Identifikacne stitky
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Identifikacne stitky
Aha. Takže nikto nevie.
No čo narobím, tak porozmýšľam čo dať na ten "medical" a keď na nič neprídem tak objednám čierny aj sivý.
No čo narobím, tak porozmýšľam čo dať na ten "medical" a keď na nič neprídem tak objednám čierny aj sivý.
ja som mal vtedy info z ministerstva, dostal som sa aj k technickym rozmerom, len tam chybal text a moj zdroj-uradink mal jeden znamky a jeho kamarat radovy vojak mal uplne ine
-
Fortune
Light Professional
nemal som cas v robote, takze maybe zajtra, slovenske su ako pisal kolega vyssie dost nejasne, raz som ich snad videl, ale boli troska ine, mam pocit, ze text nebol vyrazeny, ale skor gravirovany, skusim overit
-
Michaelo
Hardcore addict
To by som ti bol veľmi vďačný. Susedka má manžela vojaka no ten tu je len niekedy no keď ho uvidím tak sa ho spýtam čo tam je alebo čo by mi neukázal tie jeho.
nic v zlom ale chulostive info ako rodne cislo ak nesluzite na missi v armade by som si tam urcite nedaval...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak človek to chce mať vierohodné. A predsa len k tomu sa nedostane nikto, iba ak by mi to zobral z krku o čom pochybujem.
nikdy si nestratil kluce z krku?
nebol opity alebo pri bitke/sulozi nestratil retiazku?
to stratis ovela jednoduchsie ako pekna baba panenstvo...
vierohodne to ano ale chulostive info by som si tam naozaj nedal... aj vojaci tam maju vojenske cislo a nie rodne... ked pride kamarat z misie opytam sa ho ake maju, novodobe slovenske som veru este ani ja nevidel
nebol opity alebo pri bitke/sulozi nestratil retiazku?
to stratis ovela jednoduchsie ako pekna baba panenstvo...
vierohodne to ano ale chulostive info by som si tam naozaj nedal... aj vojaci tam maju vojenske cislo a nie rodne... ked pride kamarat z misie opytam sa ho ake maju, novodobe slovenske som veru este ani ja nevidel
ja tam rodne cislo len cisto preto, aby ked cestu na expediciu/expediuciu/lavinu neprezijem, aby vedeli koho to nasli. bezne DT nenosim, takze o to, ze ich stratim pri menovanych cinnostich sa nebojim 
-
Michaelo
Hardcore addict
Nebijem a nebijem sa a pri sulozi do na sebe nemam, naco mam cely cas rincat? 
Ale spytaj sa co tam vlastne maju.
Ale spytaj sa co tam vlastne maju.
Ake mate skusenosti so stitkami z http://www.armpek.sk/identifikacne-stit ... je-na-2-ks ? Prip. mate niekto nejake fotky ako tieto stitky v reale vypadaju?
I.B.M - je to kvalitný matroš, je to dosť dobre vypieskované, drží to bravúrne, nezoškrabuje sa to pri nosený atď. Odporúčam
chcem sa opytat, ktore identifikacne znamky si mam objednat?
štvor alebo päť riadkove ?
http://www.municak.sk/index.php?option= ... r&formid=1
http://www.commando.sk/dog-tag-razenie/ ... -gumickami
viem čo si na ne chcem dat vyrazit a vyhovuje mi 5-riadkovy ale bude to na stitku vsetko vidno a bude to citatelne?
preco ma municak 4 a commando 5 riadkove ?
nema niekto foto z stitkov z commanda aby ukazal foto?
štvor alebo päť riadkove ?
http://www.municak.sk/index.php?option= ... r&formid=1
http://www.commando.sk/dog-tag-razenie/ ... -gumickami
viem čo si na ne chcem dat vyrazit a vyhovuje mi 5-riadkovy ale bude to na stitku vsetko vidno a bude to citatelne?
preco ma municak 4 a commando 5 riadkove ?
nema niekto foto z stitkov z commanda aby ukazal foto?
-
Michaelo
Hardcore addict
Lebo tie čo vyrába Commando nemajú ochrannú gumičku okolo štítku.
Normálne sa používajú 4riadkové (aj v armáde) a hlavne s tou gumičkou sú lepšie, neštrngajú na každom kroku.
Normálne sa používajú 4riadkové (aj v armáde) a hlavne s tou gumičkou sú lepšie, neštrngajú na každom kroku.
... ale aj Commando ma gumicky aby to netrieskalo pri pohybe ...
-
Michaelo
Hardcore addict
Moze byt ale budes to mat dost na tesno. Ja som nevedel co dat na 4 riadky nie to na 5 
-
colombiana
Novice
suhlasim s Tebou, mne sa tiez velmi pacia a nosila by som ich urcite pod trickomevilbanana napísal:tak po prvenapisal si to trefne a pobavilo ma to a po druhe zas niesom 70 kilovy srac co by to nosil aby sa tvaril ze je drsny.. mne sa proste pacia a nemusel by som ich musiet vsade ukazovat kludne aj pod trickom.. proste sa mi pacia
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2013, 19:00)
ahojte, moje sa prave razia