Aktivacia Windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DamianKay
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Aktivacia Windows

Príspevok od používateľa DamianKay »

Asi pred piatimi rokmi si mama kupila notas aj s OS, ma ho do dneska, ja vtedy mlady pubertiak som velmi chcel surfovat na nete, ale mala ho zaheslovany, tak som jej tam nainstaloval kamosovu Vistu, original, aby som mohol slobodne internetovat :nono: Dostal som na zadok, no vsetko islo v pohode, az do tejto doby, ked ma mamka poprosila, ci by som jej preinstaloval Windows, pretoze notas siel pomaly. Ja tychto veci velmi neznaly som to nejak dokazal, s tym istym kamosovym diskom s Vistou, no po tridsiatich dnoch mi to hlasi, ze Windows nie je aktivny a treba ho aktivovat. Podotykam ze pred tym sla ta Vista uplne v pohode. Kedze to teraz odo mna pyta product key ci cosi take, nepusti ma dalej. V tom okne mam moznosti:

Aktivovat system windows online - Vypise mi, ze tato kopia sa uz pouziva.

Ziskat pristup k pocitacu s obmedzenymi funkciami - Nabehne mi prehliadac, ale nic sa nenacita

Zadat znova svoj Product Key - Skusal som zadat kod aj zo zadu obalu od Visty, aj z nalepky na notasi este s prvotneho OS, nejde ani jedno, pri kode z Visty mi vypise ze sa uz pouziva, pri kode zo zadu notasa ze som zadal zly kod

Mamka potrebuje ten notas na pracu, suri to, co sa da robit?

Dakujem za odpovede ci nadavky :oops:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Aktivacia Windows

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nainštalovať späť pôvodný os :wink:
DamianKay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DamianKay »

Vdaka za odpoved, ale to CD je uz niekde kde ho nenajde Jupiter Jones :?
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Musis zohnat odniekial (napr. MSDN) presne tu istu verziu visty, ktora tam bola. Rovnaky jazyk, vsetko. Vtedy pouzijes svoj product key a malo by to fungovat.
Napísať odpoveď