Riesim toto zariadenie:
Linksys WAG120N (Wireless- N Home ADSL2+ Modem Router)
http://www.alza.sk/linksys-wag120n-d162642.htm
a nasledovnu situaciu:
Ide o prenajaty maly domcek, pricom vo vedlajsom dome (steny su meter dva od seba) byva vlastnik, ma internet a pomocou wifiny ho zdiela aj podnajomnikovi v domceku. Problem je, ze ten signal je slaby a casto vypadava.
Da sa Linksys WAG120N v spominanom domceku pouzit ako zosilnovac tohto signalu? Ak ano, ako ho, pls, treba nastavit?
Vdaka!
Router ako zosilnovac signalu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Router ako zosilnovac signalu
Kedze to ma 2 interne anteny, tak tam nepripojis nic silnejsie. Riesenim by mohlo byt pouzitie OpenWRT firmwaru a zvysenie vykonu zariadenia, ale trebalo by sa s tym pohrat a nastudovat diskusie na internete, ze co a ako. Skor by som ho predal a kupil novy dsl modem.
"Kedze to ma 2 interne anteny, tak tam nepripojis nic silnejsie."
Prepac, celkom nerozumiem.... Co silnejsie by som mal k nemu pripajat? Ja som chcel, ci ten router nemoze zosilnovat ten signal z vedlajsej budovy.
Myslel si tak, ze keby mal externu antenu, tak je to skor mozne?
Prepac, celkom nerozumiem.... Co silnejsie by som mal k nemu pripajat? Ja som chcel, ci ten router nemoze zosilnovat ten signal z vedlajsej budovy.
Myslel si tak, ze keby mal externu antenu, tak je to skor mozne?
Nastuduj si co znamena pojem interny a externy. Tento shit nema konektor na externu antenu.
test:
Viem, co znamena interny a externy. A ze nema konektor na externu antenu, tiez vidim.
hojko: Kupim zariadenie s externou antenou - ako to potom nastavit?
Cize mi nepojde kabel od providera do WANka... a co dalej?
Edit (7.9.2012): Pls, cize blizsie k tomu nastaveniu mi neviete niekto poradit? Aby som vedel, ci ho mam vobec kupovat.
Viem, co znamena interny a externy. A ze nema konektor na externu antenu, tiez vidim.
hojko: Kupim zariadenie s externou antenou - ako to potom nastavit?
Cize mi nepojde kabel od providera do WANka... a co dalej?
Edit (7.9.2012): Pls, cize blizsie k tomu nastaveniu mi neviete niekto poradit? Aby som vedel, ci ho mam vobec kupovat.