problem s nb
problem s nb
Neviem kde to dat tak pisem tu. dnes som robil nieco na nb,chcel som vyhladat movie maker,zamrzol mi nb tak som ho musel podrzanim off tlacitka vypnut. ked som ho znova zapol nabehol system repair co mi este nikdy nerobilo.po ukonceni mi napisalo ze pc sa neda opravit automaticky ze mam zaslatxspravu o chybach. po sltaceni finish sa nb vypol. po opatovnom zapnuti opat nabehol startup repair a opat nic neopravil. v advancex ponule som nasiwlxobnocenie systemu. zobtal som vcerajsi datum a dal obmovit. po chvile napisaloxze je system uspesne obnoveny a dalo restart. po restarte znovu nabehne ten repair a aznovu nic neopravi. takze sa neviem do stat ani do windowsu. pouzivam win 7 32 bit na nb asus m60vp. pisem zmobilu, sorry za chyby. diky za vsetky rady.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s nb
Vsak vyber start windows normally (last good configuration), alebo zrus ten repair a nenechaj ho bezat. A pojde ti v pohode.
Ten stattup repair sa neda zrusit. dam cancel a napise mi ze sa zrusit neda a robi to dalej. potom napise ze sa to neda opravit. last good conf tam na vyber nemam. mozem iba obnovit system. ked to dokonci rstartne nb a zase nabehne ten repair a tak dokolecka...
-
Soviet
Darca
Da sa zrusit, ze v biose zacnes stlacat F8 alebo F6 zalezi od dosky a nabehne ti menu, ze co chces spustit (ci nudzovy rezim atd). A tam vyberies co som spominal. Este pred tym samotnym repairom to musis stlacat.
Ok idrm pozret nato
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 12:39)
Tak vybehlo mi tam plnomoznosti medzi nimi aj last know good conf. dal som to no zase mi to spustilo ten staryup repair
.zacarovany kruh..
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 12:39)
Tak vybehlo mi tam plnomoznosti medzi nimi aj last know good conf. dal som to no zase mi to spustilo ten staryup repair
.zacarovany kruh..
-
Soviet
Darca
Tak daj start windows normally. Ale pravdepodobne mas dodrbany boot subor. Skus este nudzovy rezim a potom restart.
Normaly tiez nejde.opat repair .. akurat som dal safe mode.. nacitava a opat repair..
-
Soviet
Darca
Vyskusaj z toho menu dat Command Prompt a spustit na disk C: chkdsk -f
teda tento manual je pekne napisany:
http://www.tomshardware.com/news/win7-w ... 10036.html
teda tento manual je pekne napisany:
http://www.tomshardware.com/news/win7-w ... 10036.html
hm tak po anglicky moc dobre neviem, ale idem vyskusat ten prompt
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 13:13)
pri safe mod with command prompt mi to opat hodilo repair. alev tom repairi je tiez command prompt. Mam to tam v tvare X:\windows\system32>\
pricom win mam na C . Ked to tam zadavam v roznych tvaroch tak mi vypisuje tieto hlasky :
1. The drive, the path, or the file name is valid.
2. Is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file.
3. The system cannot find the path specified.
V akom presnom tvare to tam mam pisat ?
Skusal som ....\chkdsk -f ......\chkdsk-f ......\C:\chdsk -f ..... \C:\chdsk-f ... ani v jednom pripade to nejde.
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 10:07)
neda sa s tym este nieco vymysliet ?
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 13:13)
pri safe mod with command prompt mi to opat hodilo repair. alev tom repairi je tiez command prompt. Mam to tam v tvare X:\windows\system32>\
pricom win mam na C . Ked to tam zadavam v roznych tvaroch tak mi vypisuje tieto hlasky :
1. The drive, the path, or the file name is valid.
2. Is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file.
3. The system cannot find the path specified.
V akom presnom tvare to tam mam pisat ?
Skusal som ....\chkdsk -f ......\chkdsk-f ......\C:\chdsk -f ..... \C:\chdsk-f ... ani v jednom pripade to nejde.
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 10:07)
neda sa s tym este nieco vymysliet ?
-
Soviet
Darca
vsak najprv sa prepni na dany disk. Teda v tom command prompte zadas:
C:
A potom by ta malo prepnut na C:
Tam uz len zadas chkdsk -f a mas.
C:
A potom by ta malo prepnut na C:
Tam uz len zadas chkdsk -f a mas.
ok idem vyskusat
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 12:21)
prepol som sa na C:
dal som chkdsk -f
a napisalo mi : The drive, the path, or the file name is valid.
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 12:32)
skusil som zadat bez -f len cisto chkdsk
napisalo mi : WARNING! - F parameter not specified
potom prebehla kontrola
na konci kontroly dalo hlasku : Failed to transfer logged messages to the event log with status 50.
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 12:21)
prepol som sa na C:
dal som chkdsk -f
a napisalo mi : The drive, the path, or the file name is valid.
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2012, 12:32)
skusil som zadat bez -f len cisto chkdsk
napisalo mi : WARNING! - F parameter not specified
potom prebehla kontrola
na konci kontroly dalo hlasku : Failed to transfer logged messages to the event log with status 50.
-
Soviet
Darca
No neviem, to fko by ti malo ist.. skus to cez lomitko teda chkdsk /f
http://en.wikipedia.org/wiki/CHKDSK
Ale aj tak to asi nevyriesi ten problem. Skorej by som odzalohoval data prec cez daky linux a potom sa s tym zabaval.
http://en.wikipedia.org/wiki/CHKDSK
Ale aj tak to asi nevyriesi ten problem. Skorej by som odzalohoval data prec cez daky linux a potom sa s tym zabaval.
dal som /f
CHDSK cannot rum because the volume is in use by anoter process. CHDSK may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES to this volume would then be invalid. Would you like to force a dismound on this volume ?
CHDSK cannot rum because the volume is in use by anoter process. CHDSK may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES to this volume would then be invalid. Would you like to force a dismound on this volume ?
-
Soviet
Darca
No radsej nie, bo to by ti unountlo Ccko. Aj ked sa cudujem, ze ti toto robi. Ako vravim, odzalohuj si data a skorej to vyriesis restore, alebo repairom systemu.
A to mam ako spravit ? moc sa do toho nevyznam .. Mam proste zacat instalovat win7 a tam to uz ponastavovat, ci ako ?Soviet napísal:odzalohuj si data a skorej to vyriesis restore, alebo repairom systemu.
-
Soviet
Darca
Tazko ti to vysvetlit. Ak mas recovery particiu, alebo dvd so systemom, tak tam mas moznost repair. Alebo zavolaj kamosa, ktory sa do toho vyzna, lebo tazko sa pomaha na dialku s dacim takymto.
na zaciatku istalacie windowsu mam na vyber bud Inovacia, alebo Vlastne. Inovacia ponecha subory, vlastne vymaze vsetko. Ale ked dam inovaciu, tak mi vyhodi hlasku, ze pocitat je spusteny pomocou instal. systemu windows, vyberte istal. cd, rr pocitat, a spuste windows normalne. Ale mne ho normalne spustit nejde. Takze mam potom vybrat druhu moznost Vlastne s tym, ze sa mi vymazu subory ? Co samozrejme nechcem ..