Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
SJ55 hraju podstatne lepšie.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, planujem kupu sluchadiel, konkretne AKG, nakolko tu znacku poznam a pouzivam dlhe roky a som snou stale spokojny. Na vyber mam tri druhy, pripadne, ak viete o lepsich, budem velmi rad. Cenovy strop je cca 45e.
http://uk.akg.com/product-detail-2821/k514-mkii.html
http://uk.akg.com/product-detail-2821/k-511.html
http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k404blk.html
http://uk.akg.com/product-detail-2821/k514-mkii.html
http://uk.akg.com/product-detail-2821/k-511.html
http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k404blk.html
-
Ryan Giggs
VIP
Ten vyber je maximalne zmatocny. Su tam domace otvorene sluchadla, uzavrete aj prenosne.
Nenapisal si na co to chces. Bez toho sa rozumnej odpovede nedockas.
Nenapisal si na co to chces. Bez toho sa rozumnej odpovede nedockas.
-
Yos
Professional
Musim priznat ze sa do toho nevyznam. Sluchadla vyuzijem najma doma,pri pc, pri cestovani. Nehladam nic specialne, plusom su vyrazne basy, jeden kabel.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ to ma byť basove, tak AKG veľmi dobra voľba nie je. Rozhodne nie tie 3 modely čo si vybral.
Taky nejaky kompromis medzi domacimi a prenosnymi napr. Shure SRH240
Taky nejaky kompromis medzi domacimi a prenosnymi napr. Shure SRH240
-
Nadeo
Guru wannabe
Zdravim, tiez potrebujem nieco ako Yos, nieco na intrak(filmy + hry + hudba) a potom aj na cestovanie. Co najlepsi pomer cena/vykon, tak okolo 30€...
-
Ryan Giggs
VIP
Ono je to dost problem chciet nejake univerzalne sluchadla aj na cestu aj na doma. Vzdy to bude nejaky kompromis. Zalezi kde si ochotny urobit nejake ustupky. Domace sluchadla su velke, neskladne s dlhym a hrubym kablom, prenosne zas nemusia byt pri domacom pouziti uplne pohodlne, maju kratky kabel a zvacsa aj horsie hraju (aspon v tejto cene). Taktiez zalezi ci potrebujes izolovat, alebo ti je jedno ze s tebou pocuvaju aj ostatni. A ze ciastocne pocujes aj ty okolie.
-
Nadeo
Guru wannabe
Izolovat to moc nemusi, a radsej by som uprednostnil to domace pouzivanie, kedze cestujem len 2x tyzdenne.
-
Ryan Giggs
VIP
Z domacich napr. Beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77, Samson SR850 alebo vyššie spominane Shure SRH240.
-
Nadeo
Guru wannabe
Fajn, tak na cestovanie kupim nieco ako creative EP630... Kamos ale spominal, ze sa daju z DX kupit aj lacnejsie a lepsie. Je to pravda?
-
Ryan Giggs
VIP
Kanen KM-92 za cca 5 dolarov. Kľudne si kup viac kusov, vyjde ťa to ešte lacnejšie. Konkuruju 20-25 eurovym sluchadlam. Niekde tu niekto v niektorej teme pisal aj minirecenziu, pohľadaj.
Alebo ešte lepšie Monoprice 8320. Tie ale tušim na DX nemaju. Stoja nejakych 7 dolarov, ale hraju ešte lepšie.
Alebo ešte lepšie Monoprice 8320. Tie ale tušim na DX nemaju. Stoja nejakych 7 dolarov, ale hraju ešte lepšie.
Zdravím, potreboval by som poradiť s kúpou slúchadiel. Mali by byť uzavreté, používať ich budem na cestovanie a do mesta počúvať na nich budem hlavne reggae, dubstep, rap, dnb, Cena max. 30e. Díky za rady 
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Maxell retro DJ, Audio-Technica ATH-SJ11, Philips SHL8800...
Zdravím, tiež uvažujem nad novými sluchadlami. Uzavreté, prevažne na domáci posluch ale aj na cestovanie. Nemali by byť "tuhé" teda aby veľmi netlačili, lebo na to som dosť alergický. Cena okolo 40-50€. Zatiaľ mi padli do oka (trochu vyššia cena) Fostexi TH-7, no neviem, či spĺňajú moje požiadavky. Dík za rady.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to skvela voľba. Momentalne ale nie su takmer nikde dostupne. Pripadne aj ti Maxelly spominane vyššie. Su za 18€, hraju ale na urovni 50+ eurovych sluchadiel.
No tie Maxelly tiez nemôžem nikde zohnať (chcem objednávať iba z sk/cz obchodov). Zvážim tie Fostexy. Zatial dík za rady.
//ešte k tým Fostexom, izolujú dobre?
//ešte k tým Fostexom, izolujú dobre?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano izoluju dobre.
Tak bratovi sa podarilo prejsť mi slúchatká stoličkou čiže kupuje nové
. Mal som Soundmagic pl50. Bol som s nimi spokojný, ale kupoval som ich dávnejšie tak možno vyšiel dáky nový model. Budú používané na rock, metal a také akustické gitarovky 
požiadavky :
- v balení by mali byť penové špunty (popr. by sa mali dať dokúpiť)
- čo najlepšia izolácia okolitého hluku
- pokiaľ možno tak by sa hodilo uchytenie za uchom
- preferujem skôr menej basový zvuk, ale nie úplne
- cena do 70€
vďaka za tipy
požiadavky :
- v balení by mali byť penové špunty (popr. by sa mali dať dokúpiť)
- čo najlepšia izolácia okolitého hluku
- pokiaľ možno tak by sa hodilo uchytenie za uchom
- preferujem skôr menej basový zvuk, ale nie úplne
- cena do 70€
vďaka za tipy
-
Ryan Giggs
VIP
Vsonic GR06 resp. GR04 Classical edition. Alebo zo zahranicia GR04 Flagship edition. U nas su drahe.
A uplne najlepsie Sony MH1C. Usetris a este to bude hrat podstatne lepsie ako vsetko za 70 eur.
A uplne najlepsie Sony MH1C. Usetris a este to bude hrat podstatne lepsie ako vsetko za 70 eur.
Zdravim, potreboval by som poradit s kupou sluchadiel, mali by byt otvorene pouzivat to budem na hranie / hudba rozne zanre, preferujem vyvazeny zvuk ziadne zurive prebasovanie. Napaja mi to X-fi HD. Cenova hladina tak okolo 200 +/-. Doteraz som mal Dt 860 ale rozpadol sa mi tam to plastove uchytenie sluchadiel na jednej strane a ako pozeram druha strana je len otazka casu. Uvidime co mi povedia pri reklamacii. Dakujem za rady.
Este co sa tyka komfortu ... nieco co by menej tlacilo a ten hlavovy most asi tiez maksi ako su na tych dt 860.
Este co sa tyka komfortu ... nieco co by menej tlacilo a ten hlavovy most asi tiez maksi ako su na tych dt 860.