je to ako sa hovori "polsiestej" tema ale tak nenasiel som tu nic podobne
100percent juice horkost
100percent juice horkost
preco je 100percentny dzus vzdy len horky
?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: 100percent juice horkost
neviem, kupuješ pokazené džúsy v kauflande? Skús si kúpiť iný ako pomarančový alebo grapefruitový a nebude horký. Napríklad také jablko je sladké až sa z neho srať chce
aj happy day moze byt pokazeny, myslim orange 100ky tie su vsetky horkaste
tiez mam tu skusenost ze 100% su horkaste 
kup si 100% štavu a nie džus.. dost rozdiel
vytlac si 100% pomaranc a nie stavu.. dost rozdiel
horkost moze byt sposobena tym, ze sa pomarance na linke "odstavuju" cele aj so supou (ta moze byt horkasta). zo stavy je vyrobeny koncentrat, ktory sa dalej predava ako komodita.
urcite nieco urobia aj rozne regulatory kyslosti a konzervanty, co vyrovcovia pouzivaju..... tot moja teoria
horkost moze byt sposobena tym, ze sa pomarance na linke "odstavuju" cele aj so supou (ta moze byt horkasta). zo stavy je vyrobeny koncentrat, ktory sa dalej predava ako komodita.
urcite nieco urobia aj rozne regulatory kyslosti a konzervanty, co vyrovcovia pouzivaju..... tot moja teoria
Horkosť (miešaná s kyslosťou) môže byť tiež spôsobená konzumáciou džúsu po dentálnej hygiene.
Teraz vážne, v obchodoch predávajú sračky čo sa tohto týka... niet nad doma odšťavené ovocie...
Teraz vážne, v obchodoch predávajú sračky čo sa tohto týka... niet nad doma odšťavené ovocie...
-
pryja
Darca
Ja pijem 100% dzusy skoro kazdy den a nikdy sa mi horke nezdali. Ani pomarancovy. Len asi dvakrat sa mi stalo, ze som nasla doma pomarancovy dzus od CBA, v takej cerveno-bielej skatuli a ten nejak divne pachol hned pri otvoreni a chutil po vajecnych zltkoch.
Dobre dzusy ma napriklad Hohes C, pomarancovy maju v ponuke s duzinou aj bez. Najkvalitnejsie su ale cerstve stavy, ktore sa predavaju v plastovych flasiach a byvaju v chladnicke. Tie treba ale rychlo spotrebovat, lebo trvanlivost je tam ovela kratsia, ako v tetrapaku.
Dobre dzusy ma napriklad Hohes C, pomarancovy maju v ponuke s duzinou aj bez. Najkvalitnejsie su ale cerstve stavy, ktore sa predavaju v plastovych flasiach a byvaju v chladnicke. Tie treba ale rychlo spotrebovat, lebo trvanlivost je tam ovela kratsia, ako v tetrapaku.
Tie stavy odporucim aj ja. Bol som u kamarata, mali to v takej krabici s tym ze odtial viedol aj taky kohutik na capovanie a musim povedat ze ta jablkova stava bola uzasna. Nic take som v zivote nepil.
Z koncetratu je lacny pomarancovy dzus vzdy horky. Pfanner som horky nikdy nemal a ani co je ta specialna edicia dzusov Rio z lisovanych pomarancov a milion inych druhov ... len skoda ze su drahe jak <>
http://www.chemievjidle.cz/ovocne-stavy ... u-mccarter#
-
redliner
King
Je to výborný džús no nie je vyrobený z koncentrátuSRneC napísal:Z koncetratu je lacny pomarancovy dzus vzdy horky. Pfanner som horky nikdy nemal a ani co je ta specialna edicia dzusov Rio z lisovanych pomarancov a milion inych druhov ... len skoda ze su drahe jak <>
jednu dobu som furt pil iba 100percntne dzusy, ale uplne som to zrusil, pretoze som zacal mat citlive zuby a zaroven aj pribral- su to same sacharidy.
Ano sorry, Pfanner nie je z koncentratu a Rio je z lisovanych pomarancov.redliner napísal: Je to výborný džús no nie je vyrobený z koncentrátu
-
uplink
VIP
Lisovaná šťava pomaranč - v 99% sladká [kupujem od 2-2.50 evri za liter]
Lisovaná šťava jablko - v 100% sladká
Lisovaná šťava hruška - v 100% sladká
Lisovaná šťava tropical - v 50% sladká, v 50% horká. Sú tam grepy a pomaranče a ešte niečo. Ale grepy to skoro vždy zabijú.
Chlontám to tak 1l / 2dni. To len bokom, ako mikroštatistika. [už asi 4 roky].
gogo956 - jednoduché cukry, preto si začal priberať ako sviňa
...keby som necvičil 6 dní v týždni, tak mám už cez metrák kvôli tomu. A čo sa týka zubov, hmm, to som si zatiaľ nevšimol. Ale tak je pravda že si ich drhnem 2-3x za deň.
Lisovaná šťava jablko - v 100% sladká
Lisovaná šťava hruška - v 100% sladká
Lisovaná šťava tropical - v 50% sladká, v 50% horká. Sú tam grepy a pomaranče a ešte niečo. Ale grepy to skoro vždy zabijú.
Chlontám to tak 1l / 2dni. To len bokom, ako mikroštatistika. [už asi 4 roky].
gogo956 - jednoduché cukry, preto si začal priberať ako sviňa
-
TommyHot
Addict
To o com hovoris je sice fajn, ale na cerstvo odstavene ovocie sa to nechyta.metthal napísal:Tie stavy odporucim aj ja. Bol som u kamarata, mali to v takej krabici s tym ze odtial viedol aj taky kohutik na capovanie a musim povedat ze ta jablkova stava bola uzasna. Nic take som v zivote nepil.
A inak dzusy velmi nepijem (sem tam odbehneme z prace na cerstvu stavu), je to sama kyselina citronova a to je zabijak zubnej skloviny.