Samostahovacie snurky do topanok

O športe...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Samostahovacie snurky do topanok

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zdravim ako nazov napoveda potrebujem poradit kde sa daju v bratislave kupit tzv samostahovacie snurky do topanok, potrebujem to pomerne surne, takze kazdy napad nalezite odmenim ( K+ :D )
kto nevie o co sa jedna pripajam obrazok.
moznost proste si kupit tu srandu v galanterii som uz aj zvazil, aj skusil, no tieto volne predavane srandy su strasne slabe a nevydrzalo by to napatie topanky pri niekolko kilometrovom behu.
Prílohy
locklaces.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Samostahovacie snurky do topanok

Príspevok od používateľa mirak2 »

to si nevies zaviazat snurky na dvojity uzol?
ColdRain
Addict
Addict

... potlesk pre inteligentny prispevok ...
chcem to na triatlon aby som sa rychlejsie prezul v depe ty einstein ;)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak toto som ešte v obchodoch ani na nete nevidel...a to ti pomôžu tie cca 2 sekundy? ...jediné čo ma napadá je skúsiť kúpiť si topánky na suchý zips, také určite nájdeš, aj keď zasa to by ťa vyšlo viac ako tie šnúrky...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Devil, tipujem, že v topánkach na suchý zips by sa mu asi nebehalo najlepšie. Neviem, neskúšal som to, osobne som ani nevidel tenisky na behanie so suchým zipsom.
ColdRain, do BA príliš často nechodím nakupovať, ale keby si zbehol možno do nejakého športového obchodu v Avione, príp. v Poluse, tak by sa tam niečo také mohlo dať kúpiť.
ColdRain
Addict
Addict

DanieDevil: vies ako, my co nemame v nohach musime mat v hlave a musime nahanat kazdu sekundu :D nehovoriac, ze po tom plavani to je viac ako dve sekundy a moze to rozhodnut o tom, ci sa mi podari zaradit do nejakej schopnej skupiny na bikeu a tahat sa v zavese za tymi lepsimi

hd_ : vdaka, prebehol som vcera asi 10 obchodov v centre, auparku a eurovei, okrem jedneho na mna pozerali jak na debila, ze co chcem a v tom jednom to je vypredane :D

ale na jednom triatlonovom fore som nasiel typ pouzit do topanok obycajnu gulatu gumu a topanku len nazut, vraj to funguje skvelo a je to celkom zauzivana prax, gulatu gumu som uz kupil, dnes vyskusam, uvidim a zhodnotim, cize ak by ste este mali niekto typ tak smelo do toho :D
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

kúpiš to v každom lepšom runshope :) na 100% ti to nepotvrdím, ale v BA v Triaxxe by ich mali zrejme mať. Na 100% viem, že ich majú v sportsdirect, za nejaké 2libry ale to ti asi nepomôže :D inak, dnes je v BA TT pre všetkých, určite tam budú stánky s drobnosťami a myslím si, že ich tam zoženieš aspoň ja som ich na SlovakManovi v Piešťanoch videl a videl som tam aj "klasické" šnúrky ako keby s takými hrčkami, ktoré slúžili tiež na rýchle šnúrovanie :) btw. ja osobne, používam obyčajné šnúrky a len tú plastovú "brzdu" aby som to rýchlejšie stiahol, tie gumičky sa mi nepáčili lietala mi v tom priveľmi noha :/
ColdRain
Addict
Addict

dakujem za typ :) hej na tt pre vsetkych idem, preto som to nahanal tak surne :)
no skusim sa tam pozret, ale asi ostanem dnes na klasickych snurkach, v tej gume fakt strasne lieta noha a za vyvrtnuty clenok pri behu na zaver mi to nestoji, ja som cisty hobbik, budem rad ked to dokoncim :D
Napísať odpoveď