F1 sezona 2012
Re: F1 sezona 2012
Najlepší slovenský automobilový pretekár Rosina komentoval ... Inak k pretekom veľká škoda Buttona, že mu auto odišlo bolo by to pekne double v Taliansku. Perez skvelé preteky vidím to, že v lete prestúpi do lepšieho tímu. A penalizácia Vettela čistá komédia od FIA ale čo čakať keď ide o Ferrari.
Nepacili sa mi preteky...Alonso to vyborne dotiahol za Vettela,no potom ta penalizacia bola uplne zbytocna a necakane ju rychlo dostal Vettel,pravdaze lebo je Ferrari na domacej pode.Massu by urcite nepredbehol,zas timova rezia,potom este aj Button vypadol spred Alonsa,no uplne cela tato sezona je nahrana Alonsovi...Perez neviem odkial vytiahol taku rychlost a este aj Red Bully vypadli.Ale v celku nahrate preteky Ferrari...
Vettel Alonsa vytlačil - takže trest si zaslúžil. Peréz išiel do boxov neskôr ako Alonso takže mal lepšie pneu - preto tá rýchlosť. Tímová réžia je povolená - neviem, čo tu riešiš. A posledná vec - Úplne celá sezóna je nahratá Alonsovi? Pamätáš si začiatok sezóny? Ako na tom bolo Ferrari?
P.S. fandím Mcl - to len aby si nepovedal, že na svoj tím nepoviem nič zlé
P.S. fandím Mcl - to len aby si nepovedal, že na svoj tím nepoviem nič zlé
deszka3: Ale zas neberto tak emotivne, zavod to bol super, malinovky tak ci tak nevydrzali. A rezia je povolena.
Alonzo ma stastie, ale to Mal aj Vettel aj ma, vsak co bolo v SPA 6 jazdcov sa prednim vyradilo. A aj po ine VC to tak byvalo.
Perez isiel famozne, par kol a dal by aj Hamiltona. Massa sa uz prepadal 1s za nim Kimi a za nim 0.3 Shumi.
Kazdopadne, Lotus straca, treba s tym nieco robit, a to ze nasadia DDRS az v suzuke ma moc netesi.
Co ma tesi je Kimiho posun na 3. miesto v pohary jazdcov, je to tam velmi tesne.
Neviem co sa vam na Rosinovi nelubilo
, sice tam trepal blbosti, ale aspon sranda raz za cas. To Richtr na Nove co trepe, 3x za vyken vysvetli co je DRS a tie jeho sprostosti co trepe, som kukal trening a ma hlava zneho bolela.
Kazdopadne momentalne mcl a ferrari maju asi najlepsie auto. Ja len dufam, ze Lotus nieco urobi.
Alonzo ma stastie, ale to Mal aj Vettel aj ma, vsak co bolo v SPA 6 jazdcov sa prednim vyradilo. A aj po ine VC to tak byvalo.
Perez isiel famozne, par kol a dal by aj Hamiltona. Massa sa uz prepadal 1s za nim Kimi a za nim 0.3 Shumi.
Kazdopadne, Lotus straca, treba s tym nieco robit, a to ze nasadia DDRS az v suzuke ma moc netesi.
Co ma tesi je Kimiho posun na 3. miesto v pohary jazdcov, je to tam velmi tesne.
Neviem co sa vam na Rosinovi nelubilo
Kazdopadne momentalne mcl a ferrari maju asi najlepsie auto. Ja len dufam, ze Lotus nieco urobi.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hamilton nato este ma...verim tomu
Dakujem za K- hlavne ze som iba vyjadril moj nazor,ale beriem.Neboj sa,ja zas fandim Lotusu a Kimimu.Hlavne to ma s prepacenim se*e,ze kazdy hovori na Alonsa ze je terminator,buduci Schumacher a Senna.Pritom ako ziskal taky velky naskok v bodoch.Bud spred neho niekto vypadol,alebo startoval z pole position.Ako urcite uznavam,ze je talentovany,ale koli tymto veciam ho uznavat za noveho boha F1,jednoducho nechapem.A spresnim,nie pre Ferrari je nahrana cela sezona,ale pre Alonsa.Santander si ho tam pekne drzi ako pilota c. 1,kym massa tam trpi tym furikom.Zaciatok sezony urcite neboli rychly,ale dostali sa z toho v priebehu 2 pretekov.
