Pravica vs. Ľavica

Diskusie na politické témy...

Co uprednostnujete v politike?

Pravicu
170
72%
Lavicu
66
28%

Celkom hlasov: 236

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Pravica vs. Ľavica

Príspevok od používateľa hughito »

Už sa prebuďte z toho sulíkovského sna. SMER dávno nevolia a ani nikdy nevolili len dôchodci a ZŠ vzdelaní ľudia.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

hughito, máš to aj nejako podložené? Ja totiž zo svojho okolia viem len o svojej babke, ktorá volila Fica, takže ak to zovšeobecním, vychádza mi to práve na dôchodcov a slabo vzdelaných ľudí :smt104
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ja poznám kopec vysokoškolských študentov a ľudí, ktorý volili SMER. Osobne.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

begbeee napísal:No ja poznám kopec vysokoškolských študentov a ľudí, ktorý volili SMER. Osobne.
A to je smutne. Tiez poznam par vysokoskolakov ficovolicov, neda sa s nimi ani na pive sedet. Vlastne po vacsine ani na to pivo nemaju.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to môžem povedať aj ja, že poznám pravičiarov, ktorý bývajú v dvojizbovom a majú plat 500€. To je kruté zovšeobecňovanie, čo robíš.
Axióma idiot = ľavičiar | vzdelanec = pravičiar začína byť už veľmi otrepaná a nie je pravdivá. Je to posledná barlička pravičiarov, ale argumentačne prehrávajú s ľavicou temer v každej diskusii. Zaujímavé, že každý ten svoj *voľný* trh vidí každý inak.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Suhlasim, ze argumentacne praviciar prehrava. Diskusia s laviciarmi, ktori si myslia, ze za vsetko zle moze kapitalizmus, pri tom kapitalizmus tu (v svetovom kontexte) nie je a pravdepodobne ani nikdy nebude sa inak ako prehrat ani neda.
Morgoth2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Morgoth2 »

TommyHot napísal:Ok ked niekto vzyva fica, tak budis. Je to sice zlodej, ale aspon nie vrah. No vzyvat meciara? Ty budes nejaky hlupak s vychodenou zakladnou a minimalkou v penazenke.
Urážky si nechaj pre seba,a odkiaľ ty máš právo nazývať Mečiara vrahom?Videl si niekedy jeho vystúpenia napr. z 94?Jeho myšlienky idey a podobne?A vieš vôbec že ako boli v skutočnosti určité veci ktoré opozícia s Markízou vtedy prekrútili?A nemám minimálku v peňaženke,a čuduj sa svete nemám len základnú a akurát idem na vysokú.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zivia ta rodicia ? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

TommyHot napísal:Suhlasim, ze argumentacne praviciar prehrava. Diskusia s laviciarmi, ktori si myslia, ze za vsetko zle moze kapitalizmus, pri tom kapitalizmus tu (v svetovom kontexte) nie je a pravdepodobne ani nikdy nebude sa inak ako prehrat ani neda.
Takže priznávaš, že kapitalizmus je utopická teória?
Morgoth2
Amateur
Amateur

Racius napísal:Zivia ta rodicia ? :)
No zatiaľ áno.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Keď fakt ideš iba na výšku - koľko rokov si mal v roku 1994? Len tak, aby som si ozrejmil isté spojitosti. Teda samozrejme - ak netrolluješ, lebo zatiaľ mi to tak pripadá :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

LOL, samozrejme, že je to troll. Sa čudujem, že reagujete. Nejaké alter ego si sem prišlo argumentačne podporiť tézu ľavica = socka.
Morgoth2
Amateur
Amateur

seth82 napísal:Keď fakt ideš iba na výšku - koľko rokov si mal v roku 1994? Len tak, aby som si ozrejmil isté spojitosti. Teda samozrejme - ak netrolluješ, lebo zatiaľ mi to tak pripadá :)
Netrolujem ale dobre viem čo sa vtedy dialo,nikdy som nebral názory z Markízy ale samozrejme že knihy,kazety doma,plus rodičia samozrejme.Ale odjakživa som neznášal pravicu len keď som počul čo zamýšľajú.

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 14:22)
begbeee napísal:LOL, samozrejme, že je to troll. Sa čudujem, že reagujete. Nejaké alter ego si sem prišlo argumentačne podporiť tézu ľavica = socka.
Nepoznáš ma tak nehovor radšej.Každý kto ma pozná vie že mám takéto názory,len ty ma nepoznáš tak preto sa ti to zdá čudné lebo si myslíš že 99% ľudí vo veku 18-25 podporuje pravicu.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja tiez poznam par ludi co volilo fica: jedna vysokoskolacka, druha vysokoskolacka (ta preto, lebo jej brat vdaka smeru zaraba velke peniaze, je v tom MSD skade pochadza kolesik a ako spravny socialny demokrat byva v 10 milionovom mezonete) a posledna tretia kamaratka, ktora pochadza z chudobnych pomerov a robila v obchode za 400 v hrubom. Aby som to zovseobecnil, tak prva je chudobna inteligentna baba, druha je oportunistka a tretia je chudobna a blba. Ziadneho chalana nepoznam co by volil SMER. Takze toto su moje sukromne "stats" :D To mozno z takych...50 ludi co si teraz tak urobim prierez kamaratmi, spoluziakmi a rodinou.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Morgoth2: Neodpovedal si mi. Koľko si mal vtedy rokov. Iba toľko chcem vedieť.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

čo sa týka debaty medzi pravicou a ľavicou, Ctirad Mašín, ktorý o ľavici a jej praxi, keď sa dostane k moci vedel celkom dosť sa vyjadril takto...
„Jediná debata s levičáky všeho druhu, která není ztrátou času, je podříznutí chrtanu nebo dobře umístená kulka.“
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Morgoth2 napísal:Ale odjakživa som neznášal pravicu len keď som počul čo zamýšľajú.
A co takeho si pocul?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mna by skor zaujimalo, kto ho dostal na taku anti-pravicarsku cestu
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

beardie: Ako asi? Rodicia maju na kredenci nalepku "Ja <3 Meciara". Meciar je vrah a psychopat. Ja si tie casy pamatam... Boli sme vtedy "divoky vychod". Strielalo sa, vybuchovali auta, a tunelovalo sa co sa dalo. Statny dlh sa zvysoval tak, ze sme stali pred krachom.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a nezabudajme na pozicky s 30% urokom a Meciarove krvave paprce, porusovanie zakonov, beztrestnost pred sudmi, neuposluchnutie Ustavneho sudu, a tak... :)
Napísať odpoveď