Shell ClubSmart

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Shell ClubSmart

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja si myslim nech si to da opravit na vlastne naklady a sudnou cestou sa k spravodlivosti dopracuje...
je otazne kolko to bude trvat, ale v tom threade spominaju 200e co nie je tak strasny peniaz zeby to zatiahol zo svojho a cakal az vysudi...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

je jednoznacne, ze doslo k pochybeniu na strane cerpacej stanice, preto ma urcite aj sudne vymahanie zmysel...

pre niekoho je 200e vela, pre niekoho malo, ale platit to z vlastneho je hlupost v oboch pripadoch...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Čítal som túto tému kvôli skúsenostiam s bodmi ... ale tak ma napadlo. Koľko necháte, ak necháte väčšinou tringelt ? 50centov ? euro ?

Inak na Slovnaftke v Bytči raz okná umývali také dve baby mladé :lol: to mi bolo až blbé im nič nedať ...a najmenšia bankovka bola 5ka :D
Okno síce ktovieako neumyli, ale pohľad zvnútra auta bol boží :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja nenechavam nic, kedze sa ani nenechavam obsluhovat... vacsinou z auta vyletim skor, ako stihne ktokolvek dobehnut a po tych rokoch ma uz chalani poznaju a uz sa ku mne vyberu iba z povinnosti, kedze su pod dohladom...

...co sa tyka tych slovnaftiek, myslim, ze ak to bol ojedinely pripad a baby boli pohladne a aspon sa snazili, tou patkou by si nic nepokazil... ked zoberies benzinu za 70-80e, za piatimi eurami Ti uz luto nebude...

inak teraz je na shellkach nova akcia, pri natankovani aspon 20l paliva V-Power Nitro si moze zakaznik vybrat z ponuky celkom uzitocnych a vkusnych darcekov uz od 1 eura... je tam hrncek (1e), sportova flasa (1e), multifunkcne klieste (2e) a batoh (4e) :) zlava plati aj pri beznych fuelsave palivach, ale doplatok je dvojnasobny...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nechavam 30 az 50 centov, to je podla mna primerane a ja sa nemusim spinit. Este si dam umyt aj celne okno, ak mam cas a za mnou nie je sora. Tych par centov ma z biedy nevytrhne a ak to v dopravnej spicke necha obsluhe 10 ludi za hodinu pocas takych troch hodin poobede, tak si celkom privyrobi k platu a plus este tie slabsie hodiny.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

sukromne auto tankujem v rakusku, takze to sa ma netyka..

ale firemne auta tankujem 99% na shellke nakolko je jedna z mala co prijma CCS tankovacie karty....
bodov mam +- 15 tisic, jedine co som kupil za 10 bodov je zlava na PZP v Unione co som nakoniec nevyuzil...
Ale co sa tyka slovenskych stanic, tak si myslim ze Shell vedie, ako jedny z mala, ak nie jedini maju aj obsluhu pri pistoliach, ciste WC, obsluha da sa povedat ze na urovni a tak...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mimochodom, ked nechcem, aby mi tankovala obsluha ? Dnes som prisiel na pumpu a hned bola pri mne pani, aky chcem benzin, ze sa mam ist zohriat dnu, dat si kavu, za ten cas mi umyla okno atd. Niesom typ, co nejak doveruje ludom, hoci su to zamestnanci, len si proste nezelam, aby mi pistol zobrali z ruky a natankovali. Tak isto netusim,ci za to nechavat tringelt, ci nebudu mat problemy, ze beru cash atd. Neviem, ale tato sluzba nieje nic pre mna.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak poviem nie, dakujem...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hmmm, stary dobry Slownaft u nas. Natankujes si sam, ak chces povysavat, tak si povysavas sam a aj okna si mozes umyt sam.
Niekedy su tam holky co si privyrabaju umyvanim okien, tak im vacsinou davam vydavok (aj 1,5€+) no to sa stane tak 2x za rok, ked mi capnu vodu na okno skor, ako vobec vypnem motor :D

Nikdy by som ale nedal cudziemu aby mi tankoval benzin, aj ked nemam nijak nove auto, je moje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Michaelo: Dovod, preco by si nedal cudziemu natankovat???
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Neverim ludom?
Preco by som mu mal dat natankovat? Je to moje auto a tankujem don uz od vtedy, co ma na nom vozili rodicia.
Nemam problem si tie 2 minuty postat a natankovat presne za 70,00€
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skvele odvodonienie, fakt :slap:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Michaelo: ...aj si ho servisujes sam? :P
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To nie, ale casto ostavam pri servisakovi (nechodim do autorizovaneho, predrazeneho a nekvalitneho servisu u nas), kedze sa povacsine nemam ako dostat domov ;)

Preco by som im mal dat natankovat? Ja v tom zmysel nevidim. Natankujem, zaplatim a idem prec (a aj keby ze chces, tak u nas ti nikto nenatankuje).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Preco??? Pretoze je to pohodlnne, nezaspinis sa, nemusis v zime chytat studenu pistol a nemas s tym ziadne starosti. Nikto ti nekaze davat vonkajsej obsluhe na pumpe 50 centov za natakovanie, maju svoj plat, i ked nejake tie centy ich vzdy potesia.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

O co by som sa mal zaspinit, pistol je pogumovana, mne nijak studena nepride a viem ze si natankujem presne za tolko, za kolko chcem. A nechcem byt pohodlny :D

No ako hovorim, u nas by ti nikto nenatankoval aj keby ze chces tak to je jedno :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne keď niekto ochotný chce natankovať, tak mu poviem, nech mi radšej umyje okná...a tringelty? Mne tiež nikto nedáva tringelty za to, čo robím...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Michaelo: Zaspinis sa o rucku pistole. Pretoze ked tankujes, tak vzdy stecie trosku benzinu/nafty po pistoli dole, az na rucku. Skus si niekedy cuchnut k ruke po tankovani, ze ci citis benzin/naftu. Obsluha mi predsa natankuje tolko kolko chcem, ci da uz cent viacej alebo menej, tak to je mi ukradnute.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

pripajam sa k hojkovi... mierne nechapem vasej dileme resp sa stazujete za extra sluzbu pre zakaznika... Ti ludia su tam pre vas komfort a ulahcenie....

Takisto si neviem predstavit ako by vas mohli osrat... ze vam natankuju viac ako chcete resp daju drahsie palivo? Zatial sa mi to nestalo ani raz... a presne ako uz bolo napisane, to ze natankuju je najmenej, nemaju problem doplnit kvapaliny, pozriet tlak v pneumatikach alebo umyto okna...

A aby teda som odpovedal na otazku, je to velmi jednoduche :) Poviem dakujem, nemusite, natankujem si to sam... zatial ma nikto nezbil za to :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tiež som rád, keď mi niekto natankuje. Obzvlášť, keď na niektorých pumpách nemajú ani tie
igelitové rukavice. Ruka potom vždy napáchne po nafte/benzíne a sem tam sa mi aj zašpiní.
Nehovoriac o tom mne nepríjemnom pocite keď sa mi čo i len kvapka dostane na prsty... spraví mi to ruku "mastnú".

Na druhej strane mi je zas hlúpe prísť za tou osobou čo mi natankuje a dať mu 50 centov. Aj keď jeho to poteší, ja si pripadám
ako keby som žobrákovi dával almužnu. Druhá vec keď nemám drobáky v peňaženke lebo mi zavadzajú. Tiež mu nepoviem aby mi natankoval za 49,50 aby mi ostalo ešte pre neho :)
Napísať odpoveď