korozia sudu riesenie
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
korozia sudu riesenie
mam plechove sudy na dazdovu vodu a hrzaveju , hladam najlacnejsi sposob ako to zmiernit ( nater som skusal olupuje sa ) defakto teraz su sudy uz dost zhrzavene cize natieranie asi nebude ta spravna cena , rozmyslal som zeby som sud vyasfaltoval ( letlampa + kocka asfaltu a bavim sa ) len neviem kde zohnat asfalt a cestu rozoberat asi nebudem 
-
audiotrack
VIP
Re: korozia sudu riesenie
neuvažoval si nad kúpou rovno nového suda? Stojí to nejakých 60€ +-. Koľko by ťa vyšiel asfalt, a koľko práce by to dalo neviem, skús si to zvážiť či sa to vôbec oplatí
-
gego
Light Professional
oplati pretoze tie sudy su nove len niesu pozinkovane 
-
audiotrack
VIP
nie sú pozinkované, ale majú nový náter. Neviem koľko taký sud vydrží, ale minimálne dva roky musí akokoľvek. Tvoj nech zrepasuješ akokoľvek, nikdy nebude ako nový, tak argument že nie sú pozinkované.. no dobre, veď ani tvoj by po oprave nebol pozinkovaný
Skus plastovy sud
obrus, poriadne ocisti od hrdze a natri ho bazenovou farbou
Gumoalsfalt.
-
hojko
Site Admin
Tak ci tak, pokial sud ma koroziu, tak mu nepomoze brusenie, nepomoze ani gumoasflat a ani iny nater, tej korozie sa uz nezbavia a skor ci neskor opat zacne nicit sud.
Korozie sa sbavíš najlepšie opieskovaním, no a potom asi fakt len gumoasfalt alebo nejakú jeho obdobu. Ale to tiež nebude na veky. Neviem na čo potom používaš vodu zo suda
No neviem či nebude lacnejšie zohnať si plastový sud a máš pokoj http://www.bazos.sk/search.php?hledat=p ... 5&kitx=ano
No neviem či nebude lacnejšie zohnať si plastový sud a máš pokoj http://www.bazos.sk/search.php?hledat=p ... 5&kitx=ano
radsej kupit novy sud, vobec sa neoplati opravovat hrdzavy, problem bude len asi s dopravou, do bezneho auta ho asi nenarves
nater, jedine.. my mame na zahrade sudy ktore su zvarene z hrubeho plechu, jeden okruhly ma zo 20 rokov a stale drzi a jedna nadrz je hranata to fotrik daval dokopy pred 10 rokmi cca. ten plech moze mat 5 mm cca, furt to drzi.