Nezapnutie NTB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mario1p
Novice
Novice

Nezapnutie NTB

Príspevok od používateľa mario1p »

Mam ASUS a z nicoco nic sa zacal spravat cunde. Ked ho chem zapnut, tak nezapne , len sa rozsvieti kontrolka zapnutia, potom postupne rozsvecuje kontrolka wifi a bluetooth, a nic dalej sa nedeje.chvilku necham tak potom ho vypnem (podrzim tlacitko zapnutia) a potom normalne nabehne a ide bez problemov. Co to moze sposobovat? nemat niekto skusenost s tym? Niekedy to musim spravit 1x a niekedy aj na 3x to nabehne.
terrens
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nezapnutie NTB

Príspevok od používateľa terrens »

Ako myslíš "nezapne"? Nezapne sa Windows alebo nenabehne ani BIOS?
Ak nabehne BIOS tak by som to odhadol na chybu Windowsu.
No ak nenabehne ani BIOS tak je chyba možno v LCD paneli, ak máš zlé spoje alebo niečo- keďže ti blikajú kontrolky.
mario1p
Novice
Novice

trak ze nenabootuje ani bios nenabootuje, nic len sa jedna kontrolka rozsvieti a tie co som popisal sa pomalicky rozsvecuju a ked sa naplno rozsvietia, chvilku pockam, vypnem tlacitkom tak ze ho podrzim a nanovo zapnem tak na 90% sa zapne, ak nie tak to opakujem a na 2 -3 x sa zapne. Pamate som otestoval, su dobre, nie je to Windowsom, lebo nedaostanem sa ani do biosu vtedy, a dislay je dobry aj kabliky lebo na externom tiez nejde.
terrens
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa terrens »

Hmm, tak to bude asi doskou kamarát... A keď ho zapneš tak beží normálne? Alebo sa po čase vypne?
mario1p
Novice
Novice

ked ho zapnem bezi normalne a ani sa nevypne, ma len problem nastartovat. - to ze to bude doska, to je mi skoro iste, len na co sa zamerat, ci na napajanie alebo nieco ine.
Napísať odpoveď