Tiez fandim kimimu, ale toto o alonzovi vyhlasuju len jeho zaslepeny fanusikovia, ze maju zle auto, a alonzo superman na nom vyhrava. Nemyslim, ze FIA nejak ferrari pomaha. Proste mal tuto sezonu stastie, tak ako mal aj Vettel. Dalej velmi mu pomohli superi, ktory raz su vzadu, raz v predu.
To rozlozenie vo Ferrari je jasne, vcera Massa v kvalifikacii vyborne 3. miesto a nikto mu ani ruku nepodal. K alonzovi robit jedine 2jku, vsak aj minule som cital, ze alonzo moze hovorit, do vyberu noveho kolegu.
Ale nepacili sa mi divaci na monze, pri odovzavani trofeje Hamiltonovi piskali, to si mohli odpustit.
To rozlozenie vo Ferrari je jasne, vcera Massa v kvalifikacii vyborne 3. miesto a nikto mu ani ruku nepodal. K alonzovi robit jedine 2jku, vsak aj minule som cital, ze alonzo moze hovorit, do vyberu noveho kolegu.
Ale nepacili sa mi divaci na monze, pri odovzavani trofeje Hamiltonovi piskali, to si mohli odpustit.
No ved a velmi vela takichto fanusikov je,ktori urazaju a urazaju.Keby si videl kolko fanusikov dnes pisalo na Hamiltonovo vitazstvo ze sprosty n*ger a ze bodaj by skapal atd...Odkedy je Alonso u Ferrari tak Ferrari ide dolu vodou.Vtedy som im este fandil ked tam jazdili Schumacher a Kimi a bol tam Jean Todt.No po prichode Montezemolu a Alonsa a pravdaze Santanderu,ktory odtial vykupil Kimiho sa mi hnusi od Ferrari.A vela ludi fandi Ferrari,lebo je to IN a ma velku historiu a len Ferrari moze vyhravat,ostatne timy stoja za h* lebo nemaju taku historiu ako Ferrari atd...
deszka3: neplac, ja som ti poslal K+2 aby si sa nepototo.. ako koment som ti poslal odkial mal Perez tu rychlost.. kedze si prespal boxy.. (a to vytlacenie Vettela, kukni jeho on board kameru)
Inak fandim Ferrari od ery Eddieho Irvina , ani nie preto ze Ferrari ale preto ze Irvine, Massa, Salo..
Zavod prijemny, no ZASA mame dvoch novych jazdcov na trati (Májkl Šumacher a Lopéz)
este ked komentator zistil Lopezovu prezyvku, asi 3x ju spomenul za 3minuty.. nech je chlapec in
Prepinal som na Novu, tam koment tiez nic moc..
"Lopez" sa mi pacil, ak prestupy do Ferrari namiesto Massu, bude na podiu castejsie..
PS: Alonzo je novy jazdec cislo 3 ? ...
Inak fandim Ferrari od ery Eddieho Irvina , ani nie preto ze Ferrari ale preto ze Irvine, Massa, Salo..
Zavod prijemny, no ZASA mame dvoch novych jazdcov na trati (Májkl Šumacher a Lopéz)
Prepinal som na Novu, tam koment tiez nic moc..
"Lopez" sa mi pacil, ak prestupy do Ferrari namiesto Massu, bude na podiu castejsie..
PS: Alonzo je novy jazdec cislo 3 ? ...
Len nech perez neprestupuje pocas sezony, skonci ako fisichella. A nwm ci by bolo dobre tam vobec ist. Od zaciatku jasna 2jka.
Lopez bol uz v madarsku :Dm este aj checo (ci jak sa to pise) raz nejak uplne skomolil. Ale vzdy lepsie jak Richtr na nove.
Lopez bol uz v madarsku :Dm este aj checo (ci jak sa to pise) raz nejak uplne skomolil. Ale vzdy lepsie jak Richtr na nove.
Neboj sa,plakat neplacem a velmi ma ani karma nezaujima...Prepac,asi v tej chvili ked siel Perez do boxov,som asi fakt "prespal",pretoze som musel odist prec na 5 minut pocas zavodu.Kazdopadne dufam,ze nevyhra Alonso titul.
