místní nastavení\Data aplikací\NFS Underground 2
EDIT: Samozrejme nezabudni si povolit v nastaveniach aby ti zobrazovalo skryte priecinky.
Diki a kde povolim te priecinky?
LEbo ja to hladam uz dobre 2 dni nide to nevim najst a na CZ verzi win7?
LEbo ja to hladam uz dobre 2 dni nide to nevim najst a na CZ verzi win7?
start/ovladaci panel/moznosti priecinka/hore- zobrazenie/a odfajknes tam Skryt chranene subory Operacneho Systemu a o kusok nizsie Zobrazovat skryte subory a priecinky
EDIT: np
EDIT: np
no uz mi to ukazuje len to mam zamknute ako to odomknem?
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 20:51)
Uf.Duki bratu si fakt borec diki moc uz to mam
DIKI MOC MOC...dikes za namahu xD
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 20:51)
Uf.Duki bratu si fakt borec diki moc uz to mam
Caute ja mam rovnaky problem.. ja si odomnkenm tie tajne priecinky ale "Documents and Settings" mam zamknute a nedovoli mi to otvorit ako na to? 
namiesto hrania hier si radsej zober do ruky nejaku literaturu o PC a studuj ...Bebik napísal:Caute ja mam rovnaky problem.. ja si odomnkenm tie tajne priecinky ale "Documents and Settings" mam zamknute a nedovoli mi to otvorit ako na to?