Ahojte,
v zime byva u nas v byte hlavne v detskej izbe vlhkost vzduchu 15-30%. V ostatnych castiach bytu byva okolo 30-40%. vacsiu vlhkost cez zimu v byte nedosiahneme. Dieta byva dost casto chore, minulu zimu skoro celu. Pediater odporucil viac zvlhcovat priestor kde dieta spava. Tak by som chcel poradit s vyberom. Rozmer izby 4x3x2,65m. Co som pozeral na internete vela diskusii som nenasiel, len som postrehol, ze odporucaju ultrazvukove zvlhcovace alebo cisticky vzduchu - tie ale asi nie su aj na zvlhcovanie vzduchu, ci sa mylim...? dakujem za pripade rady, tipy navrhy.
Zvlhčovač vzduchu do bytu - detskej izby
-
marek carey
Medium Star
Re: Zvlhčovač vzduchu do bytu - detskej izby
Hociaky zvlhcovac bude lepsi ako ziadny, a co sa tyka toho cistenia, to je bonus k zvlhcovaniu, takze mas to dva v jednom, navyse vzduch vycisteny od pelu, prachu, atd. 
My mame doma obycajny zvlhcovac, nic specialne. A je naozaj citit lepsi vzduch. Vlastne hociaky aky kupis pomoze a cim lepsi, tym viac.
bacha ale na jednu vec> v zime ked sa menej vetra tak sa lahko moze stat ze ta vlhkost zacne kondenzovat niekde do chladneho rohu miestnosti a vznikne plesen. Treba to priebezne sledovat.
Ja odporucam ultrazvukovu.
Ja odporucam ultrazvukovu.
prípadne cez zimu keď kúriš, tak doma sme mali donedávna takú keramickú blbosť, do ktorej sa len nalieval vodu a bolo to zavesené na radiátore... či to bolo na niečo dobré to nvm povedať, lebo voda tam bola naposledy pred možno 10 rokmi
ale ako alternatíva, keby si chcel ušetriť trocha, tak by to išlo
aj keď s normálnym zvlhčovačom vzduchu sa to nedá porovnávať, teda aspoň si myslím...