F1 sezona 2012
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: F1 sezona 2012
Lewis skvelo aj Kimi...teraz mesiac pauza a snad este Lewis stiahne dost bodov na Alonsa
No Kimi isiel dnes jak pan, skoda toho Hungaroringu, tu rovinku by mali aspon predlzit, vsak ani Button nevedel Sennu predbehnut. Skoda, Hamilton mal stastie.
Komentator na stv zase daval
, ze Lopez.
Komentator na stv zase daval
-
MP4-27
Guru wannabe
ani keby predlzili rovinku na 3km by Hamika nepredbehol ...to skor v nejakych sirokych zakrutachPascalwb napísal:No Kimi isiel dnes jak pan, skoda toho Hungaroringu, tu rovinku by mali aspon predlzit, vsak ani Button nevedel Sennu predbehnut. Skoda, Hamilton mal stastie.
Komentator na stv zase daval, ze Lopez.
-
t0m4s3
Admin
Skoda spackanych dvoch pretekov pred HUN, mohlo to vyzerat v celkovom poradi lepsie.
No je to celkom tesne, okrem Alonza su na tesno. Lotus nech zlepsi kvalifikaciu, nasadi nove DRS a v SPA ich chcem videt v prvej rade.1 Fernando Alonso Ferrari 164
2 Mark Webber Red Bull Racing-Renault 124
3 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 122
4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 117
5 Kimi Räikkönen Lotus-Renault 116
Uff, ja ze som to len prepoculPascalwb napísal: Komentator na stv zase daval, ze Lopez.
-
MP4-27
Guru wannabe
ja z toho serialu nemozem
...prave pretoto milujem McLaren 
To bol ale zavod. SPA jedna z najlepsich trati an svete.
Hned v prvom kole buracka jak dlho nebola, nastastie vsetci boli v poriadku. Grisjean neviem kam kukal, ale tak stava sa.
Maldonado - co ten chlapec robi, najprv uleje start potom si niekde kridlo odlomi.
Button - isiel si svoje preteky, Mcl hovoril ze DDRS nenasadia, ale spravili nieco ine
Vettel - Jemu to vzdy tak vyjde, 6 jazdcov prednim vypadlo + SC, skoda, mozno keby nebol SC na 1 zastavku by mu to nevyslo
Kimi - Dnes to neislo, Lotus sa trapil nejak s gumami, nech uz nasadia to DDRS, drahy vyvoj a oni si to skovavaju. Predbehnutie Shumiho pred Eau Rouge bolo genialne. Je to pan, pekne pocut dav divakov pred jeho rozhovorom.
Massa - jak vypadol Alonzo aj sa mu darilo
Kobayshi - to je smola, konecne je v predu a odstrelia ho.
SPA je proste ina kategoria ako tie autodrahy od Tilkeho.
Hned v prvom kole buracka jak dlho nebola, nastastie vsetci boli v poriadku. Grisjean neviem kam kukal, ale tak stava sa.
Maldonado - co ten chlapec robi, najprv uleje start potom si niekde kridlo odlomi.
Button - isiel si svoje preteky, Mcl hovoril ze DDRS nenasadia, ale spravili nieco ine
Vettel - Jemu to vzdy tak vyjde, 6 jazdcov prednim vypadlo + SC, skoda, mozno keby nebol SC na 1 zastavku by mu to nevyslo
Kimi - Dnes to neislo, Lotus sa trapil nejak s gumami, nech uz nasadia to DDRS, drahy vyvoj a oni si to skovavaju. Predbehnutie Shumiho pred Eau Rouge bolo genialne. Je to pan, pekne pocut dav divakov pred jeho rozhovorom.
Massa - jak vypadol Alonzo aj sa mu darilo
Kobayshi - to je smola, konecne je v predu a odstrelia ho.
SPA je proste ina kategoria ako tie autodrahy od Tilkeho.
-
t0m4s3
Admin
Veru, tolko stastia co ma Vettel to snad ani mozne neni. Skoda Hamiltona a obecne vysledkov MCL, skoro vzdy iba jeden z nich dorazi a vo vysledku maju v celkovom poradi obaja malo bodov 
Spa je naj pretek už dlho(pre mňa).Dnes ma poriadne vytočil Grosjean,nestalo sa to prvýkrát...polovicu pretekov končí v prvom kole,ale dnes to po*ral!!! Som fanušik Ferrari a Alonsa takže ma to logicky mrzí,a ešte viac ma mrzí že ten šťastko Vettel skončil druhý,ani sám nevie ako.
-
MP4-27
Guru wannabe
si kuknite tie penalizacie
jedna radost
Shumi v monze minuly rok tiez to o kusok minulo jeho hlavu. Proste sport.
Trest pre Grosjeana zaslúžený! nebol to prvý pretek v ktorom zazmetkoval.
Takýchto havárií tu už bolo a žiadny stop nebol nikomu nikdy udelený. To už by si skôr taký Maldonado zaslúžil stopku po toľkých kolíziách, ktoré spôsobil.
-
t0m4s3
Admin
tiez si myslim, ze test je prilis tvrdy.
Pravda Maldonado mal dostať tiež bezpochyby.
Nwm ale starsne dvojity meter, co robil Hamilton minuly rok, co zavod to sa s niekym zrazil skoro. Tam vsetci, ze co aspon sa snazi utoci. Ked to urobi maldonado idu ho zatvarat. SAmozrejme, sa oni dvaja nedaju porovnavat, ale proste to k zavodeniu patri, maldonado by sa mal skludnit, aj dnes este ani svetla nezhasli on uz bol v predu. Stane sa to kazdemu.
Co za ko*ot spolukomentuje F1 na Jednotke? To sa neda pocuvat!
Myslíš Rosinu?
nie náhodou Rosina?