-
MP4-27
Guru wannabe
ak bude VC USA taka ako v hre F1 2012 tak musim tlieskat...velmi pekna trat s min 3 miestami na predbiehanie 
Teraz som to skusil, strasna trat. Miesta na predbiehanie max. 2. 3 Dlhe rovinky zvysok nejaka splet slizov. Jak keby mal krive pravitko. lava prava lava prava. Pojdu tam jak vlacik v jednej stope.
Davnejsie bol niekde clanok, ze moc vela miest na predbiehanie tam neni.
nechapem preco nenamodeluju aspon 3 verzie hodia do simulatora zajazdia, ci to ma vyznam vobec stavat. Takto postavia trate za velke dolare, a potom stoja aj tak za prd.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2012, 16:23)
Dnes jak 2 zavody keby boli. 1. polovicka totalne boring. 2. polovicka Super. 2x SC. Massa tam predvadzal smyky riadne. Predbiehania boli, kridla polamane. Shumi to iste co minuly rok. Button len tak tak nezostrelil Vettela (ale mohol
)
Lotus priemer, na viac nemali. Dufam, ze suzuka bude lepsia.
Davnejsie bol niekde clanok, ze moc vela miest na predbiehanie tam neni.
nechapem preco nenamodeluju aspon 3 verzie hodia do simulatora zajazdia, ci to ma vyznam vobec stavat. Takto postavia trate za velke dolare, a potom stoja aj tak za prd.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2012, 16:23)
Dnes jak 2 zavody keby boli. 1. polovicka totalne boring. 2. polovicka Super. 2x SC. Massa tam predvadzal smyky riadne. Predbiehania boli, kridla polamane. Shumi to iste co minuly rok. Button len tak tak nezostrelil Vettela (ale mohol
Lotus priemer, na viac nemali. Dufam, ze suzuka bude lepsia.
-
t0m4s3
Admin
Hamiltona nahradí u McLarenu Sergio Pérez
http://f1sport.autorevue.cz/hamiltona-n ... erez-33384
wau! Skoda, ze Hamik konci, ale nahrada takmer adekvatna a cas ukaze ci nie aj lepsia.
http://f1sport.autorevue.cz/hamiltona-n ... erez-33384
wau! Skoda, ze Hamik konci, ale nahrada takmer adekvatna a cas ukaze ci nie aj lepsia.
Lewis Hamilton bude příští rok závodit pro Mercedes myslím si, že nespravil dobre. Mercedes je v F1 už dosť dlho ale medzi top tímy sa dostať nedokázali. Hamilton išiel po peniazoch... No uvidíme budúci rok
a čo sa Mcl týka tak súhlasím s
a čo sa Mcl týka tak súhlasím s
t0m4s3 napísal:nahrada takmer adekvatna a cas ukaze ci nie aj lepsia.
Tak najviac na tom ziskal asi Perez, drzim mu palce, sympaticky jazdec. Hamilton spravil chybu podla mna, neverim, ze Mercedes urobi dobre auto, su tam uz nejaky cas a vysledky nikde.
-
Shamway
Professional
Hamiltona som nemal rad uz predtym a teraz si to u mna posral este viac...Rozmaznane decko co pachti za peniazmi. Na druhu stranu som celkom rad s jazdeckym zlozenim McLarenu...Buttona aj Pereza mam rad, tak dufam ze buduci rok uvidime v boji o titul Alonsa a Pereza
Este keby Kobayashi (alebo Kubica
) prisiel na miesto Massu do Ferrari tak som najstastnejsi fanusik F1 
A pomoc Buttona Hamiltonovi sa v tejto sezone asi skoncila 
Neviem kde som cital,ze Massu este nechaju na jeden rok u Ferrari a od roku 2014 by tam mal ist Vettel miesto neho a navyse aj Montezemolo uz davnejsie avizoval ze chce mat Vettela vo Ferrari.A este stale si neviem predstavit Hamiltona v Mercedese a Pereza v McLarene,premna boli Button a Hamilton velmi sympatickou dvojicou,ale peniaze rozhodli u Hamiltona,skoda no.Schumi zevraj konci uz "zas" po tejto sezone,ajked mu comeback uplne nevysiel,starec mi bude chybat 
Vettel a Alonso? Nehrozí - pozri sa ako to dopadlo naposledy, keď mal Alonso ako tímového kolegu vyrovnaného súpera - Hamiltona. Alonso potrebuje do tímu dvojku.